Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Нехворощі потрібен сайт?
Всього відповідей: 286
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » 2009 » Вересень » 14

Мати закрила свою 21-річну доньку вдома, а сама пішла на роботу. Молода дівчина все одно вийшла на двір, але... через вікно п’ятого поверху. Про нещасний випадок медикам і правоохоронцям повідомили сусіди. Втім врятувати дівчину, яка вистрибнула з дому через вікно, не вдалося. Лікарі констатували смерть постраждалої. Твердження правоохоронців з цього приводу - в квартирі знайшли порожню пляшку з-під коньяку, але чи була потерпіла в стані алкогольного сп’яніння - визначать експерти. Щодо кримінальної справи, то ймовірно вона відкриватися не буде, адже йдеться про самогубство у молодому віці.

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 935 | Додав: Admin | Дата: 14.09.2009 | Коментарі (0)

У навчально-виховному комплексі №16 стадіон від юних футболістів звільняли брязкаючи зброєю. Директор школи вирішив не впускати туди дітей після уроків, щоб не витоптували штучне покриття. Клацання автоматних затворів справило враження - налякані школярі подолали триметровий паркан, як справжні атлети, а потім - не спали в ночі. На стадіоні зі штучним покриттям ганяти м’яча куди безпечніше, ніж поміж машинами. Та він, наче режимний об’єкт, під охороною. На дверях хоч і замок, але пробратися можна – через паркан. На стадіон потайки ходить вся школа. Та востаннє гравці звідти ледве ноги винесли.

«Один, я бачив добре, що був з автоматом. А другий з діжурної з пістолетом тут уже - чік-чік"», - розповідає школяр.
Перше, що спало на думку юним футболістам, тікати, адже стріляти не будуть. З переляку школярі подолали паркан швидше, аніж його обб ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 893 | Додав: Admin | Дата: 14.09.2009 | Коментарі (0)

Двоє молодиків сімнадцяти та вісімнадцяти років приїхали до міста Кременчука спробувати дорослого життя. Об’єднувало хлопців тяжке дитинство, адже ще вчора вони разом навчалися в Потоцькій школі інтернаті, що у Кременчуцькому районі. Випустившись зі школи, юнаки відчули себе незалежними та по-справжньому вільними. Приїхавши до міста, один з молодиків намагався влаштуватися на роботу зварювальником, та все ж бажання отримати швидкі гроші переважило, а тому у друзів почалися справжні кримінальні будні.

Спеціалізувалися молодики переважно на крадіжках та грабежах. У пізню годину в центральній частині міста вони відслідковували своїх жертв та в слушний момент нападали на них, забираючи цінні речі: ювелірні прикраси, мобільні телефони, гаманці та спортивні велосипеди. Потім все награбоване молодики збували у ломбарди, а на отримані кошти “шикували” у розважальних закладах міста.

Та така протиправна діяльність швидко добігла кінця, адже громадяни все частіше поч ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 848 | Додав: Admin | Дата: 14.09.2009 | Коментарі (0)

Котелевські правоохоронці затримали студентку одного з вищих навчальних закладів Полтавщини, яка «спустошила бюджет» одинадцяти Котелевських родин. Затримали 23-річну злодюжку працівники сектору карного розшуку Котелевського райвідділу міліції 03 вересня 2009 року по гарячих слідах, одразу після вчинення останньої квартирної крадіжки. Майже за три роки «квартирних колядувань» дівчина залишила «колекцію» відбитків долонь, пальців рук на дверях, вікнах, шкатулках і навіть сліди крові на віконному склі.

За фактами квартирних крадіжок (ч. 3 ст. 185 КК України) порушено 10 кримінальних справ. Відомо, що студентка проникала до квартир через вікно, вираховуючи час відсутності господарів житла. Вона віддавала перевагу ювелірним виробам із золота та готівці. Попередня оцінка завданої матеріальної шкоди становить близько 80 тисяч гривень, повідомляють в Г ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 893 | Додав: Admin | Дата: 14.09.2009 | Коментарі (0)

1 квітня ц.р. на митному посту «Велика Писарівка» співробітники Служби безпеки України у взаємодії із прикордонниками та митниками затримали подружжя із Кременчука Полтавської області, яке намагалося контрабандним способом вивезти із України наркотичні засоби: марихуану та гашиш. Перевозили сировину у своєму автомобілі під обшивкою багажного відділення. Тоді стосовно затриманих було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого Ч.2 ст.15 та Ч.2 ст.305 Кримінального кодексу України (замах на контрабанду наркотичних засобів).

Наразі відбувся суд. Зловмисникам винесено обвинувачувальний вирок, згідно з яким чоловік отримав півтора роки позбавлення волі. Щодо жінки, у якої на руках залишилась мала дитина, їй суд також визначив покарання у вигляді позбавлення волі, але з іспитовим строком на один рік. Нагадаємо, навесні цього року подружжя в багажнику своєї автівки через кордон намагалося перевезти наркотики.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 785 | Додав: Admin | Дата: 14.09.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.