Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Нехворощі потрібен сайт?
Всього відповідей: 286
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » 2009 » Жовтень » 20 » Мати власноруч задушила новонародженого сина
Мати власноруч задушила новонародженого сина
16:06
По вулиці Сніжній, що у с. Рибцях, люди знайшли труп дитини. Викликали міліцію. Правоохоронці побачили шокуючи картину - на підлозі, загорнуте в простирадло, лежало бездиханне тіло новонародженого хлопчика, якого відразу після появи на світ задушила власна матір. Горе-матір, яка декілька годин тому вбила дитину, спокійно сиділа поруч на дивані та забавлялася із маленьким котиком. Як з’ясувалось, здійснила такий нелюдський вчинок 19-річна мешканка одного із сіл Гадяцького району Полтавської області Мирослава. Дівчина навчалась на секретаря у полтавському училищі.

Святкуючи в рідному селі на початку 2009 року новорічні та різдвяні свята, вона переспала зі своїм знайомим. Вагітніти й народжувати дитину на початку самостійного життя у її плани не входило, тому молода студентка відразу вирішила зробити аборт. Однак грошей на операцію не було, зізнатись батькам та попросити у них допомоги боялась. За допомогою до майбутнього батька дитини також не звернулась: знала, що відмовить. Коли кошти з’явились, йшов уже шостий місяць вагітності.
Після випуску з училища, Мирослава зняла кімнату в будинку літньої жінки у селищі Рибці та почала шукати роботу. На той час у неї був уже чималий живіт, тому власниця будинку відразу запитала про вагітність, однак дівчина відповіла, що на п’ятому місяці зробила аборт і живіт залишився після операції. Жінка цьому не зовсім вірила, тому часто пропонувала квартирантці всіляку допомогу, однак та щоразу відмовлялась та стояла на своєму. Зрештою, власниця будинку вирішила не втручатись у життя чужої їй людини: у неї є батьки, рідні, та й своя голова на плечах. Як виявилось, приховувала свою вагітність Мирослава і від рідних – коли приїздила додому, завжди обтягувала живіт тугим широким поясом. Незважаючи та те, що батьків вона відвідувала щомісяця й останній раз була у них за два тижні до пологів - вони стверджують, що про вагітність дочки навіть не підозрювали.
Коли настав час пологів, дівчина вже твердо знала, що буде робити з немовля - ще не народжене, воно вже було приречене на смерть. Надвечір, коли відчула болі в животі та зрозуміла, що починаються потуги, попросила у власниці будинку таблетки «Ношпи», щоб вгамувати біль. Літня жінка (в черговий раз запідозривши, що дівчина все ж вагітна) запропонувала викликати швидку, однак Мирослава відмовилась та закрилась у кімнаті.
Далі слова самої дівчини: «У період часу з 19 до 21 години почались перейми. Я лягла на спину і широко розставила ноги. Під час пологів не кричала, щоб не почули сторонні. Першою показалась головка дитини, після неї вийшло тіло – це був хлопчик. Коли немовля повністю вийшло, воно почало ротом хапати повітря, але не плакало. Я обома руками обхопила шию хлопчика, здушила її та протримала так близько двох хвилин. Переконавшись, що дитина мертва, перервала пуповину та замотала тіло в підодіяльник. Через декілька хвилин цей згорток поклала в пакет, щоб в подальшому, коли нікого не буде вдома, викинути на смітник. Пакет з тілом хлопчика поставила біля шафи, яка стояла в кімнаті та пішла спати».
Прокинувшись зранку, Мирослава побачила, що і власниця будинку, і ще одна її квартирантка знаходяться вдома, тому швидко одягнулась та поїхала в агентство по працевлаштуванню шукати роботу. Коли в обідню пору дівчина повернулась, жінки відразу помітили відсутність у неї живота та почали запитувати про дитину. Спочатку Мирослава нічого не відповідала, однак коли почула погрози про виклик міліції - почала благати цього не робити та повідомила, що дитина вже мертва, вона закопала її на огороді. Коли ж власниця будинку та квартирантка почали примушувати показати місце, де вона це зробила (надіючись відкопати та спасти новонародженого), дівчина винесла з кімнати пакет та дістала звідти замотану у підодіяльник мертву дитину. Жінки вмовлянь квартирантки не послухали і відразу зателефонували в міліцію.

Як повідомляють в ГУ МВС в Полтавській області, Київським райвідділом міліції зараз проводиться подальша перевірка по даному факту та вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 117 Кримінального кодексу України – умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини. За позбавлення життя немовляти вона може отримати до п’яти років позбавлення волі.

http://www.regionnews.poltava.ua/

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1017 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.