Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Нехворощі потрібен сайт?
Всього відповідей: 286
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Світу

Французька урядова служба СЕРТ, що спеціалізується на захисті від піратських атак у всесвітній мережі, закликала користувачів Інтернету відмовитися від роботи з усіма версіями веб-браузера Internet Explorer.


Як повідомила у вівторок британська телерадіокорпорація Бі-бі-сі, тим самим влада Франції пішла за прикладом німецької Федеральної служби безпеки у сфері інформації, яка порадила користувачам відмовитися від цього інтернет-браузера.

Нагадаємо, що раніше представники ФРН заявили, що в мережі Інтернет був опублікований шкідливий код, який використовувався під час атак на сервер американської компанії. Під час хакерських атак Internet Explorer став слабкою ланкою.

Влада Франції та Німеччині порадила користувачам всесвітньої павутини переглядати веб-сайти за допомогою браузерів, альтернативних Internet Explorer, щоб уникнути проблем з безпекою ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 920 | Додав: Admin | Дата: 19.01.2010 | Коментарі (0)

Синоптики обіцяють, що в найближчі дні на західній частині російської республіки Якутія спостерігатимуться шістдесятиградусні морози.

Про це в четвер, 24 грудня, повідомив голова місцевого управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища. "В Оленекському і Мірнінському районах 24 і 25 грудня стовпчик термометра опуститься нижче за 58 градусів морозу", - заявив він.

За його словами, трохи тепліше в четвер і п'ятницю буде в Ленському, Олекмінському і Вілюйському районах.

"Там температура повітря хоч і опуститься до мінус 56 градусів, зате морози триватимуть до суботи", - зазначив представник управління.

Він додав, що навіть на полюсах холоду в Оймяконі і Верхоянську морози не будуть такими жорстокими.

"У Верхоянську стовпчик термометра опуститься до -51 градуса морозу, а в Оймяконі - до 40 градусів морозу", - уточнив представник гідрометеорології.

На початку минулого тижня сильні холоди прийшли на російс ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 947 | Додав: Admin | Дата: 24.12.2009 | Коментарі (0)

Виробники електронних сигарет запевняють, що їхній продукт окрім нікотину не містить інших шкідливих для здоров'я людини речовин. Проте дослідження показують, що подібні твердження не відповідають дійсності, передає "Німецька хвиля". 

Результати хімічної експертизи, вибірково проведеної Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і лікарських засобів США (FDA), показали, що "нешкідливі" сигарети можуть бути небезпечними для здоров'я. 

У половині картриджів сигарет, які підлягали перевірці, було виявлено канцерогенно активний нітрозамін. Ці отруйні речовини навіть у малих кількостях можуть сприяти розвитку в організмі ракових клітин. 

Електронна сигарета - це електричний пристрій для вдихання "диму" за допомогою мундштука. В основі його конструкції лежить ультразвуковий розпилювач нікотинової рідини з додаванням ароматизатора тютюну. Всередині кожної сигарети міститься картридж з різним вмістом нікотину. 

У Німеччині наразі продаються ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1108 | Додав: Admin | Дата: 24.08.2009 | Коментарі (0)

Вчені відкрили сім нових видів морських черв'яків, що мешкають на дні Тихого океану, - виявлені за допомогою телекерованих глибоководних апаратів створення здатні "відстрілюватися" від хижаків невеликими капсулами з речовиною, що світиться, повідомляють автори відкриття в своїй статті, опублікованій в четвер в журналі Science. 

"Нам удалося вперше вивчити цілу групу дуже незвичайних тварин, що не лише дуже надихає само по собі, але і свідчить про те, як багато незвіданого таять в собі води Світового океану", - сказала провідний автор дослідження Карен Осборн (Karen Osborn), співробітниця Інституту океанографії імені Скріппса (штат Каліфорнія, США). 

Черв'яки завдовжки від двох до восьми сантиметрів були названі вченими "зеленими бомбометальниками". Вони, схоже, застосовують ту ж тактику, що і пілоти винищувачів, що використовують "обманки", щоб відвести ракети, які йдуть на тепло. В разі небезпеки ці черв'яки випускають наповнені рідиною кульки, які вибуха ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 948 | Додав: Admin | Дата: 24.08.2009 | Коментарі (0)

Індійські вчені розробили унікальне штучне серце, основою для якого послужила робота серця таргана

Пристрій, створений групою вчених Індійського технологічного інституту міста Кхарагпура, надійніший за існуючі західні аналоги, а його вартість - приблизно в 30 разів нижча (близько 2 тисяч доларів), повідомив керівник наукової групи професор Суджа Гуха. 

За словами розробників, надійність нового механізму забезпечує нетрадиційна схема його роботи - за основу взято серце таргана. "Тарган - надзвичайно живуча комаха. Він існував до появи людини і, швидше за все, буде жити на Землі, коли людини вже не буде", - сказав професор Гуха. 

Серце таргана складається з 13 камер, тоді як у людини їх чотири. Серце продовжує працювати, навіть якщо відмовить одна з камер, тоді як відмова однієї камери у серця людини приводить до його зупинки і загибелі, пояснив учений. 

... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1189 | Додав: Admin | Дата: 19.03.2009 | Коментарі (0)

Найближчим часом вченим вдасться створити технології, здатні зупинити старіння і продовжити життя людини щонайменше на 30 років

Усього через 20 років після цього може з'явитися спосіб довести вік до 1000 років , заявляє британський геронтолог з Кембриджу Обрі ді Грей. При цьому сама терапія буде безкоштовною, уточнює Обрі. Вчений також є творцем нового підходу в боротьбі зі старінням - "інженерного методу". 

"Я вірю, що ми зможемо перемогти старіння в найближчому майбутньому. Існує 50-відсоткова ймовірність, що людина, яка перша доживе до 150 років, вже живе, і їй зараз 60 років", - пояснив ді Грей на прес-конференції в Москві. 

Геронтолог вважає, що науці вдасться створити ситуацію другої космічної швидкості втечі від старіння, при якій наука та медичні технології будуть розвиватися настільки швидкими темпами, що отриманого на першому етапі виграшу в 20-30 років вистачить, щоб розробити нові методи боротьби зі старінням і, відповідно, нове покоління технологій.  ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1230 | Додав: Admin | Дата: 02.03.2009 | Коментарі (0)

У Росії набуло чинності правило, згідно з яким п'яних пасажирів заборонено пускати на борт літака.

Про це повідомив начальник Департаменту забезпечення правопорядку на транспорті МВС Росії В'ячеслав Захаренко. При цьому він зазначив, що ступінь сп'яніння пасажира визначатиметься на око. П'яних людей, які збираються піднятися на борт, легко розпізнати за поведінкою, а також запахом алкоголю, який чути від них, сказав Захаренко. 

Зараз російське МВС розглядає можливість введення кримінальної відповідальності за заворушення, які влаштовують на борту п'яні пасажири. Їхні дії, можливо, прирівнюватимуть до тероризму. 

Раніше в Росії запропонували заборонити вживання спиртного безпосередньо на борту літака, однак поки що цю ініціативу в Росії не реалізовано. 

Як повідомлялося, напередодні п'яний житель Санкт-Петербурга викрав снігоприбиральну машину в Калінінградському аеропорту, щоб покататися по злітно-посадочній смузі.

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1100 | Додав: Admin | Дата: 14.02.2009 | Коментарі (0)

Прокуратура Подільського району міста Києва порушила кримінальну справу проти інспектора ДАІ, який отримавши 1600 грн. хабара, знищив протоколи про порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомили у прокуратурі Києва. 

Отримавши хабар, інспектор ДАІ розірвав складені протоколи про вчинення адміністративних правопорушень і відразу ж був затриманий працівниками відділення внутрішньої безпеки МВС України. 

За скоєння даного злочину працівнику міліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років. 

Як повідомлялося, сьогодні, 13 лютого, стало відомо про те, що в Одеській області порушено кримінальну справу проти співробітника Південної митниці, який ввіз контрабандний товар із Китаю на суму понад 1 млн. грн.

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1114 | Додав: Admin | Дата: 14.02.2009 | Коментарі (0)

Компанія Microsoft оголосила про те, що заплатить 250 тисяч доларів винагороди за інформацію про авторів Conficker, одного із найбільш небезпечних інтернет-хробаків за останні роки.

Компанія має намір судитися зі зловмисниками. За словами представників Microsoft, компанія також активно співпрацює із фахівцями з безпеки, реєстраторами доменних імен та Корпорацією із присвоєння імен та номерів в інтернеті (ICANN) з метою виявити та відключити сервери, через які проводять атаки хробака Conficker, - повідомляє АР. 

Оглядачі зазначають, що якщо автори Conficker, що живуть у тій частині світу, яка відома своїм лояльним ставленням до кіберзлочинності - наприклад, у Росії, в Україні чи Румунії - отримати точні дані про них буде складно. Однак, за словами експертів, 250 тисяч доларів - це хороший стимул для хакерів, які можуть знати, хто за цим стоїть. 

Нагадаємо, що хробак, відомий під кодовими назвами Downadup та Conficker, заражає комп'ютери користувачів за допомогою вра ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1127 | Додав: Admin | Дата: 14.02.2009 | Коментарі (0)

null

На секретній фермі недалеко від Москви російські та білоруські вчені спільно працюють над виробництвом трансгенного молока. Про це повідомив кореспондент The Daily Mail Уїлл Стюарт, якому вдалося побувати на цій фермі.


За його даними, під час експериментів над білими мишами дослідники встановили, що імплантація людських генів дозволяє значно збільшити виробництво лактоферину - протеїну, що є складовою людського молока та природним антибіотиком. 

Для збільшення обсягів цього молока вчені перейшли на кіз. Зараз на фермі вирощують близько 90 кіз, народжених від генетично модифікованих козлів. Очікують, що уже в цьому році вони зможуть давати молоко з підвищеним вмістом лактоферину. 

Вчені вважають, що його можна буде використовувати при лікуванні раку, а також при порушеннях імунної та травної систем, мовиться у повідомлен ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1088 | Додав: Admin | Дата: 11.02.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.