[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Різне » Гумор » 6 ЗАКОНОВ ЖИЗНИ:
6 ЗАКОНОВ ЖИЗНИ:
sputnicaДата: Четвер, 12.05.2011, 23:45 | Сообщение # 16
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 584
Репутація: 14
Статус: Offline
ц і к а в оооооооооо
 
ОльгаДата: П`ятниця, 20.05.2011, 09:32 | Сообщение # 17
Полковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 172
Репутація: 2
Статус: Offline
ТИПА ДОГОВОР № (в натуре номер не нужен)

«__» ___________________20__г.

___________________________, типа ПРОДАВЕЦ, в лице, чиста, директора, действующего по понятиям, с одной стороны и ______________________, типа ПОКУПАТЕЛЬ, в лице, чиста, директора ________________________, действующее тоже по понятиям, но с другой стороны, перетерли и добазарились.

1. ТЕМА БАЗАРА
1.1 Пацаны подписали поставить, чиста, конкретный товар под реальное лавэ.
1.2 Базар оценён в лимоне денег.

2. ПОРЯДОК И ФОРМА ПОДГОНА БАБОК
2.1 Валюта платежа: баксы США
2.2 Бабки на перёд.

3. УСЛОВИЯ ПОСТАНОВКИ НА СЧЕТЧИК
3.1 Лаве нет – на счетчик.

4. КАЧЕСТВО ТОВАРА
4.1 Пацаны чиста канкретна отвечают за качество товара, в натуре.

5. УСЛОВИЯ СДАЧИ ТОВАРА
5.1 Возможные предъявы по качеству и количеству товара должны быть предъявлены на стрелке
5.2 Забившие стрелку, не имеют права спрыгнуть с базара
5.3 В случае гнилого базара, отвечают по понятиям
5.4 Предъява канает в течении 30 дней (типа месяц) с момента получения товара.

6. УПАКОВКА И МАРКИРОВКА
6.1 На стрелку пацаны приезжают, чиста, упакованные и канкретна маркированные, без ментов.

7. ОТВЕТСТВЕННОСТЬ СТОРОН
7.1 На случай кидняка всех заказывает кинутая сторона.
7.2 Мобила киллера забит в доп. соглашении.
7.3 Приезд на стрелку на «Жигулях» считать западло.

8. ЮРИДИЧЕСКИЕ АДРЕСА СТОРОН

ПРОДАВЕЦ:
Нашли лоха.
Ща все бросим и спалим хату.

ПОКУПАТЕЛЬ:
Надо будет, сами вас найдем.

#. ФОРС-МАЖОР

#.1. Никакие отмазки не катят. Если одна сторона не может отвечать за базар
по причине полного погорелова или тотального гасилова со стороны какой-нибудь третьей стороны, то оставшаяся вторая сторона может счесть это за отмазку если захочет. По-любому оставшаяся сторона вправе спасать свою жопу согласно конкретному раскладу.

#.2. Если одну сторону замело по зацепу от настоящей сделки, оставшаяся на воле сторона носить передачи не подписывается. Если вдруг вторая сторона сосчитает дятлов, то может делать с ними что хочет, хотя если без подлянки то пусть лучше сдаст погоревшей стороне, чиста в дружбу или за отдельный интерес.


111
 
sputnicaДата: Вівторок, 24.05.2011, 10:06 | Сообщение # 18
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 584
Репутація: 14
Статус: Offline
Безвихідних положень не буває. З будь-якого положення є вихід, тільки іноді поганий
Після підвищення окладу у вас до кінця місяця буде залишатися менше грошей, чим раніше, до підвищення

Додано (24.05.2011, 10:06)
---------------------------------------------
20 законів життя

Ми стаємо дорослими, але до життя підготовлені так само,
як книжковий вчений-хробак до того, щоб виступати в балеті.
Девід Сібурі

Хочемо ми цього чи ні, але життя розвивається за своїми законами. І справа кожного з нас - рахуватися з цим чи ні. Але незнання цих законів не звільняє нас від відповідальності за те, що відбувається в нашому житті ...

1. Закон порожнечі. Все починається з порожнечі. Але порожнеча завжди заповнюється. Для того, щоб у нашому житті щось змінилося або проявилося, потрібно звільнити місце і підготувати ґрунт, позбувшись від помилкових переконань і старих звичок.

Якщо Ви незадоволені тим місцем, яке займаєте, змініть його. Ви ж - не дерево! Джим Рон

2. Закон шлагбаума. Можливості не даються про запас. Вони з'являються після прийняття внутрішнього рішення. Важливо зважитися перетнути шлагбаум, як умовну перешкоду. Сила наміру відкриє шляхи для його реалізації.

Тобі ніколи не дається бажання без того, щоб не давалися сили його здійснити. Можливо, однак, для цього тобі доведеться попрацювати. Річард Бах

3. Закон нейтрального положення. Для того, щоб змінитися і змінити напрямок свого життя, потрібно перш за все зупинитися.

Бог недарма наказав кожному бути на тому місці, на якому він тепер перебуває. Потрібно тільки добре озирнутися навколо себе. Микола Гоголь

4. Закон плати. Ми платимо як за дію, так і за бездіяльність - правда різну ціну. Бездіяльність обходиться дорожче, а уникнення помилок і невдач не робить нас щасливими.

Якщо Ви затягуєте з прийняттям рішення, значить Ви вже прийняли рішення залишити все по-старому.

5. Закон мислення. Думка - матеріальна. Все, що ми думаємо, про що мріємо і чого боїмося, незмінно виявляється в нашій реальності.

Людина - це те, про що вона думає протягом дня. Емерсон

6. Закон причини і наслідку. Все, що відбувається в нашому житті, є наслідком наших думок і вчинків. І якщо щось іде не так, то причину потрібно шукати не в зовнішньому світі, а всередині себе.

Недалекі люди вірять в удачу, сильні - у причину і наслідок. Емерсон

7. Закон тяжіння. Життя завжди відповідає нам взаємністю і виправдовує наші очікування. Ми отримуємо те, що очікуємо. Думка, якій ми приділяємо свій час, діє як магніт, притягуючи до нашого життя відповідні події.

На що ти розраховуєш, те і знайдеш. Аристотель

8. Закон подібності. Подібне притягує подібне. У нашому житті немає випадковостей і збігів. Ми залучаємо у своє життя те, що відповідає нам: нашим намірам, очікуванням і думкам.

Будьте уважні до своїх думок - вони початок вчинків. Лао-Цзи

9. Закон дзеркала. Світ навколо нас працює, як велике дзеркало. Досить озирнутися і придивитися до того, що відбувається навколо нас, щоб зрозуміти, чого слід вчитися і над чим працювати.

Світ сам по собі не несе ні добра, ні зла. Він байдужий до людини. Все, що відбувається навколо нас - лише віддзеркалення наших власних думок, почуттів і вчинків.

10. Закон прийняття. Нам не дано знати, що в нашому житті правильно, а що ні, який шлях вірний, а який - ні. І те, наскільки ми здатні довіряти життю, визначає нашу впевненість у завтрашньому дні. Що очікуємо, то й отримуємо. Якщо ми живемо з переконанням, що все на краще, то в результаті так і відбувається.

Успіх приходить не від уникнення проблем, а завдяки їх вирішенню. Справи завжди обертаються найкращим чином у тих, хто щоразу отримує користь з будь-якої ситуації, що склалася. Джон Вуд Кемпбелл

11. Закон прохання. Якщо ми нічого не просимо в життя, то нічого і не отримуємо. Просіть, і дасться Вам. Наше прохання притягує відповідну реальність. Щоправда спершу доведеться дізнатися свої справжні бажання.

У центрі Вашого єства у Вас є відповідь: Ви знаєте, хто Ви і чого хочете. Лао-Цзи

12. Закон обмеженості. Неможливо все передбачити. Кожен з нас бачить і чує те, що здатен побачити, зрозуміти і прийняти. Наше сприйняття залежить від наших внутрішніх обмежень. При всьому своєму бажанні ми не можемо контролювати все, що відбувається в нашому житті.
Але варто пам'ятати, що одного разу подія, що відбулася - це випадковість, двічі подія - збіг, а тричі - закономірність. І якщо одна і та ж ситуація постійно повторюється, то потрібно зрозуміти, чому вона нас навчить, і засвоїти урок.

13. Закон змін. Неможливо змінити своє життя, нічого не роблячи для цього. Якщо ми хочемо змін, то повинні взяти на себе відповідальність за все, що відбувається в нашому житті і стати зміною, стати керманичем своєї долі і вибрати потрібний напрямок.

Коли людина не знає, до якої пристані прямує, для неї жоден вітер не буде попутним. Сенека

14. Закон розвитку. Найголовнішими завданнями в нашому житті є ті, вирішення яких ми уникаємо. Але їх все одно доведеться вирішувати. І чим довше ми відкладаємо, тим складнішими будуть обставини, в яких нам доведеться приймати рішення.

Ваші слабкості являють собою Ваші нереалізовані потенційні можливості. Теун Марез

15. Закон таксі. Якщо маршрут свого життя обираємо не ми, то ми можемо опинитися, де завгодно. І чим довше ми рухаємося по чужому шляху, тим складніше нам повернутися на свій.

Життя подібне до бігу собачої упряжки. Якщо ти не ватажок, краєвид ніколи не змінюється. Льюїс Гріззард

16. Закон вибору. Життя, яке ми проживаємо, - це результат нашого усвідомленого чи неусвідомленого вибору. Ми постійно робимо вибір. У нас завжди є вибір. І навіть, коли ми нічого не вибираємо, то теж робимо вибір.

Я завжди можу вибрати, але я повинен знати, що навіть у тому випадку, якщо я нічого не вибираю, я тим самим все-таки вибираю. Жан Поль Сартр

17. Закон рівноваги. Ніхто не любить змін. Бажання змінитися завжди зустрічає опір - старе утримує нас на місці. Важливо знайти спосіб відірватися від минулого - тоді вже нове життя буде підкорятися закону рівноваги.

Справжні зміни ніколи не є легкими - людина змінюється тільки в тих обставинах, коли їй доводиться змінюватися. Теун Марез

18. Закон гармонії. Для повного щастя нам весь час чогось не вистачає. Задовольнятися малим нелегко, але найважче задовольнятися багатьом. Можна придбати весь світ і втратити свою душу.
Ми часто шукаємо гармонії зовні, а не всередині. У той час, як всі, потрібне нам для щастя, знаходиться всередині нас. Знайти себе, прийняти і полюбити себе означає знайти гармонію.

Головне життєве завдання людини - дати життя самому собі, стати тим, ким вона є потенційно. Найважливіший плід її зусиль - її власна особистість. Еріх Фромм

19. Закон ланцюгової реакції. Якщо ми не керуємо нашими думками, то вони керують нами. І легке занепокоєння може швидко перерости в нав'язливу фобію. Важливо навчитися перемикати і направляти потік наших думок. Звичка смакувати переживання запускає ланцюгову реакцію, яка приваблює в нашу життя нові негативні події. Виробивши в собі звичку діяти, а не страждати, ми концентруємося на рішенні, а не переживанні, припиняючи тим самим ланцюгову реакцію.

Занадто багато людей думає про захист замість того, щоб думати про можливості. Здається, вони більше бояться життя, ніж смерті. Бенджамін Франклін

20. Закон енергообміну. Чим вище рівень нашого розвитку, тим більше можливостей нам відкривається, тим більше ми можемо взяти від світу і дати йому. Але важливо встановити справедливий обмін. Якщо віддавати більше, ніж брати, то це порушить нашу рівновагу й призведе до емоційного виснаження.


Повідомлення відредагував sputnica - Вівторок, 24.05.2011, 10:07
 
Форум » Різне » Гумор » 6 ЗАКОНОВ ЖИЗНИ:
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Нехвороща © 2008-2024