Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові вам хотілось би читати новини?
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Новосанжарщини
Сотрудники ГАИ стояли непосредственно на перекрестке перед мостом, нарушая ПДД. Решили остановить меня. Прапорщик Дигтяр Игорь Пантелеймонович, не назвав причину остановки, требует документы. В ходе разговора со мной выдумал операцию ,,Перевозчик,, Пгт.Новые-Санжары, Полтавская обл. 7.06.2010г.

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 978 | Додав: Admin | Дата: 27.07.2010 | Коментарі (3)

Увечері 5‑го липня над селищем пронеслася буря. І доки вона тривала, новосанжарцям довелося пережити кілька по-справжньому страшних годин.

Хоча починалося все, як звичайна літня гроза. Спочатку на краю неба з’явилася чорна хмара. Яка почала дуже швидко збільшуватися і закривати усе небо. І вже за кілька хвилин на землю впали перші краплі дощу. А ще за якусь хвилину хмара, яка гуркотіла громом і освітлювала усе величезними блискавками, повністю накрила Нові Санжари. І почалося! Дощ ставав все сильнішим і сильнішим. Аж доки не перетворився на суцільну стіну води, яка падала із неба. Точніше, не падала. Шаленим вітром її несло понад землею із величезною швидкістю. Все це супроводжувалося оглушливими ударами грому. Здавалося, у селищі розташований дивізіон важкої артилерії, який синхронно проводить залп за залпом. Хвилин за десять після початку грози зникло світло ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1198 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2010 | Коментарі (0)

28‑го травня незвичайний злочин стався у селі Мала Перещепина. Злочинці на деякий час захопили торговий павільйон одного із підприємців села. Вони нічого не крали — лише пили та їли.

Неладне запідозрив один із жителів села. Він ішов до магазину за покупками і раптом почув якийсь шум у зачиненому павільйоні. Чоловік одразу здогадався, що досередини хтось заліз. Тому, не гаючи часу, він почав згукувати до магазинчика односельців. Разом вони оточили магазин, аби не дати злочинцям шансу вибратися і втекти. І ось так, тримаючи кільце оточення, жителі чекали на приїзд працівників міліції. Невдовзі на місце події прибула група захоплення Новосанжарського райвідділу. Правоохоронці відчинили двері, проникли досередини і… вражено застигли. На підлозі, серед розкиданих пляшок спали два підлітки, на вигляд — неповнолітні. А поряд сидів зовсім маленький хлопчик, років шести.

— Я тільки шоколадки їв! — поспішно зізнався він міліціонерам.

Як з’ясувалося пізніше, хлопці проникли д ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 900 | Додав: Admin | Дата: 30.06.2010 | Коментарі (0)

О 14:45 16-го червня під час проведення земляних робіт на перегоні Нові Санжари-Жарки поблизу с. Руденківка, Новосанжарського району, що на Полтавщині, працівниками Південної залізниці було виявлено невідомі вибухонебезпечні предмети. Один бойовий снаряд, вилучений із землі, небезпечно зависнув на ковші ротора підривником донизу. Вибух міг пролунати щохвилини. Працівники ремонтної бригади відразу призупинили роботи і зателефонували до служби МНС області. Рух потягів було тимчасово призупинено. На місце події виїхала піротехнічна група Головного управління МНС у Полтавській області. При огляді місця знахідки було виявлено 79 мінометних мін калібру 82мм. Три міни, які було дуже небезпечно перевозити, були знищені на місці виявлення. Інші 76 перевезено під охороною у безпечне місце. 17-го червня піротехнічною групою буде обстежено весь грунт, вилучений із небезпеч ... Читати далі »

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 751 | Додав: Admin | Дата: 30.06.2010 | Коментарі (0)



У п’ятницю, 28‑го травня, у Нових Санжарах провели вечірній рейд. Його учасники перевіряли громадські місця та заклади відпочинку. І за тригодинну прогулянку нічним селищем побачили багато цікавого.

Участь у рейді взяли працівники міліції, спеціалісти центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах неповнолітніх, педагоги Новосанжарського НВК, інспектор селищної ради та журналісти. Усі вищеперераховані розділилися на дві групи, які вирушили патрулювати вулиці селища. При цьому свою увагу звертали на тих, хто вживав алкоголь чи палив у громадських місцях. Таких на шляху учасників рейду траплялося чимало. Адже наша молодь досить давно звикла вживати спиртне на чистому повітрі, сидячи на лавках, автобусних зупинках чи просто бордюрах, а не у кафе чи інших подібних закладах. Працівники м ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 947 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2010 | Коментарі (0)

Поновлений Президентом України Віктором Ющенком в грудні 2009 року на посаді голови Новосанжарської райдержадміністрації Миколу Долина замість реабілітації в очах громадськості району і депутатського корпусу, який неодноразово висловлював йому недовіру протягом його «трудової» діяльності, продовжив шлях конфронтації з опонентами. 

Як повідомила Новинам Полтавщини прес-служба Новосанжарської районної ради, насамперед, це торкнулося тих працівників райдержадміністрації, які не виконували його вказівки в період відставки та поновлення в частині документального оформлення його реабілітації та виплати зарплати за період вимушеного прогулу. Примушення до виконання незаконних дій призвело до звільнення працівників бухгалтерії РДА та затримки з виплатою заробітної плати самим працівникам райдержадміністрації. Профспілковий комітет з цього приводу змушений був звернутись до районної прокуратури.

Начальнику відділу культури райдержадміністрації через принципову позицію і публічні в ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 771 | Додав: Admin | Дата: 15.04.2010 | Коментарі (0)

Житель села Лівенське, 1983 р.н., у власному господарстві виростив чималенький урожай коноплі. Зрізавши рослини, він висушив, подрібнив їх і підготував для продажу. Клієнтом місцевого наркобізнесмена мав стати 26-літній житель Лівенського. Але оборудці завадили працівники міліції Новосанжарського райвідділу. Вони вилучили понад 0,5 кг коноплі. На чорному ринку така кількість наркотичного засобу коштує близько 4 тис. грн. Також під час обшуку будинку підозрюваного правоохоронці виявили бульбулятори із залишками карбонату.

Відносно затриманого, як повідомляють у ГУ МВС в Полтавській області, порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту і збут наркотичних засобів). За вчинення вказаного виду злочину Кримінальним законом передбачене покарання – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Дата: 16.08.2009 | Коментарі (0)

null

14-го червня на футбольний майданчик біля Новосанжарського НВК нарешті привезли довгоочікуване штучне покриття

Нагадаємо, що тендер на облаштування майданчика виграла київська фірма ТОВ «Укрспецтрейд». Саме покриття виготовлене у Турції із французького матеріалу. Здалеку його ворсинки один-в-один нагадують справжню траву, а блиск на її кінчиках схожий на краплі вранішньої роси. Доки представники фірми-виконавця розвантажують рулони із покриттям та мішки із каучуковою крихтою, біля майданчику збирається чисельна представницька аудиторія – в.о. голови РДА Анатолій Мокляк, заступник голови райради Борис Федоренко, головний архітектор району Олександр Дрига, директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. Підходжу, жартома цікавлюся: «Невже зібралися на урочисте відкриття?». Борис Федоренко відповідає жартом на жарт: «А ви вже новий га ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1052 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009 | Коментарі (0)

Впродовж одного тижня у Нових Санжарах сталося дві схожі крадіжки із проникненням. Спочатку в ніч на 11 червня злочинець зірвав дверні петлі та проникнув до торгового павільйону, який належить ПП «Миненко». Здобиччю крадія стала сума у півтори тисячі гривень. Не погребував злочинець і пивом та «РедБулом», які чи то випив на місці, чи то забрав із собою для святкування вдалого завершення «справи».
За два дні – 13 червня – за схожим сценарієм було пограбовано магазин №8, який знаходиться на вулиці Чкалова. Зірвавши монтіровкою двері з петель, злочинець проник до середини. У касі знайшов гроші – близько 3 тисяч гривень. Крім того, з магазину зник товар ще на три тисячі гривень – горілка, ковбаса, інші продукти.
Новосанжарськими правоохоронцями за фактами крадіжок було порушено дві кримінальні справи за статтею 185 частина 3 Кримінального кодексу України. Міліціонери взялися до роботи. І невдовзі, проведені оперативно-розшукові заходи дали результат. 17-го червня пра ... Читати далі »
Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 996 | Додав: Admin | Дата: 05.07.2009 | Коментарі (0)

Як повідомили в прес-службі МНС України, о 20:40 4-го липня в полі біля села Кунцеве Новосанжарського району під час виконання несанкціонованого польоту сталося падіння та загоряння приватного надлегкого гелікоптера АК1-3 (виробник - КБ "Аерокоптер", м. Полтава). В результаті аварії загинули пілот і пасажир. О 21:15 відділенням Державної пожежної охорони МНС пожежа була ліквідована. Причина падіння вертольоту, його власник та особи загиблих установлюються.


Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1091 | Додав: Admin | Дата: 05.07.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.