Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Ви знаєте село Нехвороща?
Всього відповідей: 301
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Новосанжарщини
Житель села Мала Перещепина, що на Новосанжарщині, громадянин К. 1971 р.н. на свою біду забув про те, що слабких жінок ображати не можна. За що поплатився власним здоров’ям.
Випивши достатню дозу алкоголю, він просто на вулиці почав грубо залицятися до своєї односельчанки О. Не отримавши взаємності та вкінець розійшовшись, він запропонував їй просто тут і зараз вступити із ним у статевий контакт. Ображена жінка не погодилась на цю «пропозицію» і пішла додому, де розповіла про інцидент своїй матері – громадянці Т.
Ввечері того ж дня Т. прийшла до подвір’я образника. А коли побачила самого К., одразу взялася за його виховання. Жінка нанесла чоловікові кілька сильних ударів в голову, а коли він впав, продовжувала бити ногами в живіт. Після отриманих побоїв чоловік був доставлений до Новосанжарської ЦРЛ, де медики констатували в нього черепно-мозкову травму, струс головного мозку, тупу травму живота та забій м’яких частин тіла.
По факту нанесених тілесних ушкоджен ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1031 | Додав: Admin | Дата: 05.07.2009 | Коментарі (1)

У Нових Санжарах увечері два товариша, хильнувши не одну чарку горілки та дійшовши до «кондиції», почали згадувати давні образи. Слова швидко скінчилися – в хід пішли кулаки. Один з товаришів, значно молодший і фізично сильніший (28 років), легко «переміг» свого суперника. А потім, як в американських бойовиках, почав вправлятися в ударах руками і ногами по живій «груші». У результаті той, з ким він нещодавно сидів за одним столом, отримав тілесні ушкодження, що пізніше призвели до смерті. 

Намагаючись замести сліди, чоловік відкрутив всі крани газової плити, зірвав з вікна штору і, підпаливши її, кинув додолу поруч із тілом. Але очікуваний вибух не відбувся. Тоді він викликав таксі та разом з подругою і співмешканкою потерпілого виїхав до села Крута Балка.

Невдовзі всі троє були затримані працівниками міліції. Як повідомляють в ГУМВС в Полтавській області, нині порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинений злоч ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1049 | Додав: Admin | Дата: 12.06.2009 | Коментарі (0)

null

2 червня в селі Дмитренки Новосанжарського району о 20:20 сталася надзвичайна подія. У приватній садибі в колодязь впав пенсіонер Микола Дмитренко, 1943 року народження.Постраждалого врятували та доставили до районної ЦРЛ з діагнозом – загальне переохолодження. На місце події виїздили начальник ПДПЧ-22 Нових Санжар Євгеній Татарин, командир відділення ПДПЧ-22 Нових Санжар Віталій Пилипенко та пожежний Федір Посашков (всі на фото). Саме ці мужні чоловіки, а особливо Віталій, врятували пенсіонера, вага якого перевищувала сто кілограмів. По Новосанжарському району це вже другий подібний випадок (у першому – людину теж врятували).

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 996 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2009 | Коментарі (0)

null
Всі новосанжарці, котрі хоч якось пов’язані із футболом та спортом, вже більше року очікують завершення будівництва футбольного майданчика зі штучним покриттям.
Розпочали його у квітні 2008-го року на території Новосанжарського навчально-виховного комплексу. Але за кілька місяців роботи припинились і завершення будівництва майданчика відклали на невизначений термін. Розповідає директор НВК Микола Решетило:
- Навесні 2008-го будівництво майданчика підтримав тодішній голова РДА Микола Долина. В нього ми просили коштів на будівництво основи та огорожі майданчика. Він ці кошти виділив, однак направлені вони були напряму, а не через районну раду. Через це тоді багато шуму підняли. На ті гроші новосанжарський «Райавтодор» зробив насип та основу під футбольне поле, за підтримки депутата об ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1194 | Додав: Admin | Дата: 31.05.2009 | Коментарі (2)

«Пограбувати магазин запропонував я… Десь після часу ночі ми підійшли до нього. Спочатку хотіли вирізати скло, але не вийшло… Тоді просто розбили. Сигналізація запрацювала, я її збив. Заліз всередину. Взяв насіння, пиво, водку, цигарки, вино, коньяк, шампанське, цукерки… Частину відніс додому. Спиртне випили…», - розповідає 18-річний юнак правоохоронцям. Частину викраденої з магазину продукції з товарними цінниками відшукали прямо в оселі, де жив хлопець. «Хотіли випити і покурити. Грошей не було…», - розповів хлопчина. За його словами, пиятику з напарником вони продовжували до шостої ранку, тоді як пограбували магазин о першій ночі.

Юнак навіть під час розмови з правоохоронцями перебував під впливом алкоголю.
Неповнолітнього напарника Сергія затримали за кілька годин після друга в компанії товаришів по чарці. Хлопець з неблагополучної родини, ледве закінчив 9-ий клас, у 10-му класі навчається за вечірньою формою. Коли його затримали, хлопчина теж ледве стояв на ногах.
... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1132 | Додав: Admin | Дата: 23.05.2009 | Коментарі (3)

10 квітня працівниками Новосанжарського райвідділу було порушено дві кримінальні справи за статтею 185 частина 3 «Крадіжка з проникненням». Причиною для цього стали заяви від жителів вулиці Жовтневої та провулку Слюсарного. В нічний час невідомі особи, зламавши замки, викрали за вказаними адресами два скутери – «Сузукі-Летс» та «Хонду-Діо».
За тиждень під час проведення дільничними інспекторами міліції оперативних відпрацювань стало відомо, що громадянин К., житель селища, нещодавно придбав… один з викрадених скутерів. Подальше було, як говорять, справою техніки. Міліціонери швидко розшукали продавця скутера. Ним виявився такий собі Р., мешканець села Дубина. Як з’ясувалося, він нещодавно придбав цей скутер у жителя Нових Санжар В.
Так правоохоронці, власне, і вийшли на людину, що скоїла крадіжки. В будинку громадянина В., 1968 р.н., міліціонери знайшли інший скутер у розібраному стані – «продавець» готував його до перефарбування.
Тепер на крадія очікує суд, ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1041 | Додав: Admin | Дата: 25.04.2009 | Коментарі (0)

null18 квітня у Малому Кобелячку відбувся розіграш кубку з футболу, присвячений пам’яті славного керівника і землероба Миколи Панасенка. Участь у турнірі взяли команди з Малого Кобелячка, Козубів, Лелюхівки, Кунцевого, Руденківки; Нові Санжари представляло тріо – «Газовик», «Ратник», «Сила Ради».
Ігри складалися з двох таймів по п’ятнадцять хвилин кожен. В разі нічийного рахунку одразу пробивалися післяматчеві пенальті. Перші ж зустрічі принесли досить несподівані результати. «Ратник» у напруженому і нервовому поєдинку мінімально переграв команду Козубів – 1:0; «Газовик» знову вилетів із розіграшу після першої ж гри, поступившись команді Руденківки по пенальті – 0:0 (1:3); «Сила Ради» познущалась над командою з Кунцевого, забивши у її ворота чотири голи – 4:0; а головною сенсацією стала впевнена перемога збірної Лелюхівки над господарями турніру з Ма ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1142 | Додав: Admin | Дата: 25.04.2009 | Коментарі (1)

Наприклад, в районі центральної лікарні збудують ще один дитячий майданчик – для малюків, котрі мешкають у цьому мікрорайоні Нових Санжар. Збудувати його планують до Дня захисту дітей. А ще в селищі з’являться дві нові вулиці – провулок Заворсклянський на Заворсклі та вулиця Весняна на Зарічці.
Про це, зокрема, говорили на зустрічі селищного голови Андрія Реки із головами вуличних комітетів та старшими багатоквартирних будинків. Всього в понеділок, 13 квітня, до селищної ради завітали близько п’ятидесяти чоловік. Вони ділилися своїми проблемами, вносили пропозиції, обговорювали перспективи. 
Андрій Река розповів присутнім про те, що у селищі вже провели чотири екологічних дні, планують – іще шість та один день довкілля. Нагадував новосанжарський мер і про Парк батьків та дітей початку третього тисячоліття. Восени цей парк насадили, тепер потрібно не забувати доглядати за молодими деревцями та місцем навколо них. Говорили і про благоустрій скверу, де розміщений па ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1111 | Додав: Admin | Дата: 17.04.2009 | Коментарі (0)

30 березня під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Новосанжарського райвідділу міліції було встановлено факт умисного нанесення тілесних ушкоджень жінкою

За тиждень до цього у домогосподарстві громадянина Б. 1968 р.н. – неодруженого, не судимого і непрацюючого – відбувалася чергова пиятика. Напарницею по чарці була така собі громадянка Т. 1974 р.н. Мирними посиденьки були недовго – «зелений змій» рідко сприяє взаєморозумінню. Зав’язалася суперечка на словах, яка дуже швидко переросла у силове з’ясування стосунків. Перевага, як не дивно, виявилася на боці «слабкої» жінки. Невідомо, чим саме їй так дошкулив чоловік, але била вона його жорстоко, і сили при цьому не шкодувала. Згідно акту судово-медичної експертизи, потерпілий отримав переломи ребер, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.
По даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 1 ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1123 | Додав: Admin | Дата: 10.04.2009 | Коментарі (1)

Під час проведення комплексних оперативно-технічних заходів під умовною назвою «Батискаф» працівниками Новосанжарського РВ був затриманий громадянин А. 1963 р.н. В його домогосподарстві було виявлено близько 40 грамів коноплі. Пояснення А. з приводу цього були типовими – влітку в лісі збирав гриби, біля сміттєзвалища знайшов дикорослі кущі коноплі, зірвав листя, висушив його і зберігав, за його словами, для власних потреб.

Працівникам міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів вдалося з’ясувати, що громадянин А. коноплю не лише зберігав, але й реалізовував іншим бажаючим. За даним фактом була порушена кримінальна справа за статтями 307 та 309 КК України, відповідно до яких любителю наркотиків «світить» від 3 до 8 років позбавлення волі.
Всього ж цього року працівниками міліції затримано шість осіб, котрі займалися зберіганням та виготовленням наркотиків, та троє осіб, які займалися збутом наркотичної сировини.
< ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1073 | Додав: Admin | Дата: 05.04.2009 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 7 8 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.