Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини України

Містобудівна рада Києва схвалила один із найбільш скандальних будівельних проектів: біля Європейської площі з'явиться 160-метровий офісно-готельний центр і підземний чотирирівневий торговий центр, пише видання Ділова столиця.

Проект реконструкції Європейської площі представила творча архітектурна майстерня А. Пашенько, виконано його при участі німецьких компаній OWC Ost-West-Consulting і Eller + Eller Architekten. Замовник проекту - комунальна компанія Київавтодор, повідомляє видання. 

За даними ДС, фінансувати офісно-готельний комплекс буде підконтрольна бізнесмену Михайлу Табачнику GRAAL Investments, що раніше перемогла в інвестиційному конкурсі, а реалізовувати - девелоперська компанія Тико-Констракш, що входить до складу GRAAL. 

За словами доповідача Андрія Пашенька, проект буде розбито на два етапи. Перший - винесення інженерних мереж з-під проїжджої частини і перекладка їх у колектор під Хрещатиком на відрізку від Майдану Незалежності до Європ ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 978 | Додав: Admin | Дата: 17.02.2009 | Коментарі (0)

null

Комунальне підприємство Київтранспарксервіс призупинило евакуацію автомобілів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху.

"На сьогоднішній день евакуатори не працюють", - заявила перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька. 

Вона не змогли уточнити подальші дії міськадміністрації і Київтранспарксервісу щодо евакуації, зазначивши лише, що евакуація здійснюватиметься винятково в правовому полі. 

Учора Міністерство юстиції заявило про втрату сили порядку евакуації припаркованих з порушеннями автомобілів, затвердженого Київською міською державною адміністрацією 16 липня 2008 року. 

Раніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що вважає неприпустимою евакуацію автомобілів при відсутності майданчиків для паркування.

Категорія: Новини України | Переглядів: 1013 | Додав: Admin | Дата: 17.02.2009 | Коментарі (0)

Мер Києва Леонід Черновецький написав книгу під назвою Як стати мільйонером?, де ділиться секретами успіху в бізнесі і розповідає «життєву філософію».

Мер Києва Леонід Черновецький написав книгу Як стати мільйонером?, де ділиться секретами успіху в бізнесі і розповідає "життєву філософію". 

На даний момент книга знаходиться у друкарні, анонс книги та її зміст можна прочитати на персональному інтернет-сайті Леоніда Черновецького. 

Книга складається зі вступу та 11 глав, в числі яких Як розпочати власний бізнес?, Не заривати в землю свій талант, Початок шляху, Чесність у бізнесі, Яких помилок потрібно уникати. 

При цьому книгу можна прочитати на сайті, заплативши 24 гривні і отримавши онлайн-доступ до неї з одного комп'ютера протягом 7 днів з моменту оплати. 

Як повідомлялося, 12 лютого Леонід Черновецький відкрив свій персональний інтернет-сайт. 

У тра ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1035 | Додав: Admin | Дата: 17.02.2009 | Коментарі (0)

У Харкові збільшується кількість дітей з неадекватною реакцією на проби Манту.

Про це повідомив начальник Департаменту охорони здоров’я і соціальних питань Ігор Шурма. 

За інформацією Шурми, учням шкіл № 28 і №76 робили проби Манту 6 лютого. Відразу після щеплення у 13 з 60 учнів протягом години були реакції на введення туберкуліну у вигляді головного болю і запаморочення, які пройшли без медичної допомоги. До кінця дня діти перебували під наглядом медпрацівників і почували себе добре.

Сьогодні ще у 28 дітей виявлені параклінічні ознаки реакції.

Міська санепідемстанція провела попереднє розслідування цього випадку. Перед туберкулінодіагностикою учнів оглядали лікарі, які дозволили проводити проби, а також була згода батьків.

9 лютого стало відомо, що головний санітарний лікар області видав наказ про призупинення туберкулінодіагностики в області, до закінчення експертизи медпрепарату. 

Шурма підкреслив, що припинене проведення проб Манту лише пе ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 964 | Додав: Admin | Дата: 11.02.2009 | Коментарі (0)

У Кіровоградській області під лід провалилися четверо рибалок. Троє із них загинуло.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління МНС в області Олег Мельчуцький. 

Ще одного рибалку врятували місцеві жителі. 

Мельчуцький зазначив, що трагедія трапилася вчора, 9 лютого, на річці Синюха поблизу селища Новоархангельськ. 

"На місце події одразу ж виїхали рятувальники місцевого підрозділу, а також водолазні відділення із Малинівки та Кіровограда. Усього було залучено 4 одиниці техніки та 13 осіб особового складу. На жаль, вдалося врятувати тільки одного із рибалок. Його з діагнозом переохолодження відправлено у Новоархангельську центральну районну лікарню", - зазначив Мельчуцький. 

Як повідомлялося, вчора, 9 лютого, в Україні провалилися під лід і загинули четверо рибалок. Із них троє рибалок провалилися під лід і загинули в Миколаївській о ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1027 | Додав: Admin | Дата: 10.02.2009 | Коментарі (0)

Уряд виділив з резервного фонду 35 млн. грн. на забезпечення функціонування Міжнародного дитячого центру Артек.

Про це повідомила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні журналістам на брифінгу в Кабінеті міністрів.

"Враховуючи, що інженерна інфраструктура Артеку переважно перебуває в аварійному стані - вона багато років не ремонтувалася, тому що в попередні роки держава не виділяла на це гроші, - ми вирішили 35 млн. грн. виділити з резервного фонду Кабінету міністрів і забезпечити в 2009 році проведення капітального й поточного ремонтів", - повідомила прем'єр-міністр.

Як стало відомо, Кабінет міністрів ухвалив сьогодні законопроект про введення спеціального режиму оподатковування для дитячих центрів Артек у Криму та Молодої гвардії в Одесі.  

Прем'єр-міністр розраховує, що цей законопроект буде сьогодні ж спрямований у профільний комітет Верховної Ради для того, щоб його внести до порядку денного засідання парламенту у вівторок, 3 лю ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 984 | Додав: Admin | Дата: 31.01.2009 | Коментарі (0)

Із сьогоднішнього дня діють нові тарифи на проїзд у Київському метрополітені й комунальному наземному транспорті міста


Як повідомили в прес-службі метрополітену, жетони на проїзд у підземці тепер коштують 1,70 грн. за штуку.

Вартість проїзних квитків на 1 календарний місяць становить: на один вид транспорту (метро) - 95 грн, на два види транспорту ( метро-трамвай, метро-тролейбус, метро-автобус) - 150 грн, на чотири види транспорту (метро, трамвай, тролейбус, автобус) - 230 грн.

Проїзний квиток на 1 календарний рік коштує: на один вид транспорту (метро) - 910 грн, на два види транспорту ( метро-трамвай, метро-тролейбус, метро-автобус) – 1 тис 430 грн, на чотири види транспорту (метро, трамвай, тролейбус, автобус) – 1 тис 990 грн. 
Для учнів денної форми навчання річний проїзний квиток на один вид транспорту (метро) буде коштувати 228 грн, на два види транспорту ( метро-трам ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 952 | Додав: Admin | Дата: 31.01.2009 | Коментарі (0)

Київський міський голова Леонід Черновецький підписав рішення Київради про безкоштовний проїзд столичних школярів усіма видами комунального пасажирського транспорту.

Про це повідомили в прес-службі депутатської фракції БЮТ у Київраді. 
Депутат цієї фракції Віктор Наумко, який є головою Постійної комісії Київради з питань сім'ї, молоді та спорту, вніс відповідний проект рішення на розгляд Київради в кінці минулого року. 

"Ми сподівалися, що це рішення Київради стане подарунком до Нового року столичним школярам. Однак міський голова поїхав відпочивати і більше місяця не підписував документ", - зазначив Наумко. 

Рішення набирає чинності з моменту його офіційного опублікування. 

Раніше, 23 грудня, повідомлялося, що Київська міська рада має намір розглянути питання про запровадження безкоштовного проїзду в громадському транспорті столиці для дітей шкільного віку.


Категорія: Новини України | Переглядів: 1087 | Додав: Admin | Дата: 29.01.2009 | Коментарі (0)

Судмедексперти встановили, що обвуглене тіло чоловіка, знайдене під Києвом в автомобілі, належало судді Вищого господарського суду України Михайлюку, повідомив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

"Так, тіло встановлено, безумовно. Зараз відбувається експертиза, яка повинна встановити, чи могло бути зовнішнє проникнення в салон автомобіля, адже замки (дверей) закриті, вікна зачинені, загиблий пристебнутий ременем", - сказав міністр. 

Торкаючись версій інциденту, міністр зазначив, що, "звичайно, головна версія - самоспалення". 

За словами Луценка, "є одна обставина: відеокамери на автозаправці зафіксували, що після заправки суддя заправив невелику каністр бензином і поставив до себе в салон. Відразу після цього поїхав у ліс, де сталося те, що сталося". "Експертиза зараз встановлює технічні подробиці, які дуже схожі на самоспалення", - заявив міністр. 

Водночас Луценко додав, що не слід робити остаточні висновки, адже результати експертизи з'являться ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1019 | Додав: Admin | Дата: 29.01.2009 | Коментарі (0)

У Чернігівській та Харківській областях почали відключати від електроенергії військові частини, які несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони країни. Причина - заборгованість на загальну суму 46 тис. грн.Про це повідомили сьогодні, 29 січня, у Міністерстві оборони України. Зокрема, відключено радіолокаційний підрозділ військ протиповітряної оборони Повітряних сил Збройних сил України та окремий полк спеціального призначення, борг яких становить 8 і 38 тис. грн відповідно. 

Також відключено Чернігівський військовий комісаріат і збірний пункт за заборгованість в сумі 3 тис. грн. 

Крім того, Чернігівобленерго планує відключити від електропостачання окремий лінійно-вузловий полк зв'язку, а також територіальне управління Північ Сухопутних військ ЗС України. 

У Міноборони стурбовані періодичним відключенням від електропостачання об'єктів 6-го арсеналу командування сил підтримки ЗС України, який знаходиться в Ічнянському районі Чернігівської області. На т ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Дата: 29.01.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 18 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.