Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Ви знаєте село Нехвороща?
Всього відповідей: 301
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини України
Начальник Департамента ГАИ МВД Валерий Лозовой заявил, что Госавтоинспекция закупает оборудования для проверки транспортных средств на предмет тонирования стекол авто.

Так, тонировка стекол признана административным нарушением и предполагает оформление протокола и уплату штрафа в размере 340-435 грн.

 "Мы уже проводим тендер и начали закупку специального оборудования для проверки автомобилей на предмет тонирования. После этого инспекторы ГАИ начнут проверку транспортных средств и будут оформляться соответствующие протоколы", - сообщил Лозовой.

Напомним, ранее Лозовой сообщил, что на всех патрульных автомобилях Государственной автоинспекции Украины со стекол снята тонировочная пленка.

korrespondent.net

Категорія: Новини України | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Дата: 30.09.2010 | Коментарі (0)

У Києві на Куренівці можна побачити цілу алею з квітучих каштанів, пише газета Сегодня.

Дендролог Наталія Десницька пояснює, що причиною цвітіння каштанів стала тривала спека.

"Рятуючись від неї, чимало дерев скинули листя, а з початком дощів знову почали вегетацію і розквітли. В основному це стосується дерев, що неподалік від магістралей - там тепліше", - сказала Десницька.

Як повідомлялося раніше, у вересні цього року, київські каштани масово заражені небезпечними комахами - мінуючою міллю, і якщо найближчим часом не вжити заходів для порятунку дерев, столиця може їх позбутися.

Про це заявив начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Києві Олександр Прогнимак.

novynar.com.ua

Категорія: Новини України | Переглядів: 862 | Додав: Admin | Дата: 13.09.2010 | Коментарі (0)

У Севастополі дитина разом зі співмешканцем матусі, якого дівчинка називала татом, пішли гуляти на цвинтар. Коли вітчим напився і заснув, дитина заблукала.

Чоловікові прийшла ідея поїхати на кладовище і відвідати могили родичів. По дорозі чоловік купив горілку, щоб пом'янути померлих.

"Він так напився, що відключився на чотири години", - розповідають співробітники УМВС у Севастополі.

Прокинувся чоловік, коли вже смеркало. Він почав збиратися додому і згадав, що на кладовище приїхав з маленькою донькою. Дівчинки ніде не було. Тоді він подзвонив по телефону співмешканці і переконався, що вдома її теж немає.

Коли пошуки не увінчалися успіхом, мати дівчинки зателефонувала в міліцію. До пошуків підключилися співробітники УМВС, військовослужбовці внутрішніх військ і кінолог із собакою. Було встановлено місце, де востаннє горе-батько бачив дочку.

Тільки після ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 692 | Додав: Admin | Дата: 12.09.2010 | Коментарі (0)

Відкрито судове провадження у справі щодо заяви президента Віктора Януковича про заперечення Голодомору як геноциду українського народу.

Як повідомила прес-служба Народного руху України, 15 червня в Печерському райсуді Києва розпочнеться попереднє судове засідання у справі за позовом громадянина Володимира Волосюка до президента Віктора Януковича про захист честі і гідності.

У своїй позовній заяві Волосюк наголошує, що глава держави, заявивши 27 квітня у Страсбурзі про заперечення Голодомору як геноциду українського народу, зганьбив честь і гідність позивача і вчинив акт наруги над знищеними мільйонами людей.

Позивач просить суд зобов’язати президента вибачитись публічно перед ним та українським народом.

Разом з тим, Волосюк наголосив: "Своєю заявою Янукович прямо порушив норми Закону України "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні" від 28 листопада 2006 p., перша стаття якого однозначно стверджує: "Голодомор 1932-1933 років в Україні є геноцидом українськ ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 769 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Колишній соратник лідера БЮТ Юлії Тимошенко, нардеп Валентин Зубов, який одним з останніх увійшов до парламентської коаліції, розповів про те, як одного разу став на її захист.

Зубов з ностальгією згадав свою співпрацю з Тимошенко. "Я з Юлією Володимирівною пройшов пліч-о-пліч 10 років. І за цей час довелося опинятися у різних ситуаціях. Одного разу я навіть врятував їй життя під час її перебування в Лук'янівському ізоляторі. Один із здорованів-охоронців хотів вдарити її з усього розмаху по голові кийком, але мені вдалося її під себе підім'яти і прийняти удар на свою руку", - розповів Зубов.

За словами депутата, Тимошенко колись була справжнім провідником. "Я дуже поважаю Тимошенко, вона дуже сильна, вольова людина і під час боротьби з Кучмою вона взагалі була провідником надій... Але з часом вона змінилася", - констатував Зубов.

Нагадаємо, бютівець Валентин Зубов 30 березня оголосив про своє входження до парламентської коаліції "Стабільність і реформи".

... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 753 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

У день свого 20-річчя студент потрапив у відділення міліції. Звідти його відвезли в морг.

Bечері 18 травня в Шевченківському райвідділі міліції Києва при загадкових обставинах помер студент Професійно-педагогічного коледжу ім. Макаренка Ігор Індило.
Напередодні молода людина (родом з села Воловиця Чернігівської області) відзначала своє 20-річчя з друзями у гуртожитку.

Як розповів інспектор охорони гуртожитку Дмитро Хворостина, випивши зайвого, Ігор спустився в хол і почав буянити.

Заспокоїти студента напідпитку, за словами Хворостини, спробував дільничний, що проживав у цьому ж гуртожитку. Він вирішив відвезти Ігоря у райвідділ.
Далі, за версією міліції, відбулося наступне. «У райвідділі хлопець двічі впав, тому що був у стані сильного алкогольного сп'яніння: спочатку у слідчого в кабінеті, а потім у камері, коли спав. За даними судмедекспертизи, хлопець помер саме від черепно-мо ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 750 | Додав: Admin | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

У Дніпропетровську 27 травня трамвай №1 о18:25 зійшов з рейок між зупинками «Севастопольський парк» і «Вулиця Чернишевського», після чого врізався в дерево. Під час аварії в ньому знаходилося 65 чоловік.

Аварія сталася вчора по маршруту №1 біля зупинки «Медична академія». Люди, що проживають недалеко від місця аварії, говорять, що рано чи пізно аварія сталася б, оскільки рейки на цій ділянці в жахливому стані, а відповідні служби не звертають на це жодної уваги.

Усього постраждало 13 осіб, серед яких - двоє дітей. 9 чоловік на даний момент госпіталізовано.

Згідно з оновленими даними, аварія сталася о 18:30. Як повідомив начальник відділу по зв'язках з громадськістю ГУ МВС Лебедєв Володимир Володимирович, в ній постраждало 14 чоловік. Коли трамвай рухався по вулиці Севастопольській, у районі зупинки «Медакадемія» водій перевищив швидкість. Через сильн ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 752 | Додав: Admin | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Країни Європейського Союзу мають поступово збільшувати вік виходу на пенсію.

Відповідну рекомендацію дає Єврокомісія.

У підготовленому експертами документі поставлена мета: кількість пенсіонерів не повинна перевищувати однієї третини працездатного населення.

В іншому випадку може виникнути небезпечний дефіцит у пенсійних фондах.

За даними Єврокомісії, реальний вік виходу на пенсію громадян в середньому становить трохи більше 60 років.

Це означає, що європейці ідуть на заслужений відпочинок набагато раніше, ніж в інших країнах-членах Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), де середній вік становить 63,5 року для чоловіків і 62,3 року для жінок.

Таким чином, у країнах ЄС сьогодні на кожного пенсіонера припадає всього троє працюючих.

Євросоюз ще в 2005 році звернув увагу на необхідність поступового підвищення реального п ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 745 | Додав: Admin | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Начальник київської міліції Олексій Крикун відсторонив від виконання обов'язків начальника Шевченківського райуправління міліції, його заступника, помічника начальника чергової частини - оперативного чергового і дільничного на час проведення внутрішнього службового розслідування та розслідування прокуратурою кримінальної справи за фактом смерті студента в цьому районному управлінні.

Як розповіли у ЦГЗ ГУ МВС України в Києві, про це Крикун повідомив під час зустрічі з матір'ю загиблого молодого чоловіка.

Начальник главку висловив жінці співчуття і гарантував проведення об'єктивного розслідування, незважаючи на те, що "попереднє розслідування, проведене міліцією, не знайшло жодних порушень в діях своїх співробітників".

Також на прохання матері загиблого студента начальник київського главку отримав згоду прокуратури про надання родичам всіх первинних документів, ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 757 | Додав: Admin | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

У Маріуполі співробітник міського управління міліції намагався зґвалтувати жінку.

Близько першої години ночі, поставивши свій автомобіль на автостоянку, міліціонер прямував додому. Дорогою йому зустрілася незнайома жінка. Погрожуючи їй фізичною розправою, міліціонер став вимагати вступити з ним у статевий зв'язок.

Помітивши ще одну жінку, що опинилася подругою потерпілої, чоловік з місця пригоди зник, прихопивши з собою телефон жертви, повідомляє Маріупольске міське управління ГУМВС в Донецькій області.

Потерпіла одразу після цього звернулася в міліцію і повідомила про напад невідомої особи. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції і становила місцезнаходження підозрюваного. Незважаючи на вчинений опір, останній був затриманий. З'ясувалося, що чоловік належність до органів внутрішніх справ.

Наразі перевірку фактів проводить прокуратура Іллічівського району, яка і ухвалить рішення відповідно до законодавства.

Керівництвом ГУМВС ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 754 | Додав: Admin | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 17 18 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.