Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові Ви хотіли-б переглядати цей сайт?
Всього відповідей: 206
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » 2010 » Червень » 14
Відкрито судове провадження у справі щодо заяви президента Віктора Януковича про заперечення Голодомору як геноциду українського народу.

Як повідомила прес-служба Народного руху України, 15 червня в Печерському райсуді Києва розпочнеться попереднє судове засідання у справі за позовом громадянина Володимира Волосюка до президента Віктора Януковича про захист честі і гідності.

У своїй позовній заяві Волосюк наголошує, що глава держави, заявивши 27 квітня у Страсбурзі про заперечення Голодомору як геноциду українського народу, зганьбив честь і гідність позивача і вчинив акт наруги над знищеними мільйонами людей.

Позивач просить суд зобов’язати президента вибачитись публічно перед ним та українським народом.

Разом з тим, Волосюк наголосив: "Своєю заявою Янукович прямо порушив норми Закону України "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні" від 28 листопада 2006 p., перша стаття якого однозначно стверджує: "Голодомор 1932-1933 років в Україні є геноцидом українськ ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 769 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Колишній соратник лідера БЮТ Юлії Тимошенко, нардеп Валентин Зубов, який одним з останніх увійшов до парламентської коаліції, розповів про те, як одного разу став на її захист.

Зубов з ностальгією згадав свою співпрацю з Тимошенко. "Я з Юлією Володимирівною пройшов пліч-о-пліч 10 років. І за цей час довелося опинятися у різних ситуаціях. Одного разу я навіть врятував їй життя під час її перебування в Лук'янівському ізоляторі. Один із здорованів-охоронців хотів вдарити її з усього розмаху по голові кийком, але мені вдалося її під себе підім'яти і прийняти удар на свою руку", - розповів Зубов.

За словами депутата, Тимошенко колись була справжнім провідником. "Я дуже поважаю Тимошенко, вона дуже сильна, вольова людина і під час боротьби з Кучмою вона взагалі була провідником надій... Але з часом вона змінилася", - констатував Зубов.

Нагадаємо, бютівець Валентин Зубов 30 березня оголосив про своє входження до парламентської коаліції "Стабільність і реформи".

... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 753 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Щоб попередити пожежі в лісах рятувальники МНС постійно проводять роз’яснювальну роботу серед дорослого населення та дітей щодо правил поводження в лісі. 12 червня, з метою попередження виникнення пожеж та виявлення порушників правил пожежної безпеки у лісах, працівниками Головного управління МНС України в Полтавській області разом із працівниками держлісгоспу був проведений рейд місць масового відпочинку громадян, під час якого відпочиваючим роз’яснювали правила поведінки в лісі, а також роздавали листівки.

«На території Чалівського лісництва з початку року сталося 4 пожежі - каже помічник лісничого Чалівського лісництва Олексій Зубенюк, - основні причини, це порушення правил пожежної безпеки».

Інженер лісового господарства ДП «Полтавський лісгосп» Томко Анатолій відмітив, що багато людей , які відпочивають в лісах бережливо ставляться до природи, але більшість з них, нехтує правилами та застереженнями.

Служба МНС закликає громадян бути свідомими щодо збереження «з ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 980 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Заслужений донор України полтавець Микола Івахненко за своє життя здав 88 літрів крові. Він - 64-річний інженер Полтавського автоагрегатного заводу - уже сорок років здає кров. Сьогодні Заслужений донор прийшов 209-й раз.

Микола Івахненко під час акції «Навчись рятувати життя» розповів Новинам Полтавщини, що має першу групу крові з негативним резус-фактором. Він вважає, що бути донором - корисно.

«Я жити хочу. Інші - теж хочуть. Для багатьох - це шанс уціліти в цьому світі», - розмірковує Микола Івахненко.

Поділитися своєю кров'ю прийшла також заступник головного лікаря Обласної СЕС Наталія Горбунко. Вона здає кров вже 35 років і носить звання Почесного донора. Розповідає, що часто її викликають позапланово, бо в неї дуже рідкісна четверта негативна група крові. Але кількість зданих літрів не рахує. Знає тільки, що приходить здавати кров 3-4 рази на рік.

Донори розповідають, якщо довго не здають кров, то починають відчувати дискомфорт. Це вже своєрідна зале ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.