Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові Ви хотіли-б переглядати цей сайт?
Всього відповідей: 206
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » 2011 » Лютий » 27

Вчені вивели теорію, згідно з якою людина в 2045 році зможе бути безсмертною. Вони схиляються до того, що людина зможе переселятися в "тіло" роботів і жити вічно.

Видання Time в своїй публікації навело низку прикладів вчених, котрі свідчать про те, що до 2045 року людина зуміє бути безсмертною.

"Комп'ютери стають все більше швидкодіючими. Мало того, їх швидкодія наростає в прискореному темпі. Рано чи пізно їхні можливості наблизяться до можливостей людського розуму.", - зазначає видання.

Передбачити поведінку надрозумних інтелектів неможливо — для цього треба бути не дурнішим за них самих. Але гіпотез предостатньо: може, ми схрестимося з ними — перетворимося на надрозумних кіборгів, комп'ютери стануть продовженням наших інтелектуальних здібностей, так як літаки й автомобілі збільшують наші фізичні можливості.

Можливо, штучний інтел ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1131 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (1)

В британському містечку засудили 42-річну Паулу Манган, матір двох дітей, яка вже встигла стати бабусею, за секс з її собакою.

Поліція виявила 33 фотографії Паули, що займається сексом з ротвейлером. Жінка спочатку заперечувала свою провину, але, перед обличчям незаперечних доказів, у всьому зізналася.

Суддя Роберт Варнок, засудивши бабусю до двох років суспільно-корисних робіт, зауважив: "Я дуже задоволений тим, що тепер Ви усвідомили, що подібна поведінка є абсолютно неприйнятною".

18 квітня очікується суд над Лі Макколл, партнером Манган, якого звинувачують у тому, що він зняв Паулу під час занять сексом з собакою, і, таким чином, порушив закон про поширення непристойних іміджів.

Нагадаємо, нещодаво мешканка Великобританії Меггі Хант звернулася в поліцію з заявою, начебто її кобилу хтось ґвалтує. Поліція з місця злочину вилучила зразки сперми ґвалтівника, а в стайні встановили камери спостереження та датчики руху.

Через півроку анон ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1269 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

В Краснодарському краї Росії 57-річна жінка, на утриманні якої знаходилося шестеро онуків її дочок, знущалася над дітьми та принижувала їх. Для п'ятирічної дівчинки така "бабусина любов" закінчилася смертю.

До міліції надійшло повідомлення, що померла 5-річна дівчинка. Бабуся дитини пояснила, що дівчинка отримала травму під час гри на гойдалках. Було встановлено, що на утриманні бабусі знаходиться ще п'ять дітей її двох дочок, одна з яких позбавлена батьківських прав. На підставі пояснень жінки і перевірки кримінальну справу не порушили.

Однак у лютому 2011 року в районну лікарню у зв'язку з виснаженням організму надійшов 14-річний брат раніше загиблої дівчинки. Хлопець розповів, що в день смерті сестри бабуся закрила його в туалеті, щоб він не міг спілкуватися зі слідчими. При цьому він пояснив, що бабуся систематично била і принижувала дітей.

За його словами, 10 жовтня 2010, після того як 5-річна дитина з'їла всю гущу з супу, зловмисниця змусила д ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 885 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

Президент Віктор Янукович упевнений, що влада має усі можливості для покращення життя людей. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

"На нашу долю зараз випали нові іспити. Ми прожили певну частину життя – 20 років – коли, як люди кажуть, "що вони там робили, об'єднувалися, роз'єднувалися – нас це не цікавить, тільки щоб нас не чіпали – все". Я абсолютно згоден з цим", - зауважив президент.

Він наголосив, що "сьогодні, слава Богу, ми рік, як почали працювати спільно, приймаємо рішення, створюємо механізми, як їх реалізувати".

"І далі – нарощування реформ, стабілізація країни. У нас сьогодні є така можливість", - упевнений Янукович.

Президент також розповів, що його часто критикують щодо виборчого гасла – "Покращення життя вже сьогодні".

"Я хочу сказати, що я реаліст. Якщо би мені і моїй команді, умовно кажучи, дали можливість тоді, к ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 868 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

25 лютого заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль провів нараду щодо виконання вимог наказу Міністерства охорони здоров’я про затвердження правил відпуску лікарських засобів рецептурної групи аптечних пунктів лише за рецептами - за чітко визначеною формою.

На нараді обговорили виконання в області п. 13 Протоколу наради під головуванням прем'єр-Міністра України Миколи Азарова «Про забезпечення доступності для населення якісних лікарських засобів, медичних виробів і медичного обладнання» та невідкладні заходи до розширення мережі аптечних закладів, які можуть проводити господарську діяльність з виготовлення ліків в аптечних умовах.

У нараді взяли участь Віктор Лисак - начальник Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації, Анатолій Журавльов - головний державний санітарний лікар області, Оксана Федіна - начальник Полтавської обласної державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, Микола Клюс - виконуючий обов'язки дир ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 911 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

Південна залізниця планує впровадити бездротовий доступ в інтернет за технологією WiFi на вокзалах до 2013 року в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це сказано в повідомленні Південної залізниці. 

В 2011 році Південна залізниця планує ввести бездротовий інтернет на вокзалах "Харків-Пасажирський", "Полтава-Південна", "Полтава-Київська", "Суми", "Куп'янськ-Вузловий".

Також у рамках державної програми підготовки до ЧЄ-2012 Південна залізниця планує впровадити автоматизовану систему регулювання потоку відвідувачів у квиткових касах "Електронна черга" і систему інформаційного забезпечення вболівальників Євро-2012 на вокзалах.

Усього "Укрзалізниця" планує в 2011 році освоїти 7,3 млрд гривень у рамках підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

poltavanews.com.ua

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 867 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

Два дні в ПНПУ імені В. Г. Короленка студентам відмінили заняття у двох корпусах через порив теплової мережі. Сьогодні працівники КП «Полтаватеплоенерго» вирішили дану проблему та полагодили прорив труби, - повідомив Новинам Полтавщини Олександр Циганок, прес-секретар КП «Полтаватеплоенерго». 

«Ми - третя сторона, завершуємо роботи - трубопровід приведений у робочий стан. Ми не лише знайшли порив труби і ліквідували його, але й проклали постійний, а не тимчасовий трубопровід. Це від спортивної кафедри педуніверситету до теплової камери», - уточнив Циганок.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 927 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.