Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Світу
Пізно ввечері 30 вересня у реанімації московського інституту імені Скліфосовського помер Олексій Зав'ялов. Лікарям не вдалося врятувати актора, який розбився в серпні при стрибку з парашутом.

Після госпіталізації стан Зав'ялова залишався вкрай важким. Актор за останні півтора місяця переніс кілька операцій, також йому було потрібно переливання крові. Одна з перенесених Зав'яловим операцій була дуже складною - йому ушивали печінку.

Нещастя з Зав'яловим сталося 7 серпня. Актор проходив курс навчання стрибків з парашутом у підмосковному клубі "Аероград Коломна". Того дня він повинен був зробити останній, випускний стрибок і отримати диплом.

Спочатку все йшло добре. За спиною у Зав'ялова розкрився помаранчевий парашут новачка, і він плавно пішов на зниження. Але тут несподівано інший парашутист, ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1209 | Додав: Admin | Дата: 01.10.2011 | Коментарі (0)

Хоча визнані релігії не вказують точної дати кінця світу, багато століть люди беруться передбачити її. Не так давно у всіх куточках світу знову згадали про кінець світу, а все завдяки американському проповіднику Гарольду Кемпінгу, який віщував друге пришестя Христа, а разом з цим і кінець світу.Вперше Гарольд Кемпінг передбачив кінець світу на 6 вересня 1994 року - тоді сотні його послідовників зібралися в Каліфорнії, чекаючи пришестя Христа, але нічого так і не сталося. Тоді проповідник зрозумів, що він погано вивчив Біблію, вирішив продовжити свою роботу і чекати неспростовних доказів того, що кінець світу не за горами.Кемпінг розробив математичну систему для інтерпретації передбачень, зашифрованих у Біблії. Обчислюючи дату кінця світу, пастор дворазово помножив священні числа 5, 10 і 17, отримавши цифру 722500. Він відрахував цю цифру від 1 квітня 1933 до н.е. (він вважає, що це день розп'яття Христа) і отримав дату кінця світу - 21 травня 2011 року. А в нещодавніх землетрусах на ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1137 | Додав: sputnica | Дата: 26.05.2011 | Коментарі (4)

"Євробачення-2012" поїде в Азербайджан

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1268 | Додав: Масяня | Дата: 16.05.2011 | Коментарі (1)

Американський проповідник з Калфорнії (США) Гарольд Кемпінг остаточно назвав дату кінця світу - 21 травня 2011 року 18:00.

За його прогнозами, у цей час 2% населення Землі негайно "піднесуться" в небеса, а інші будуть направлені просто в пекло.

Ігнорувати застереження Кемпінга майже неможливо - в Америці воно звучить в ефірі і фігурує на рекламних щитах.

Проповідник, 89-річний колишній інженер, щодня звертається до своїх послідовників на хвилях Family Radio Network - мережі релігійних радіостанцій, яка існує виключно на пожертви слухачів.

Кемпінг, який робить програми 48 мовами, може похвалитися послідовниками по всьому світу, радіостанції у нього є і в ПАР, і в Росії, і в Туреччині.

Він стверджує, що за 70 років вивчення Біблії він розробив систему, яка використовує математику для інтерпретації зашифрованих у ній пророцтв. За його словами, кінець світу прийде 21 травня, тому що це буде 722500 днів з 1 квітня 33 року н.е., коли, як він вважає, був роз ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1103 | Додав: Admin | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (2)



Видео очевидцев тут: 
Посилання на відео номер 1

Австралийский сейсмолог, сотрудник правительственного агентства Geoscience Дэвид Джепсен в боге Сноб.ру объяснил мне, почему Японию так трясет, и как возникает цунами. По его словам, в 150 км к востоку острова Хонсю с севера на юг проходит граница двух гигантских тектонических плит. Тихоокеанская плита — на которой как на тарелке «налит» Тихий океан — заползает под Азиатскую плиту со скоростью 9 см в год.
«Этот процесс называется субдукция. На Азиатской и находится остров Хонсю. Поскольку Азиатская плита тяжелая и трение велико, скольжение плит друг относите ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1890 | Додав: administrator | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (2)

На північно-східне узбережжя Японії 11 березня обрушилося цунамі. Висота хвиль у порту міста Сендай склала 10 метрів. Раніше повідомлялося про хвилі заввишки від 4 до 6 метрів.

У Токіо і околицях залишилися без електрики щонайменше чотири мільйони сімей. У столиці Японії та префектурі Міягі багато постраждалих, але їхня точна кількість не називається, повідомляє Lenta.ru.

Уряд Японії оголосив про готовність прийняти іноземну допомогу. Магнітуда землетрусу, за оцінками сейсмологів, склала 8,9. Його епіцентр знаходився за 130 кілометрів від узбережжя префектури Міягі.

Згідно з повідомленнями місцевого телебачення, в префектурі Тіба горить сховище нафтопереробного підприємства. Висота полум'я сягає 30 метрів. У японській столиці було зупинено рух метро і швидкісних електропоїздів. Автоматично припинили роботу чотири АЕС в префектура ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1222 | Додав: Admin | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (4)

Фонд держмайна України (ФДМУ) має намір підписати договір про продаж "Укртелекому" в п'ятницю, 11 березня. Про це повідомила прес-секретар ФДМУ Ніна Яворська.

"В п'ятницю ми плануємо підписання договору", - сказала вона. За її словами, завтра, 10 березня, про це буде оголошено офіційно.

Нагадаємо, Фонд держмайна 18 лютого отримав від ТОВ ESU офіційну згоду придбати пакет акцій ВАТ "Укртелеком" розміром 92,79% статутного капіталу товариства за ціною 10 млрд 575,1 млн грн.

ТОВ ESU належить австрійському концерну Epic, що представляє інтереси фонду Джорджа Сороса Quantum в Східній Європі.

Як повідомлялося, після підписання договору купівлі-продажу протягом 35 днів інвестор повинен заплатити першу половину суми за "Укртелеком", протягом наступних 35 - другу половину суми.

tsn.ua

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1115 | Додав: Admin | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (0)

Американські вчені зробили прорив у регенеративній медицині, створивши штучну 3D-нирку. Нове відкриття може позбавити від необхідності використовувати донорські органи у майбутньому.

У ході дослідження експерти з Центру регенеративної медицини Каліфорнії розробили новий метод створення нирки. За допомогою спеціального сканера моделюється 3D-зображення нирки пацієнта, яку необхідно замінити. Потім з хворої нирки береться зразок тканин, розміром менше поштової марки. Далі йде комп'ютеризований процес створення нового органу. Отриманий образ завантажують у тривимірний принтер. Туди ж поміщають невеликий зразок тканини органу.

Запущенний пристрій пошарово відтворює структуру заданого органу, створюючи практично точну його копію, включаючи судини. Даний процес займає від шести до семи годин. Далі відбувається "друк" нового органу.

Згідно зі статистикою, 90% пацієнтів, які стоять у черзі на пересадку, становлять люди, які очікують нирку. За допомогою новітнього винаходу ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1230 | Додав: Admin | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (0)

Вчені вивели теорію, згідно з якою людина в 2045 році зможе бути безсмертною. Вони схиляються до того, що людина зможе переселятися в "тіло" роботів і жити вічно.

Видання Time в своїй публікації навело низку прикладів вчених, котрі свідчать про те, що до 2045 року людина зуміє бути безсмертною.

"Комп'ютери стають все більше швидкодіючими. Мало того, їх швидкодія наростає в прискореному темпі. Рано чи пізно їхні можливості наблизяться до можливостей людського розуму.", - зазначає видання.

Передбачити поведінку надрозумних інтелектів неможливо — для цього треба бути не дурнішим за них самих. Але гіпотез предостатньо: може, ми схрестимося з ними — перетворимося на надрозумних кіборгів, комп'ютери стануть продовженням наших інтелектуальних здібностей, так як літаки й автомобілі збільшують наші фізичні можливості.

Можливо, штучний інтел ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1127 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (1)

В британському містечку засудили 42-річну Паулу Манган, матір двох дітей, яка вже встигла стати бабусею, за секс з її собакою.

Поліція виявила 33 фотографії Паули, що займається сексом з ротвейлером. Жінка спочатку заперечувала свою провину, але, перед обличчям незаперечних доказів, у всьому зізналася.

Суддя Роберт Варнок, засудивши бабусю до двох років суспільно-корисних робіт, зауважив: "Я дуже задоволений тим, що тепер Ви усвідомили, що подібна поведінка є абсолютно неприйнятною".

18 квітня очікується суд над Лі Макколл, партнером Манган, якого звинувачують у тому, що він зняв Паулу під час занять сексом з собакою, і, таким чином, порушив закон про поширення непристойних іміджів.

Нагадаємо, нещодаво мешканка Великобританії Меггі Хант звернулася в поліцію з заявою, начебто її кобилу хтось ґвалтує. Поліція з місця злочину вилучила зразки сперми ґвалтівника, а в стайні встановили камери спостереження та датчики руху.

Через півроку анон ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1264 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.