Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові Ви хотіли-б переглядати цей сайт?
Всього відповідей: 206
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини

null

10 квітня о 16:50 по вул. Жовтневій під час руху маршрутного таксі ГАЗ-32213, із салону автомобіля через двері випав пасажир, особа якого встановлюється. Маршрутка їхала біля палацу "Листопад", коли чоловік намагався вийти з неї під час руху. Внаслідок ДТП пасажир отримав смертельну травму і його тіло було доставлене в бюро судмедекспертизи Полтави. Зараз слідство з'ясовує особу потерпілого та як таке могло статися. Усього за добу на території області зареєстровано 5 надзвичайних подій: 4 пожежі та дорожньо-транспортна пригода. А у с. Пристанційне (Новосанжарщина) піротехнічна група аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління МНС України в області знешкодила п’ять боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни.

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 910 | Додав: Admin | Дата: 14.04.2009 | Коментарі (0)

Сталося це у селі Вергуни Хорольського району. Війна між двома родинами тривала давно, аж поки не досягла свого справжнього апогею… Три смерті… Дві родини мешкали в одному селі. Одні, чоловік зі співмешканкою, проживали постійно, а інші – коли-не-коли приїздили на своє дачне обійстя господарювати. Перебували у родинних стосунках. Чи то межу не поділили, чи то жінки між собою не могли порозумітися, та настав той день, коли один з чоловіків таки «закипів» від люті та, завітав на гостини до іншої сімейки з дерев’яною палицею в руках. Розв’язав конфлікт. 

Далі - сильні удари по голові та тулубу. Чоловік та жінка померли на місці. Сам вбивця вчинив самогубство неподалік свого будинку в лісосмузі. По собі убивця-самогубця залишив тільки записку зі словами вибачення... 

До речі, Михайло Цимбалюк, начальник ГУМВС України в Полтавській області, говорить, що дані родини характеризувалися посередньо.

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 987 | Додав: Admin | Дата: 12.04.2009 | Коментарі (0)

null
80-річний кобелячанин і до цього часу тримає худобу, підтягується і робить «кутик» на турніку. Секретом свого активного довголіття вважає щасливе сімейне життя, помірні фізичні навантаження і щоденне вживання сала

…Наїдатись я почав аж у 50-ті роки…
День, коли вперше спробував сало, 80-річний пенсіонер з Кобеляк Олександр Гомілко пам’ятає й до сьогодні. Було це 20 січня 1936 року. Того дня на ночівлю до Гомілків попросилися хлопці із сусіднього села Деменки. Ніч, сніг, мороз, і хоча до Деменок з десяток кілометрів, парубки зрозуміли, що додому не доберуться. Їх впустили на ночівлю. Восьмирічний Сашко вже дрімав на печі. Туди йому й подали чорного хліба, на якому лежав шматок невідомого для сільського хлопчика продукту. «Боже, яка то була смакота, - згадує Олександ ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1170 | Додав: Admin | Дата: 11.04.2009 | Коментарі (2)

null

Грам порошку пропонували підліткам по 350 гривень. 26-річного кременчужанина затримали за збут амфетамінів. В кишені у чоловіка знайшли пакет з 15 грамами речовини. Затримання провели на вулиці Київській, - повідомили в міському управлінні внутрішніх справ. За словами прес-офіцера КМУ УМВС Анни Волювач, встановлена причетність затриманого кременчужанина до 20 епізодів збуту. (Амфетамін, який конфіскували, належить до наркотичних речовин і дозволяє три дні не спати, але вести занадто активний спосіб життя – авт.). "Це другий випадок затримання торгівця амфітамінами в місті з початку року"... 

... "Оперативні заходи з цього приводу тривали три місяці і нині вже доведено документально три епізоди збуту", - говорить прес-офіцер міського управління внутрішніх справ. Відповідно до оприлюдненої інформації, торговцю сильнодіючи ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1031 | Додав: Admin | Дата: 09.04.2009 | Коментарі (0)

Гадяччани, чоловік та жінка, у вихідний день вирішили піти відпочити у березовому гаї, недалеко від міста. Відпочинок поєднали з збиранням березового соку та підняттям настрою оковитою. Після вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка, у ході якої чоловік кілька разів ударив жінку по голові. Вона втратила свідомість. Через деякий час, прийшовши в себе, вона вирішила йти додому. Чоловік теж пішов за нею. Та вдома стало гірше, вона скаржилася на головний біль. Викликали бригаду швидкої допомоги. На шляху до лікарні жінка померла.

«Про цей випадок черговому РВ повідомили з прийомного відділення лікарні, - коментує подію Роман Миколайович Кроль, перший заступник начальника Гадяцького РВ. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди, було встановлено, все що відбувалося з 20.00 до 22.00 години того дня. Чоловіка затримано. Проводиться досудове слідство. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ст. 121 Кримінального Кодексу України. За умисне нанесення тяжких тілесн ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 976 | Додав: Admin | Дата: 09.04.2009 | Коментарі (0)

Аліні 14 років. Вона порізала вени через хлопця. Про причину такого вчинку Аліна згадує: «Я невчасно зателефонувала своєму хлопцеві. Його звати Максим. У житті була чорна полоса, все падало із рук. Проблеми в школі, вдома. Я шукала затишку і розради. Думала, що коли зателефоную, то мені стане легше. Та я не потрібна Максимові. Я сказала, що поріжу вени. Він не повірив. Це мене розлютило. Мені було так погано, що вирішила: втрачати нічого»... Дівчина рани приховувала. Рука гоїлася більше тижня. Батьки про порізи на руці доньки не здогадуються. У школі дехто із однокласників про цей вчинок знає. Зараз Аліна розуміє, що вчинила неправильно.

Радить всім не повторювати її «дурниць». Після емоційного зриву прийшло усвідомлення, що життя одне. До речі, хлопець на вчинок дівчини відреагував, як вона каже, нейтрально.

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1180 | Додав: Admin | Дата: 09.04.2009 | Коментарі (0)

На завершенні навчальний рік для одинадцятикласників, адже у цьому році навчання для них завершується 30 квітня. Потім, як відомо, розпочнуться індивідуальні консультації, підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання і державної підсумкової атестації. У випускників та їхніх батьків виникає чимало запитань щодо цього.
Отож, сьогодні ведемо мову про ЗНО з начальником відділу освіти райдержадміністрації П.Ф. ДЗЯВОРУКОМ.

— Отож, Петре Францовичу, що нового цього року в ЗНО?
— Для тих, хто виявив бажання вступати до вищих навчальних закладів (а у районі таких дітей понад 80 відсотків) у травні–червні необхідно пройти тестування (ЗНО) з таких восьми предметів: української мови та літератури (один тест), історії України, математики, біології, фізики, хімії, географії, однієї з іноземних мов (за вибором) – англійської, німецької, французької, іспанської.
Результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть зараховуватись як державна підсумк ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1166 | Додав: Admin | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

6 квітня в Гадячі по вулиці Жовтневій, в житловому будинку громадянина 1926 року народження виникла пожежа. Вогнем знищено перекриття та покрівлю на площі 120м2, домашнє майно. Збиток – 15 000 грн. Врятовано літню кухню, дві господарські будівлі на суму 20 000 грн. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем при курінні сина господарки громадянина П., труп якого,виявлено на місці пожежі та направлено в морг Гадяцької ЦРЛ для встановлення причини смерті. В гасінні приймало участь: 1 відділення СДПЧ - 23 та ДПД ВАТ “Гадяцький елеватор” м. Гадяч.

О 1710 у селі Пізники Чорнухинськогог району, в господарчому сараї громадянки Б., 1963 року народження, виникла пожежа. Вогнем пошкоджено шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття на площі 5м2. Збиток – 600 грн. Врятовано житловий будинок, господарчий сарай та домашнє майно на суму 10 000 грн. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем онука господарки громадянина К., 2006 року народження В гасінні приймали участь: 1 відділення ПДПЧ-39 та ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1052 | Додав: Admin | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

Обгоріла до кісток права рука, дев'яносто п'ять відсотків шкіри і жодних шансів на життя! Саме так скінчилася суботня прогулянка 16-річного кременчужанина. У суботу, 28 березня, на станції Кременчук, що у Крюкові сталася страшна трагедія. Шістнадцятирічний хлопець, незрозуміло з яких причин, заліз на цистерну потяга, що зупинився, і його ударило струмом у 27 тисяч (!!!) вольт. Володимир, охоронець: "Усе було - як завжди. На вокзалі сиділа компанія молоді, пили пиво, розважалися, як могли. І тут ми почули хлопок. Вибігши до колій, побачили заграву між двох вагонів. Там палала людина"! ... 

... "Двоє хлопців намагалися загасити його своїми куртками, та в них нічого не виходило. З тепловоза, що стояв поряд, вибіг машиніст з вогнегасником і збив вогонь. Виявилося, що горів хлопець 16-17 років. Це страшно! Увесь його одяг, ніби змішавшись зі шкірою, згорів ущент, залишився лише кросівок який злетів з ноги. Коли він заліз на цистерну, його вдарило струмом. Від такого потужного - 27 ти ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1104 | Додав: Admin | Дата: 02.04.2009 | Коментарі (1)

Жити у Крюківському районі Кременчука стає небезпечно. Одразу двох раніше судимих кременчужан, які відбирають у дітей мобільні телефони, затримали цього тижня правоохоронці Крюкова, повідомили ЗМІ в міському управлінні внутрішніх справ. За першим випадком йдеться про 21-річного кременчужанина який відібрав стільниковий телефон у 12-річного учня школи. За другим – вже йдеться про 28-річного чоловіка, який погрозами відібрав мобільник у 13-річної дитини. Всі події зафіксовано поруч ЗОШ № 9, що на вулиці Сербіченка у вечірній час – приблизно о 21-00. Тілесні ушкодження у неповнолітніх відсутні, а по кожному факту пограбування дітей відкрито кримінальну справу.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1046 | Додав: Admin | Дата: 02.04.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.