Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові Ви хотіли-б переглядати цей сайт?
Всього відповідей: 206
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини
Інших методів виховання не залишилось. Що робити, коли власний 17-річний син краде з гаманця у матері кредитну картку, знімає всі кошти та купує собі і приятелю мобільний телефон. 30 березня 46-річна кременчужанка стояла в центрі міста і думала над цим питанням. Втім жінка міркувала не просто так. Громадянка тримала свого сина та його приятеля за руки і чекала, поки до них підійде наряд патрульно-постової служби. “Зі слів жінки було встановленою, що з її помешкання було викрадено кредитну картку, з якої в подальшому було знято 3700 гривень. Причетними до крадіжки став її син, 17-ти років та на рік старший його товариш”, - розповіла прес-офіцер міського управління внутрішніх справ Анна Волювач.


За її інформацією, у хлопців було вилучено два нових мобільних телефони та залишок коштів з картки – 1500 гривень. Саму картку дітки викинули в одному з під’їздів будинку, що на вулиці Шевченка. Як буде розвиватися справа далі і чи вплине втручання правоохоронців на поведінку ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1013 | Додав: Admin | Дата: 02.04.2009 | Коментарі (1)

Полтавський міський голова підписав розпорядження, в якому рекомендував керівникам підприємств, установ та організацій міста оголосити 1 квітня 2009 року вихідним днем, а робочим днем встановити інший день тижня, що припадає на вихідний. Це зроблено з метою створення сприятливих умов для відзначення 1 квітня 200-річчя від дня народження славного земляка М.В.Гоголя, надання можливості членам територіальної громади Полтави брати участь у загальноміських заходах та з врахуванням великої кількості очікуваних гостей свята з України, близького та далекого зарубіжжя.


Натомість відповідні служби міськвиконкому задля належного функціонування господарського комплексу зобов’язані забезпечити безперебійну роботу підприємств обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, комунального господарства, закладів охорони здоров’я й культури. За даними міської ради, Управлінню освіти, керівн ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1060 | Додав: Admin | Дата: 29.03.2009 | Коментарі (2)

25 березня, у Карлівці, місцеві мешканці зі штучного каналу, заповненого водою, вилучили труп чоловіка 1953 р.н. Тіло загиблого направили до моргу Карлівської ЦРЛ для встановлення причини смерті. Того ж дня у селі Удовиченки Зіньківського району, місцевими мешканцями із ставка вилучено труп громадянина 1955 р.н. Тіло загиблого направлено в морг Зіньківської ЦРЛ для встановлення причини смерті. Загалом, за добу на території області зареєстровано 5 надзвичайних подій: 1 пожежа, 2 дорожньо-транспортні пригоди (3 чол. травмовано) та 2 випадки загибелі на воді.


24 березня о 14:03 в місті Полтава по вулиці Гоголя, в квартирі громадянина П., 1929 р.н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено дерев’яний перестінок та домашні речі. Збиток – 2 000 грн. Врятовано квартиру на суму 150 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газової колонки. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-1. 

Об 09:00 в Лубенському районі на 214 км а/д Київ-Харків ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1029 | Додав: Admin | Дата: 26.03.2009 | Коментарі (0)

У Зіньківському районі сталося убивство. Коли оперативники займалися розкриттям цього злочину з’ясувалося, що підозрюваний ціною життя своєї жертви хотів "збагатитися" на подарунок для своєї дівчини. 22-річний молодик, мешканець села Пишненки, вже давно придивився до самотнього 80-річного діда, котрий і жив самотньо, і пенсію отримував чималу, бо був інвалідом першої групи. Готуватися до злочину хлопець розпочав заздалегідь – купив гумові рукавички, знайшов монтировку, вештався поблизу сільського клубу (у такий спосіб намагався створити собі алібі), а головне – чекав доки у старого вимкнеться світло. Екіпірувавшись, він зайшов на дворище, постукав у двері і чекав доки старенький відчинить їх. Дідусь на голос свого односельця відгукнувся і швидко впустив у хату. 

Замість привітання хлопець тричі вдарив жертву монтировкою по голові і пішов шукати «скарби». Знайшовши гаманець з грішми, швидко подався додому, а на ранок поїхав до дівчини – вітати. Здобуті 900 гривень він витратив на ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 985 | Додав: Admin | Дата: 24.03.2009 | Коментарі (0)

8 кременчужан минулого тижня постраждали від нападів бродячих або оскаженілих тварин. Про таку кількість громадян, які нині проходять лікування, на апаратній нараді у міському виконавчому комітеті розповів головний санітарний лікар міста Віктор Акімов. За його словами, з усієї кількості постраждалих до самої лікарні відправлено двох осіб - пенсіонерку, яку покусала власна кішка (тваринка невдовзі благополучно померла) та 40-річного кременчужанина, на якого на станції "Кобеляки" напала зграя безпритульних собак...


Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1044 | Додав: Admin | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (0)

Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області затримали офіцера внутрішніх військ під час незаконного збуту 279 револьверів для стрільби гумовими кулями. Як журналістам на прес-конференції розповів начальник управління СБУ в Полтавській області, генерал-майор Мирослав Василина, співробітники СБУ затримали офіцера саме при спробі передати револьвери стороннім особам. "Шляхом підробки документів затриманий незаконно отримав і передав сторонній особі 279 револьверів для стрільби гумовими кулями" - сказав Василина. Зараз матеріали кримінальної справи співробітники СБУ передали до військової прокуратури Полтавського гарнізону, яка і проводить подальше слідство.

За неофіційними даними, мова йде про капітана внутрішніх військ, колишнього командира розформованої роти Кременчука. Після її розформування, офіцер залишив собі печатку та деякі документи, що дозволило йому й надалі о ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1041 | Додав: Admin | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (0)

Трагедія сталася в Салівській сільській раді Кременчуцького району. До чергової частини Кременчуцького РВ ГУМВС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що в безгосподарському будинку виявили тіло 41-річного Олександра. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила у потерпілого тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, садни обличчя та тулуба. В ході проведення оперативно – розшукових заходів були встановлені обставини злочину.

Близько 15.00 години, два мешканці с. Салівка, віком 24 та 21 років, гуляючи по селу напідпитку, вирішили піти до громадянки Олени за додатковою дозою оковитої.

Зайшовши до двору, побачили Олександра, сидячого на дивані біля будинку. Дмитро згадав, як Олександр два роки тому побив його зі своїми друзями. Ось тут в ньому і зіграла образа. Він вирішив помститися кривднику. Підійшовши до нього, відразу почав наносити удари по обличчю. Після цього разом з Петром вирішили відвести Олександра до місця мешкання. Там Д ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1036 | Додав: Admin | Дата: 22.03.2009 | Коментарі (0)

null

Угонщик, вкравши чужий автомобіль та розбивши його, сам повідомив про це у міліцію. Таким чином він збирався відвести від себе підозру. Але не так сталося, як гадалося.

В ніч з 15 на 16 березня до чергової частини Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ надійшло тривожне повідомлення. Чоловік, який телефонував, розповів, що у його товариша в Кобеляках вкрали машину. Одразу розпочався пошук вкраденої «дев’ятки». В оперативно-розшукових діях були задіяні як співробітники карного розшуку, котрих очолював заступник начальника міліції Тарас Несторик, так і працівники ДАІ на чолі із начальником ВДАІ Володимиром Голтвянським. Вкрадену машину знайшли досить швидко. Вона лежала в кюветі навпроти СТО одразу за мостом через Ворсклу.

Під час допиту власника «дев’ятки» та свідків почалися прояснятися подробиці подій, котрі передували злочину. ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1072 | Додав: Admin | Дата: 21.03.2009 | Коментарі (0)

20 березня о 8:10 у Полтаві (Октябрський район) по вулиці В.Чорновола, водій автомобіля ЗАЗ-ДЕУ громадянин 1983 р.н. скоїв наїзд на припаркований біля краю проїжджої частини автомобіль МІЦУБІСІ-Ланцер, під керуванням громадянина 1945 р.н. Після зіткнення автомобіль МІЦУБІСІ відкинуло на пішохода - ученицю 2-го класу СШ №6 (2000 р.н.). Дівчинка саме вийшла з цього автомобіля, і внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження і доставлена в дитячу міську лікарню.

Крім того, 19 лютого о 10:12 у Кременчуці по вулиці Шевченка, в підвальному приміщенні житлового будинку виникла пожежа. Підвальне приміщення сумісне і знаходиться під всім будинком, стіни цегляні, перекриття залізобетонне, освітлення електричне, опалення відсутнє, вентиляція природна. В підвальне приміщення є 2 входи з кожного під’їзду та 2 входи безпосередньо з вулиці. Вогнем знищено сміття, закопчені стіни та стеля. Збитки та причина пожежі встановлюються. Евакуйовано 57 осіб. В гасінні приймали участь: 2 відділення ПДПЧ-14, ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1093 | Додав: Admin | Дата: 21.03.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.