Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Ви знаєте село Нехвороща?
Всього відповідей: 301
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Новосанжарщини
   
14 березня жителька села Соколова Балка Новосанжарського району Явдоха Іванівна Бершак святкує свій сторічний ювілей. З нагоди цієї знаменної дати іменинницю привітали голова районної державної адміністрації Сергій Шовкопляс та голова районної ради Володимир Левицький. Також ювілярка отримала поздоровлення від Президента України Віктора Януковича та голови облдержадміністрації Олександра Удовіченка, повідомили у прес-службі Новосанжарської райдержадміністрації.Це було справжнє свято для жінки, яка прожила нелегке життя, тяжко працювала, одна виростила сина, допомагала виховувати онуків.В кожному вітанні звучали побажання міцного здоров'я та довгих років життя. А здоров'я Явдосі знадобиться, адже вона ще й досі разом з родиною порається по господарству та на городі.
      &nbs ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 739 | Додав: sputnica | Дата: 16.03.2011 | Коментарі (0)

20-річна молода мама з села Мала Перещепина Новосанжарського району Яна, як завжди, поралася по господарству, поки її 2-річний синочок та 9-місячна донечка спали. 

Прибираючи подвір'я, молода жінка помітила, що очеретяний дах їхнього будинку димиться все сильніше й сильніше. Зрозумівши, що на даху зайнялася пожежа, Яна хутко побігла кликати сусідів на допомогу, сподіваючись, що полум'я ще можливо загасити. Однак найближчі сусіди не надто поспішали на допомогу, тому молода жінка кинулася на сусідню вулицю, відчайдушно благаючи допомогти.«Ми саме проїжджали селом, коли з одного двору вибігла Яна. Жінка голосила про пожежу на горищі та маленьких дітей у будинку, - розповідає Яков Сєргєєв, помічник дільничного інспектора міліції Новосанжарського райвідділу. - Добре знаючи, де саме їхній будинок, тієї ж миті ми спрямували туди нашу автівку».

... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 837 | Додав: sputnica | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (0)

Чудовою новиною для молоді селища і району стало відновлення проведення у приміщенні центру культури і дозвілля вечорів відпочинку та дискотек. 
       
На офіційне відкриття щойно відремонтованого фойє ЦКД прийшли заступники голови райдержадміністрації Іван Солодовник та Володимир Борт, виконавець ремонтних робіт - директор КП «Будівельник» Олександр Вусик та працівники районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу сім'ї, молоді і спорту РДА
         
Директор ЦКД Олександр Торбін вручив символічного ключа від залу фойє представникам молоді - десятикласникам Сергію Медведєву та Анастасії Троян.
         
Олександр Вік ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 806 | Додав: sputnica | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (0)

Щонайменше вісьмом родинам, які живуть у 16-квартирному будинку, що по вул. Перемоги 9а у с. Соколова Балка Новосанжарського району, загрожує виселення. Люди бояться, що можуть опинитися просто неба. Їхній будинок, як об'єкт соціальної сфери, спорудив колишній колгосп ще у 1985 році. Відтоді сім'ї вчителів, медиків та спеціалістів, які працювали в тодішньому колгоспі, отримали на руки довгоочікувані ордери.Стати ж законними власниками та приватизувати свої квартири, у яких прожили 25 років, їм наразі не вдається. Нинішній директор кооперативу ТОВ «Сокіл» (який утворився після розпаду колгоспу) Володимир Замула, за словами мешканців будинку, не надає необхідних документів та всіляко сприяє їх виселенню.Як розповіла Новинам Полтавщини жителька будинку Світлана Земляна, Володимир Замула свого часу сам звертався до сільської ради з проханням взяти на баланс цей будинок, оскільки кооператив переживав економічно складні часи; проте повний комплект необхідних документів н ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 844 | Додав: sputnica | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (0)

Ситуація навколо олійниці у селі Руденківка залишається напруженою. Власник підприємства не полишає наміру узаконити виробництво, а сільські депутати не втомлюються йому у цьому відмовляти.

Нещодавно відбулася чергова сесія сільської ради, на якій вкотре стояло питання про дозвіл на реконструкцію олійниці та розміщення на її території міні-цехів з виготовлення олії, круп, борошна та розміщення виробництва з переробки відстою рослинної олії на технічні жири. На сесію був запрошений представник власника Віктор Кузьменко - головний проектант, який займається розробкою проекту реконструкції. Він мав надати депутатам нові документи, які б підтверджували цілковиту безпечність майбутнього виробництва. Це повинно було додатково переконати депутатів у можливості розміщення переробки олійних відходів у центрі села на цілком законних підставах.

Зараз же підприємство, яке не має відповідних дозволів, не працює - у цьому неодноразово запевняли і головний проектант, і власник олійниці ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1263 | Додав: sputnica | Дата: 07.03.2011 | Коментарі (0)

У Шедіївській сільській раді Новосанжарського району провели районне свято проводів зими. До організації свята долучилися ще Лівенська, Маячківська та Нехворощанська громади, а також відділ культури райдержадміністрації.Народу зібралося багато - від малого до старого. Місцеві жителі і гості села насолодилися театралізованим святом проводів зими та зустрічі весни, концертом самодіяльних артистів.
             
Учасників свята привітали голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс та голова районної ради Володимир Левицький.Сергій Шовкопляс у своєму виступі закликав всіх не лише святкувати, а й просити вибачення і прощат ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 763 | Додав: sputnica | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (1)

               Слідчий відділ прокуратури Полтавської області розслідував і направив до суду для розгляду по суті кримінальну справу за обвинуваченням колишнього старшого дільничного інспектора сектору дільничних інспекторів міліції Новосанжарського РВ УМВС України в області. Дільничий вимагав та отримав понад 3 тис. грн хабара від підприємця за не притягнення остатнього до адміністративної відповідальності.Дільничному інспектору пред'явлено обвинувачення за ч. 2 ст. 368 КК України (карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

                                                                            http://polt ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 765 | Додав: sputnica | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

           1 березня в Новосанжарському районі відбулося засідання колегії при голові райдержадміністрації, на якому розглянули питання утилізації залишків хімічних речовин на території колишніх колгоспних хімскладів. Вирішення цього питання вже давно є першочерговим для жителів району. На колегію запросили Михайла Андрусенка, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації.У своїй доповіді він ознайомив присутніх з тією роботою, яку вже проведено в цьому напрямку.
       Це - проблема не лише Новосанжарського району, а і всієї області.Андрусенко зазначив, що на даному етапі є два варіанти вирішення цього питання і над кожним потрібно працювати.Як повідомляє Новосанжарська РДА, на сьогодні є впевненість, що найближчим часом, за умови вчасної підготовки потрібних документів, небезпечні речовини ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 776 | Додав: sputnica | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

26-го січня відбулася чергова колегія Новосанжарської райдержадміністрації. Учасники засідання найбільше обговорювали можливі варіанти розвитку галузі тваринництва.На початку засідання колегії Валерій Ковальов розповів присутнім про роботу з кадрами. Їх плинність останнім часом є дуже високою. Одні люди із райдержадміністрації йдуть, інші приходять їм на зміну. Пов’язано це і з приходом до влади нової політичної сили та з іншими факторами.— «Кадри вирішують все». Раніше ми звично сміялися із цієї фрази. Тепер ми дійсно відчуваємо нестачу кваліфікованих працівників і розуміємо, наскільки правильним є це твердження, — прокоментував голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс.— Раніше, за Радянського Союзу, ми ці кадри у прямому сенсі слова вирощували, — підтримав голова районної ради Володимир Левицький, — Був комсомол, потім партійна робота. Тепер це все потрібно відновлювати практично з нуля.Також в обговоренні прозвучала думка, що плинність кадрів викликана невис ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 931 | Додав: sputnica | Дата: 06.02.2011 | Коментарі (0)

У Нових Санжарах на центральному стадіоні селища урочисто відкрили льодовий майданчик. Ідею райдержадміністрації допомогли втілити в життя приватні підприємці, директори агроформувань та керівники організацій. Будувати майданчик допомогали приватні підприємці Микола Ткаченко, Володимир Ворошилов, Сергій Підопригора, Володимир Харченко, Віктор Клюшник, Руслан Муха; директор ДП «Новосанжарський лісгосп» Василь Красюк; керівники сільгосппідприємств Олександр Ніколенко, Сергій Янко, Володимир Петрушко, Віктор Клюшник, Володимир Хопта; начальник РВ ГУМНС України в Полтавській області Юрій Шило, директор комбінату комунальних підприємств Інна Коба. Координацію робіт здійснювали перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Тараненко та начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Литвиненко. Недільного дня майже сто дітлахів спробували вперше свої ков ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 830 | Додав: sputnica | Дата: 03.02.2011 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.