Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові вам хотілось би читати новини?
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини України
25 січня о 23:00 на вулиці Ентузіастів у Русанівський канал провалився автомобіль Hyundai.

Оскільки аварія сталася вночі, офіційного пояснення її причини наразі немає. Машину досі не витягли, - вона знаходиться в озері. 

За словами водія автомобіля, він рухався по вулиці Ентузіастів паралельно проспекту Возз'єднання в напрямку від вул.М.Раскової до Русанівської набережної. На затяжному повороті на дорогу вискочив пішохід. Щоб уникнути зіткнення, водій зробив маневр з виїздом на зустрічну смугу. Оскільки дорога була мокра і слизька, машину понесло, вона вилетіла на тротуар, покритий льодом, пробила металеву огорожу і полетіла по схилу до каналу. Вже на самому березі машина врізалася в дерево і рикошетом її відкинуло у воду. 

Лід був дуже тонким, тому Hyundai провалилася під лід. Без додаткової допомоги машину не витягнути. Наразі авто ніхто не витягав. Очікують на прибуття МНСників. Пішохід з місця події зник. 

За неофіційною версією, щоб так вилетіти у воду ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1013 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2009 | Коментарі (0)

Луцький міський районний суд 23 січня звільнив за амністією 2 синів судді Апеляційного суду Рівненської області, які побили до смерті людину.

Про це повідомив адвокат підсудних Володимир Цуняк. 

За його словами, суд засудив молодшого сина судді до 4 років позбавлення волі, старшого - до 4 років і 6 місяців позбавлення волі, а їх 23-річного товариша - до 4 років і 6 місяців позбавлення волі. 

Одночасно суд застосував амністію і звільнив підсудних від відбуття покарання. 

Підсудним було висунуть обвинувачення за ст.119 (вбивство з необережності) та ст.296 КК (хуліганство). 

Суд прийняв до уваги, що молодший син судді на момент скоєння злочину був неповнолітнім, старший має статус потерпілого від чорнобильської катастрофи, а їхній спільник виховує 2 малолітніх дітей. 

Як повідомлялося, у лютому минулого року співробітники міліції затримали 3 підозрюваних у нанесенні тілесних ушкоджень людині, які спричинили смерть. 

Слідчий відділ Рівненськ ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 1059 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2009 | Коментарі (0)

Співробітники міліції у приміщенні Сколівської філії одного з банків затримали чоловіка, який привселюдно висловлював погрози фізичної розправи голові Сколівського районного суду і намагався вкинути до кишені судді гранату Ф-1.

Як повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області Денис Харчук, затриманим виявився 42-річний раніше судимий мешканець міста Соколе. 

За даним фактом прокуратурою Сколівського району порушено кримінальну справу.

"У ході розслідування було з‘ясовано, що затриманого також розшукують за хуліганські дії. Днем раніше він увірвався до кабінету міського голови Сколе і, погрожуючи тією ж таки гранатою Ф-1 працівниці міської ради, вимагав повідомити йому місцезнаходження мера, який на цей момент був відсутній", - повідомив Харчук.

Як повідомлялося, у Львівській області двоє людей намагалися пограбувати банк, проривши підземний тунель під будівлею.

Категорія: Новини України | Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2009 | Коментарі (0)

3 людей загинули та 1 людина госпіталізована внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським електропоїздом Маріуполь-Харків на залізничній ділянці Капітолівка Південної залізниці в Ізюмському районі Харківської області

Про це говориться в повідомленні Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Харківській області. 

Поїзд і автомобіль ГАЗ-31105 зіштовхнулися о 02:30 на залізничному переїзді 735 км. ж/д Букіно-Ізюм. 

У результаті аварії загинули 2 дівчини (19 і 18 років) і хлопець 25 років, а водій автомобіля у важкому стані був госпіталізований в Ізюмську центральну районну лікарню. 

О 04:41 рятувальники розблокували двері автомобіля й витягли загиблих.
Категорія: Новини України | Переглядів: 938 | Додав: Admin | Дата: 25.01.2009 | Коментарі (0)

20 січня у Черкаській області під пасажирський потяг потрапили двоє рибалок. Днем раніше в Одеській області помер чоловік, якому товарним потягом відтяло ноги.

Як повідомила прес-служба МНС, вчора близько 07:00 у Золотоніському районі Черкаської області, на 873 км залізничній перегонці Барське - Чапаївка, загинуло двоє осіб, на яких наїхав потяг № 61 сполученням Москва - Знам'янка. 

Це були рибалки, які рухалися залізничними коліями в одному напрямку з поїздом. Тіла загиблих доставили до Черкас. 

У МНС також повідомили, що 19 січня о 14:30 в селищі Петрівка Одеської області 33-річний чоловік переходив залізничну колію, не помітивши товарного поїзда. 

У результаті наїзду йому відтяло обидві ноги. Потерпілого госпіталізували в хірургічне відділення Іванівської районної лікарні, де о 15:35 від отриманих травм він помер. 

Нагадаємо, 13 січня двоє людей загин ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 930 | Додав: Admin | Дата: 21.01.2009 | Коментарі (0)

За отримання хабара затримано провідного інспектора Головної державної інспекції на транспорті у Запорізькій області - структурного підрозділу Міністерства транспорту та зв'язку України.

"Співробітники ОДСБЕП затримали держінспектора на місці злочину - безпосередньо після отримання ним 16 тисяч гривень - суми, яку він вимагав у місцевого підприємця, що працює в сфері пасажирських перевезень, в якості плати за видачу 7 ліцензійних талонів", - розповів сьогодні начальник Запорізького міського відділу по боротьбі із економічною злочинністю Сергій Натахін. 

За його словами, так звані ліцензійні талони - документ, що підтверджує відповідність стану транспортного засобу нормам і вимогам, що передбачено законодавством України, для транспорту, використовується для перевезення пасажирів. 

"Без наявності такого документа, навіть маючи ліцензію на здійснення пасажироперевезень, на "маршруті" ... Читати далі »

Категорія: Новини України | Переглядів: 946 | Додав: Admin | Дата: 21.01.2009 | Коментарі (0)

В Івано-Франківську двох курсантів Прикарпатського юридичного інституту Львівського університету внутрішніх справ затримано за збут наркотиків.

Як повідомили в Центрі громадських зв'язків УМВС в Івано-Франківській області, курсантів затримано на гарячому, під час збуту марихуани. 

Обох курсантів, 1988 року народження, вже відраховано з вузу, і вони знаходяться під слідством. 

Одному з них доведеться пройти примусове лікування від наркозалежності. 

Нагадаємо, минулого тижня працівники Свердловського міськвідділу міліції Луганської області вилучили у місцевого жителя 176 кілограмів марихуани.

Категорія: Новини України | Переглядів: 990 | Додав: Admin | Дата: 21.01.2009 | Коментарі (0)

Сьогодні, 19 січня, з нагоди свята Водохрещення, Президент України Віктор Ющенко планує скупатися у водо хрещенській воді. Як повідомляє Обком з посиланням на прес-службу Президента, крім Ющенка в крижану воду опустяться глава Секретаріату Президента Віктор Балога, а також інші відомі політики. Захід не передбачає участі представників ЗМІ. Раніше повідомлялося, що сьогодні в київському Гідропарку відбудуться заходи з нагоди Водохрещення. Свято розпочнеться о 13:00. Очікується візит Президента Віктора Ющенка, спікера Верховної Ради Володимира Литвина і мера Києва Леоніда Черновецького. Крім того, раніше повідомлялося про те, що глава Секретаріату Президента Віктор Балога опуститься в ополонку на Оболоні.
Категорія: Новини України | Переглядів: 1077 | Додав: Admin | Дата: 19.01.2009 | Коментарі (0)

Удень 15 січня в Запоріжжі невідомий в масці пограбував відділення Приватбанку, яке розташовано в Ленінському районі. Ще один чоловік намагався пограбувати відділення Укрсоцбанку в Хортицькому районі міста.

Про це сьогодні повідомило керівництво Головного управління МВС України в Запорізькій області. 

"Невідомий із закритим чимось чорним обличчям увірвався до відділення Укрсоцбанку, що розташовано в переробленій під офіс квартирі будинку по вул. Рубана, і вимагав віддати готівку, яка була в касі, але нічого не отримав, і сховався ", - повідомили в Запорізькому главку міліції. 

Як зазначили правоохоронці, все сталося настільки швидко, що присутні в момент спроби нападу в банку не змогли визначити однозначно, чи був злочинець озброєний і що конкретно (маска або щось інше) приховувало його обличчя. 

Цей напад на банк став другим в Запоріжжі за минулу добу. За кілька годин до події в Укрсоцбанку невідомий в масці із предметом, схожим на пістолет, увірвався у від ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 938 | Додав: Admin | Дата: 16.01.2009 | Коментарі (0)

Багато у чому завдяки можливості доступу в Інтернет з мобільних телефонів, Китай переживає стрімке зростання кількості користувачів всесвітньої мережі, яка скоро зможе прирівнятись до населення США.

Як і раніше, Китай посідає перше місце у світі за кількістю інтернет-користувачів. Число мешканців Піднебесної, які мають доступ до Інтернету, досягло 298 мільйонів.

Відповідно до статистики, у порівнянні з попереднім роком Інтернетом у країні тепер користуються на 41,9% мешканців більше, і число користувачів продовжує стрімко рости.

Китайський інформаційний центр інтернет-мереж (China Internet Network Information Centre (СINIC) провів дослідження, у результаті якого було виявлено, що зростання користувачів Інтернету відбулося, зокрема, завдяки стільниковим телефонам.

У 2008 році число користувачів, котрі одержали доступ до Інтернету з мобільних телефонів, зросло на 133% у порівнянні з минулим роком. Серед цієї категорії переважають студенти.

У Китаї, де в ... Читати далі »
Категорія: Новини України | Переглядів: 979 | Додав: Admin | Дата: 16.01.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.