Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові Ви хотіли-б переглядати цей сайт?
Всього відповідей: 206
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини України
В Олевському районі Житомирської області під час демонтажу стовпів на недіючій хмелеплантаціі загинув 15-річний підліток.

 "У селі Корощине Олевського району у неділю демонтували залізобетонні стовпи на недіючій хмелеплантації. 
  
З невідомих причин на робітничому майданчику виявилися підлітки. Один зі стовпів впав на 15-річного Михайла і вбив його ", - сказав повідомив працівник прес-служби Головного управління МНС в Житомирській області Сергій Уланов. 

Він уточнив, що в цілому за минулий тиждень на території області зареєстровано 23 випадки травматизму, внаслідок якого від отриманих травм загинули 18 осіб та 8 травмовані. 

Нагадаємо, у жовтні 2006 року в Одесі обвалилися 50 метрів огорожі, до якої були прикріплені рекламні щити. В результаті одна людина загинула, ще одна отримала травми.

Категорія: Новини України | Переглядів: 941 | Додав: Admin | Дата: 16.03.2009 | Коментарі (0)

Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Києві закликає громадян 28 березня, о 20:30, на одну годину вимкнути світло у своїх квартирах і офісах на підтримку всесвітньої кампанії Час Землі, ініційованої WWF.


Екологічна акція, ініційована Всесвітнім фондом природи WWF, покликана об'єднати людство для боротьби із глобальним потеплінням. 

У 2008 році у ній взяли участь понад 100 мільйонів людей у 35 країнах, у знак солідарності з Годиною Землі освітлення вимкнули навіть у римському Колізеї та на Золотих Воротах у Сан-Франциско. 

Як зазначив начальник ГУ охорони навколишнього природного середовища у м. Києві Олександр Прогнимак, у 2009 році про свою участь в акції заявили понад 1000 міст у 64 країнах. При цьому він висловив надію, що й Київ не залишиться осторонь. 

"Кожен мешканець нашої столиці таким, здавалося б, маленьким вчинком може зробити великий внесок у боротьбу зі зміною клімату на планеті Земля, екологія якої стає гіршою ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1037 | Додав: Admin | Дата: 13.03.2009 | Коментарі (0)

Співробітники МВС затримали неповнолітнього підлітка, котрий жбурнув презерватив із зеленкою в депутата Одеської міськради Олексія Гончаренка під час мітингу в Приморському районі міста.

Як повідомила співробітник сектора зв'язків із громадськістю Одеського міського управління внутрішніх справ Тетяна Хмельницька, 16-річний підліток жбурнув презерватив із зеленкою в сторону депутата під час мітингу біля будівлі Приморського суду. 

Співробітники МВС затримали хулігана і доставили в Портофранківський відділ міліції міста Одеса. 

У даний час силовики збирають матеріали для складання адміністративного протоколу про штраф за хуліганські дії. 

У зв'язку з тим, що правопорушник неповнолітній, стягнення, швидше за все, вимагатимуть у його батьків. Міру їх покарання визначить суд. 

Нагадаємо, це не перший подібний випадок, що трапився в Одесі останнім часом. У грудні минулого року журналіст одного із телеканалів Ігор Димитрієв на знак протесту жбурнув черевик у ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 933 | Додав: Admin | Дата: 13.03.2009 | Коментарі (0)

Дорогомилівський суд Москви в понеділок заарештував уродженця України Бориса Бібу, якого було затриманого за підозрою у викраденні автомобіля й у тому, що 24 лютого він збив 16 осіб на проспекті Вернадського.

Про це повідомила старший слідчий слідчого управління при УВС ЗАТ Москви Катерина Кабанова. 

"Суд задовольнив клопотання слідства і взяв під варту Бориса Бібу, затриманого за підозрою у викраденні автомобіля і наїзді на пішоходів 24 лютого", - сказала Кабанова. 

За її словами, обвинувачення буде висунуто після всіх необхідних експертиз, в тому числі судово-психіатричної. 

Як повідомлялося, автомобіль Шевроле-Ланос наїхав на пішоходів між будівлею цирку та комплексом МДУ на пішохідній доріжці. Після пригоди машина врізалася в огорожу, викрадач зник. У ДТП постраждали 16 осіб, у тому числі 11 студентів та три викладачі університету. 

Як встановили оперативники, іномарку викрали незадовго до події, а підозрюваного затримали 27 лютого. Начальник УВС ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Дата: 02.03.2009 | Коментарі (0)

Найпопулярніша колись в рунеті соціальна мережа Одноклассники втрачає свої позиції - тепер росіяни воліють перебувати Вконтакте.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Дослідницьким центром порталу SupеrJob.ru. 

Найбільш відвідуваним соціальним майданчиком рунету на даний момент є мережа Вконтакте, яку вказали 63% учасників дослідження (рік тому таких було 48%). 

Респонденти вважають проект Павла Дурова, який зроблено за аналогією з Facebook, найбільш зручною і розвиненою мережею, зазначаючи, що в ній "все оформлено акуратно і без зайвої реклами". Аудиторія Вконтакте в основному складається з молоді до 20 років (91%), з віком же інтерес до неї падає. 

Друге місце серед найбільш відвідуваних російських соціальних сервісів займають Одноклассники (60% у порівнянні з 71% у 2008 році). Основні відвідувачі сайту - росіяни 30-40 років (68%). "Зручно спілкуватися з колишніми колегами і друзями, у яких відключено аську", - коментують опитані. 

Мой ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1117 | Додав: Admin | Дата: 02.03.2009 | Коментарі (0)

В Кривом Роге сотрудники ГАИ задержали автомобиль, в салоне которого были выявлены два помповых ружья с патронами, автомат, а также наркотики.

Об этом сообщили в центре общественных связей Управления МВД в Днепропетровской области, для дальнейшего расследования преступления водителя и пассажира автомобиля доставили в милицию, где один из злоумышленников признал, что наркотики и оружие принадлежат ему лично. 

Впоследствии задержанный сознался, что в собственном гараже хранит другое оружие. Эта информация подтвердилась. В одном из гаражей Кривого Рога милиционеры изъяли 6 пистолетов, около 400 патронов, еще два охотничьих ружья и нарезную винтовку ТОЗ-8.

Пока владелец арсенала оружия не признается, для чего оно ему нужно. В то же время правоохранительные органы уверены, что задержанный принадлежит к одной из известных в Кривом Роге преступных группировок. Ведется следствие.

Напомним, в начале февраля в Керчи сотрудники милиции обнаружили в одном из гаражей поч ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 980 | Додав: Admin | Дата: 02.03.2009 | Коментарі (0)

Вибух газового балона стався в приватному будинку села Плещівка Донецької області. Двоє людей поранено.

Як повідомили в прес-службі МНС, потерпілі у важкому стані госпіталізовані в районну лікарню. 

Вибух не спровокував пожежу в будинку, але пошкодив стіни, перекриття, вікна та двері приміщення. 

Нагадаємо, 24 грудня в житловому будинку в Євпаторії стався вибух балонів з киснем, у результаті якого загинули 27 осіб.

Категорія: Новини України | Переглядів: 962 | Додав: Admin | Дата: 22.02.2009 | Коментарі (0)

null
Вибух прогримів сьогодні на околиці південноосетинського міста Цхінвалі. Поранення отримали двоє підлітківПро це агентство Інтерфакс повідомляє з посиланням на МВС Південної Осетії. 

За даними МВС Південної Осетії, в неділю зранку, 22 лютого, на південній околиці стався вибух, у результаті якого постраждало двоє підлітків - Азамат Кобесов (10 років) та Роман Джабієв (11 років). Вони отримали важкі осколкові та опікові поранення і були госпіталізовані. 

"Вибух стався в результаті транспортування стартового снаряду РПГ-7", - уточнили в МВС. 

Як повідомили в Республіканській соматичній лікарні Цхінвалі, "Кобесов і Джабієв поступили у важкому стані, у стані травматичного шоку. Їх вивели з цього стану і зараз Кобесову проводять операцію, а Джабієв перебуває у реанімаційному відділенні РСЛ". 

У Кобесова ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1004 | Додав: Admin | Дата: 22.02.2009 | Коментарі (1)

Сьогодні вночі співробітники спецпідрозділу міліції Беркут напали на будинок родини Хаїрова в селищі Мирне Сімферопольського району, в результаті чого скалічено господаря будинку.Про це повідомляє прес-служба меджлісу кримськотатарського народу.

Як з’ясувалося, інцидент стався в неділю о першій ночі. У будинок сім'ї Хаїрова увірвалися більше 10 озброєних співробітників Беркута в екіпіруванні. Вони зламали двері, вікна і закидали будинок світлошумовими гранатами, одна з яких під час вибуху відірвала руку господареві похилого віку. 

Також повідомляється, що крім господаря в будинку знаходилися його дружина та дорослий син, які не постраждали. 

За свідченнями членів сім'ї Хаїрова, після того, як міліціонери поклали їх на підлогу, їх керівник у цивільному по телефону з'ясував, що співробітники спецпідрозділу помилилися адресою при операції з затримання злочинця. 
... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 968 | Додав: Admin | Дата: 22.02.2009 | Коментарі (0)

Рівень безробіття в 2009 році складе 9% працездатного населення, заявив директор Державного центру зайнятості України Володимир Галицький.

Крім того, зазначає Галицький, послугами служби зайнятості скористається близько 3 млн осіб. 

"У 2007 році до нас звернулися 2,4 млн осіб, в 2008 році - 2,5 млн. Тому цифри можна порівнювати", - сказав він. 

За словами директора Держкомзанятості, найбільш популярними зараз є професії лікаря, маляра, монтажника, продавця, водія, охоронця. 

Водночас, знову підвищується попит на менеджерів із реклами та продажу, на фахівців IT сфери, підкреслив він. 

"Ще в листопаді 2008 р. на зарплату 1,5 тис. грн погоджувалися неохоче. Зараз на таку зарплату в службах зайнятості вже погоджуються", - повідомив Галицький. 

Також він заявив, що до бюджету на 2009 рік на виплату допомоги по безробіттю закладено 4 млрд 710 млн грн. 

За його словами, у 2008 році за фактом було виплачено допомогу по безробіттю ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 1002 | Додав: Admin | Дата: 17.02.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.