Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Ви знаєте село Нехвороща?
Всього відповідей: 301
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Світу

Легкомоторний літак розбився в американському штаті Західна Вірджинія, загинуло 6 людей, повідомляє в суботу, 31 січня, агентство Associated Press.

Відомо, що незадовго до падіння пілот літака моделі Piper PA-34 встиг передати сигнал у найближчий аеропорт, що в повітряного судна закінчується пальне, повідомив представник федеральної авіаційної служби Джим Петерс.

За його словами, PA-34 розбився приблизно за три кілометри від аеропорту Tri-State, розташованого біля кордону Огайо й Кентуккі. Диспетчери аеропорту тримали зв'язок з пілотом, але раптом літак розвернувся на 180 градусів і контакт було втрачено.

Очевидці розповіли, що літак, який летів дуже низько, зачепив електропроводи й розбився в лісовій смузі.


Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1141 | Додав: Admin | Дата: 31.01.2009 | Коментарі (0)

Аналітична компанія Netcraft, що займається дослідженнями Всесвітньої Мережі, представила січневий звіт про кількість сайтів та програмне забезпечення, на якому вони працюють. Представники компанії зазначають, що вони ведуть місячний облік кількості сайтів з 1994 року і протягом останніх 15 років констатували зростання кількості сайтів в мережі. Однак січень у цьому сенсі став переломним. За даними на 1 січня, в базi Netcraft були наявні дані про 185 497 213 сайтів. У грудні це число було на 1,23 мільйона більше. Фахівці Netcraft стверджують, що основних причин зниження дві. По-перше, це фінансова криза, змушує користувачів заощаджувати на інтернеті. Згортаються також проекти, що залишилися без реклами. Фахівці кажуть, що незважаючи на всі прогнози рекламних інтернет-агентств про те, що інтернет від кризи виграє, так як сюди прийдуть рекламодавці з телебачення і радіо, цифри свідчать про скорочення активності в інтернеті. По-друге, частину спаду експерти пояснюють традиційним рі ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1080 | Додав: Admin | Дата: 19.01.2009 | Коментарі (0)

На виставці CES-2009, що пройшла в Лас-Вегасі минулого вікенду, компанія Microsoft представила публіці бета-версію нової операційної системи Windows 7.

Глава Microsoft Стів Баллмер, виступаючи на щорічній виставці побутової електроніки CES, оголосив, що з новою "Beta" версією Windows вже зараз можуть ознайомитися розробники програмних продуктів. 

З 9 січня ОС могли отримати всі бажаючі, хоча Microsoft має намір обмежити кількість програм, доступних для завантаження. 

За словами Баллмера, Windows 7 стане основою, на якій компанія вдосконалюватиме сумісність різних видів програм, пристроїв і сервісів Microsoft. 

Виступивши на CES, Стів Баллмер перейняв естафету у Білла Гейтса, що звичайно представляв на цій виставці новинки Microsoft, але в 2008 році відійшов від щоденного керівництва компанією. 

Пославшись на складну економічну ситуацію в світі, Баллмер заявив: "Нас чекають дійсно серйозні труднощі. Ми їх відчуваємо, і наслідки їх, швидше за все, буде ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1071 | Додав: Admin | Дата: 12.01.2009 | Коментарі (0)

Поліція штату Нью-Йорк заарештувала 60-річного чоловіка, який протягом двох років проколював колеса людям, які йому не подобалися.

Про це повідомляє у четвер агентство Associated Press. 

Майкл Делізіо із Хаверстро розкидав на під'їзних доріжках громадян , які йому не сподобалися, покрівельні цвяхи. За словами представника поліції, Делізіо навіть розфарбовував цвяхи чорною фарбою, щоб їх не можна було помітити на асфальті. 

Зловмисника вдалося затримати, коли поліцейський, що обстежував будинок однієї з жертв, помітив, як Делізіо зі своєї машини розкидає цвяхи. Тепер американцеві пред'явлено звинувачення більш ніж по сотні епізодів утисків, злочинних маніпуляцій та заподіяння шкоди. 

Як повідомили в місцевій поліції, з 2006 року до них надійшло понад 40 скарг стосовно проколених коліс. 

Крім того, 14 серпня поліція Лос-Анджелеса заарештувала 58-річного американця за вбивство свого сусіда. За словами сержанта поліції Джеймса Рейда, між С ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1114 | Додав: Admin | Дата: 09.01.2009 | Коментарі (0)

Популярний голлівудський актор Патрік Суейзі, що страждає на рак підшлункової залози, зізнався, що йому залишилося прожити не більше двох років.

У своєму першому телевізійному інтерв'ю з моменту підтвердження діагнозу зірка Брудних танців сказав, що він "дуже переляканий" та "живе немов у пеклі".

Однак він також поспішив запевнити своїх шанувальників, що "не лежить на смертному одрі, прощаючись із навколишнім світом".  
У даний момент Патрік Суейзі завершив роботу в новій телевізійній драмі Чудовисько (The Beast) і, як кажуть його колеги по знімальному майданчику, він прекрасно справлявся з напруженим графіком зйомок, не дивлячись на те, що лікування, яке проходить актор, не передбачає сильних фізичних та емоційних навантажень.

Актор пропустив усього півтора робочих дня й навідріз відмовлявся від болезаспокійливих засобів, коли перебував ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1055 | Додав: Admin | Дата: 08.01.2009 | Коментарі (0)

Державний інститут інформації та комунікаційних технологій (National Institute of Information and Communications Technology NICT) та Університет міста Осака уклали угоду про спільні дослідження для створення найдосконалішої в світі технології прочитання інформації та образів, що виникають у людському мозку.

Спільні дослідження повинні привести до створення вже через три роки самої передової технології для дешифрування образів, почуттів і відчуттів, що виникають в головному мозку. 

У розробці візьмуть участь 150 науковців з обох інститутів, приміщення та наукову базу виділить Університет міста Осака. 

За допомогою нової технології стане можливою невербальна передача думок і почуттів людини у вигляді зорових або графічних образів

Очікується, що за допомогою нової технології стане можливою невербальна передача ідей і почуттів людини у вигляді зорових або графічних образів. Розшифровка відчуттів людини зможе, наприклад, переда ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1089 | Додав: Admin | Дата: 08.01.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.