Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові вам хотілось би читати новини?
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Новосанжарщини

Після чотирьох років роботи Анатолій Кравець вирішив подати у відставку. Щоправда, йде він у неї не одразу, а після закінчення тарифної відпустки. Заяву сільського голови озвучує на черговій сесії секретар ради Світлана Калініченко. Вона й веде засідання. Сам Анатолій Кравець на сесії відсутній. Як пояснюють депутатам, сільський голова взяв відпустку. А після її закінчення взагалі планує йти з посади.

На сесії про причини і мотивацію не говорять — вистачає бюджетних та фінансових питань. А от після закінчення засідання частина депутатів та місцевих активістів висловлюють свої думки з приводу відставки Анатолія Кравця. Зокрема член виконкому Іван Геращенко переконаний, що сільський голова просто не захотів доводити до кінця справу повернення майна колишнього кооперативу мешканцям сільської ради. Ті депутати, з я ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1021 | Додав: Admin | Дата: 31.03.2015 | Коментарі (0)

Нещодавно в нашому райцентрі в шаховому клубі імені Івана Джалого пройшли чемпіонат району з шахів і шашок та турнір пам’яті відомого новосанжарського шахіста Петра Єрмакова.

В змаганнях прийняло участь до 40 учасників, це переважно знайомі і друзі знаменитого шахіста.

Від імені адміністрації сайта вітаємо переможця,нашого односельчанина Гаріка Гаспаряна! 
 

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1265 | Додав: sputnica | Дата: 31.03.2014 | Коментарі (0)

25 жовтня в стінах центру культури і дозвілля смт.Нові Санжари відбувся вечір пам’яті, присвячений Герою Радянського Союзу Степану Григоровичу Воротнику.



Цей вечір було проведено відповідно до Указу Президента України «Про заходи у зв’язку із відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років». 23 вересня, в день визволення Новосанжарського району від фашистських загарбників, за ініціативою районної ради, на Новосанжарщині розпочався меморіал пам’яті подвигу Героїв Радянського Союзу – уродженців нашого району.

732 дні тривала окупація, жертви вимірювалися тисячами...Та завдяки подвигам наших пращурів ми родилися в мирний час. Ми вклоняємося і дякуємо їм за світле небо над нашими головами.

Хотілося б щоб наші нащадки пам"ятали таких людей, ось тому учні нашої школи, сіл ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1073 | Додав: sputnica | Дата: 26.10.2013 | Коментарі (0)

Головною причиною дорожньо-транспортної пригоди стала слизька дорога. На вкритому льодом асфальті рейсовий автобус просто не зміг загальмувати.

Сталася пригода 14-го січня близько 18:30. У цей час автобус, який рухався за маршрутом «Нехвороща — Полтава», в’їхав у село Соколова Балка. Як потім розповідали пасажири та водій, попереду на проїжджій частині вони побачили якийсь темний предмет. За словами очевидців, він був схожим чи то на мішок, чи то на пакет. Побачивши його, водій спробував застосувати екстрене гальмування. Але дорога у цьому місці була повністю вкрита снігом та льодом. Тому автобус, наче по ковзанці, пронесло ще метрів двадцять. При цьому «предмет» опинився під транспортним засобом. Коли водій та пасажири вискочили назовні, то побачили, що спереду з-під автобуса стримлять ноги чоловіка. Авт ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1473 | Додав: Admin | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

Нарешті в нашій районній лікарні пустили  в дію новиий цифровий флюорограф.



Розділити радість з новосанжарцями приїхали перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Федорович Животенко та заступник начальника Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Юрій Васильович Курилко.

Оглядаючи кабінет і нову апаратуру, Сергій Миколайович нагадав, що Новосанжарській ЦРЛ конче необхідний новий рентген апарат, адже старий служить громаді вже понад 30 років. Юрій Васильович пообіцяв допомогти району вирішити і цю проблему, але вже в наступному, 2013 році. Під час тієї зустрічі новосанжарці почули ще одну приємну новину – вже в наступному році обласна державна адміністрації буде піднімати клопотання про виділення коштів з державного бюджету на будівництво спортивно-розважального комплексу в Нових ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1027 | Додав: sputnica | Дата: 12.11.2012 | Коментарі (0)

5-го вересня в селі Климівка, що на Полтавщині пройшла спартакіада серед сільських голів та голів районних рад і їх заступників. Наш сільський голова, Ю.Є. Любимський, брав участь у команді від нашого району і можна привітати його з золотом у перетягувані канатів.
В результаті наша районна команда посіла друге загальнокомандне місце,  колеги із Кобеляцького району обігнали "наших "лише  на один бал.
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1135 | Додав: sputnica | Дата: 17.09.2012 | Коментарі (0)

У Соколовій Балці знову вирують пристрасті. Тепер у епіцентрі конфлікту — місцева школа. А точніше — її директор Світлана Земляна. Частина жителів села влаштовує акції протесту, домагаючись звільнення директора із займаної посади. Інша частина мешканців Соколової Балки стає на її захист.

 Під стінами «білого дому»

 26-го червня під стіни Новосанжарської райдержадміністрації приїздять близько півсотні мешканців Соколової Балки. Вони вишиковуються навпроти входу до адмінбудівлі та починають скандувати: «Шовкопляс — вийди до нас! Шовкопляс — вийди до нас!!». У руках деяких мітингуючих — плакати із різноманітними написами «Геть диктатора Земляну!», «Діти — не раби Земляної!», «Земляна! Досить знущатися над дітьми!» і т. п. Усі митингувальники дружно і злагоджено кричать. Так, що перехожі нов ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1223 | Додав: sputnica | Дата: 09.07.2012 | Коментарі (0)

24 червня в райоонному центрі зібралося багатенько люду, щоб відсвяткувати день молоді. Все відбувалось в Парку Перемоги, свято розпочалось в 7 годині вечера, коли літня спекота трішки спала.  

Привітати молоде покоління прийшли і голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс, заступник голови районної ради Микола Перерва, начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Володимир Литвиненко, депутат обласної ради Григорій Перерва та селищний голова Андрій Река.

Після нагородження почесними грамотами, розпочався святковий концерт. Учасників свята вітали місцеві колективи – нещодавно створений, але високопрофесійний вокально-інструментальний ансамбль та виконавці центру культури і дозвілля, вокально-інструментальний гурт «Сузір’я» Нехворощанського будинку юнацької творчості, група «Екіпаж» з Поліг а також гості з Полтави – співаки Дмитро Соколов та Аліна Філіп’юк, колектив «Живі барабани», танцюристи в стилі «електро» та «брейк-данс» та професійний музикант, саксафо ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1147 | Додав: sputnica | Дата: 01.07.2012 | Коментарі (0)

Новосанжарський район серйозно постраждав від буревію, який пронісся Полтавщиною 14-го червня. У кількох селах мешканцям побило шифер на будинках, автомобілістам серйозно пошкодило машини, а деякі сільгоспвиробники залишились без урожаю на кількох тисячах гектарів полів.

Одним з перших на власні очі побачив наслідки буревію перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Тараненко. Він саме повертався з Нових Санжар до Сухої Маячки і дорогою усе зазняв на фотоапарат, щоб потім поділитись інформацією з журналістами і провести своєрідний репортаж з місць стихійного лиха.

— Почалося все десь о 16:30. У Галущиній Греблі був дуже сильний град. Там побило дахи на сільській раді, дитячому садкові, ФАПі, школі. У Мушиній Греблі накрило клуб та школу. У Сухій Маячці град був менший, там вітер був сильніший.

У ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1128 | Додав: Admin | Дата: 19.06.2012 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.