[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Донечки та синочки » Ім`я - це доля (Как вы яхту назовете, так она и поплывет..)
Ім`я - це доля
КостянаяДата: Субота, 26.03.2011, 08:58 | Сообщение # 1
Подполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 116
Репутація: 2
Статус: Offline
Якось дуже легковажно діякі люди ставляться до вибору імен своїм дітям, чи вам так не здається? Майже втрачене розуміння того, що імена носят в себе важливу інформацію щодо життя і долі людини. Я сам над цим якось не замислювалася, але був такий цікавий випадок в моєму житті, що довелось задуматись. Була в мене подруга зі звичайним ім"ям, условно скажімо, Ганна. Як на мене, і"мя чудове, дуже жіночне. Проте подрузі воно дуже не подобалося, багато років вона страждала від цього, та одного разу вольовим рішенням захотіла покласти край своїй проблемі. Пішла до РОВД та подала запит на зміну імені, звичайно, зе потягло за собою зміну всіх документів, що, звісно, дуже клопітка справа. Але так вона вирішила, и я особисто її не осуджувала. Має право людина.
Ось вона змінила ім"я на нове. І навіть перестала відгукатись на старе ім"я, привчила всіх родичів та друзів, що тільки новим іменем до неї треба звертатись. Трохи більше року це зайняло. І тоді я з подивом помітила, що людина змінилася майже повністью. Тільки зовнішність залишилася знайомою, а все інше геть перемінилося. Разом зі зміною імені змінилася й вдача, а потім і доля людини. Вона була тиха, приязна дівчина, проста, анітрохи не зарозуміла. А церез якийсь там рік стала іншою - твердою, навіть жорсткою, різкою, неусмішливою...наче підмінили людину. Поїхала жити у велике місто, розпочала свій бізнес, потім емігрувала за кордон, вийшла заміж за іноземного олігарха. Звичайно, можно сказати, що ім"я тут ні до чого, просто людина жадала змін. Але мені здається, що причина як раз в зміні імені. "Как вы яхту назовете, так она и поплывет..." (с)
Такі справи. Тому виникло питання до відвідувачів форуму Нехворощі: а яки імена вам до вподоби? Чи подобається вам власне ім"я? А як би ви назвали свою дитину, і чому саме так?


Звезды - невод, рыбы - мы, боги - призраки у тьмы.

Повідомлення відредагував Костяная - Субота, 26.03.2011, 09:22
 
sputnicaДата: Вівторок, 14.06.2011, 23:21 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 584
Репутація: 14
Статус: Offline
Я дуже люблю своє ім"я. biggrin biggrin Може так і соромно казати....Змінювати не збираюсь ні за яких умов.
 
Natkua15Дата: Середа, 11.09.2013, 14:10 | Сообщение # 3
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
У меня 2 сына, Ростислав и Всеволод))))))
Это к обсуждению про название яхты... Думаю имена говорят сами за себя и очень надеюсь, что дети  будут им соответствовать!


Natali
 
Форум » Різне » Донечки та синочки » Ім`я - це доля (Как вы яхту назовете, так она и поплывет..)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Нехвороща © 2008-2024