Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові вам хотілось би читати новини?
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини

Кабинет министров предлагает Верховной Раде с 2012 года повысить акциз на бензины моторные на 50%, или на 66 евро/тонна по сравнению действующей ставкой акциза (132 евро/тонна) до 198 евро за тонну.

Об этом говорится в законопроекте № 8630 от 3 июня, которым предлагается внести соответствующие изменения в Налоговый кодекс, пишет Сегодня.

Согласно Налоговому кодексу, Кабмин ежегодно до 1 июня должен вносить в Верховную Раду проект закона о внесении изменений в Налоговый кодекс относительно ставок налогообложения с учетом индексов потребительских цен, индексов цен производителей промышленной продукции.

С 2011 года со вступлением в силу Налогового кодекса акцизы на бензин повысились на 37,9% до 182 евро/тонна.

В апреле Рада временно до августа с целью стабилизации ситуации на рынке снизила акцизы на бензины моторные на 27,47% с 182 евро до 132 евро за тонну.


Автор: Андрій Кадук, www.kolo.poltava.ua

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 935 | Додав: Admin | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

За надмірну винахідливість можна поплатитися суттєвим штрафом.

Реклама на транспорті, будівлях, у ліфтових кабінах — креатив розповсюджувачів даної продукції не має меж. Однак фантазія одного підприємства пішла далі: пропозиції власних послуг воно розташувало безпосередньо на тротуарах зупинок громадського транспорту Полтави.

Ніби гриби після дощу, такі оголошення з’являються впродовж останніх двох тижнів не лише у місцях скупчення людей — зупинках, а й в місцях великого пішохідного потоку. Так, повідомлення нанесені фарбою на асфальті зупинок «Промбаза», «В.Тирнівська», «Латишева», «Бібліотека», «Героїв Сталінграду», «Сади — 1», «Автовокзал», пішохідних доріжках в районі зупинок «23 Вересня». Один в один літери та цифри, немов викарбувані під трафарет, з’являлися на тротуарах, вочевидь, в нічний час доби.

Наскільки законним є такий спо ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1058 | Додав: Admin | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

Тіло дівчинки знайшли в селі Буланово Полтавського району 5 червня.

5 червня о 17.15 в селі Буланово Полтавського району з річки Ворскла місцеві жителі дістали тіло дівчинки 2006 року народження, жительки села Розсошенці. Причина загибелі – недогляд батьків під час купання дитини, повідомили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

Нагадуємо, нещодавно у Полтаві у ставку в мікрорайоні Сади 2 знайшли труп чоловіка.

Автор: Андрій Кадук, www.kolo.poltava.ua

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 931 | Додав: Admin | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (0)

Він не тільки легко пройшов відбір на шоу, але й в півфіналі серед десяти претендентів на вихід у фінальну частину за голосуванням телеглядачів посів перше місце. Ми зустрілися з полтавцем, який вразив всю Україну своїм репом.

Читати реп Артем Лоїк почав давно, однак серйозно займатися цією справою вирішив лише два роки тому. Ідею виступати перед великою аудиторію йому підкинула власна рідня.

Артем Лоїк, фіналіст телевізійного шоу «Україна має талант»:

— Я читав одразу вдома, в чотирьох стінах, а потім друзі, рідні сказали: «Досить нас грузити, йди читай людям. Коли їм набридне – тоді лети на іншу планету».

Ще до «Україна має талант» Артем вразив своїм виступом на іншому шоу – «Х-Фактор». Одразу ж, підтверджує він сам, почали його порівнювати з відомим американським реп-виконавцем Емінемом, але, на думку Артема, в цьому немає нічого поганого ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 900 | Додав: sputnica | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

  Полтава приєдналася до акції «Година Землі». У її рамках 26 березня протягом години в обласному центрі вимкнуть світло, щоб продемонструвати розуміння того, що лише об'єднані дії можуть бути ефективними у боротьбі зі зміною клімату.

Година Землі - це глобальна ініціатива у боротьбі зі зміною клімату, організована Всесвітнім фондом природи, що закликає громадськість, приватні компанії, представників урядових структур і місцевих спільнот вимкнути світло на одна годину 26 березня 2011 року о 20:30, з метою підтримки дій, спрямованих на боротьбу зі зміною клімату та марнотратним споживанням природних ресурсів.

  Міська влада Полтави підтримала ініціативу проведення заходів, присвячених Годині Землі 2011, плануючи вимкнути зовнішню ілюмінацію на архітектурному ансамблі Круглої площі, Хрестовоздвиженському монастирі, Полтавському краєзнавчому музеї, обласному театрі ляльок, музично-драматичному театрі імені М. В. Гого ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 859 | Додав: sputnica | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (1)

Вчора у Полтаві відбувся кастинг учасників на другий сезон популярного телепроекту Х-фактор. Організатори шукають по всій Україні співочих людей. Переможець отримає 1 млн грн. Полтава - це перше місто, в яке приїхали знімальні групи Х-фактору. Позмагатися за мільйон прийшло понад 300 людей різного віку та соціального статусу.Прослуховування проходило у старому корпусі Полтавського національного педагогічного університету ім. Короленка. Показати свій голос приходили переважно молоді люди. Одні хотіли просто спробувати себе, інші - довести своїм близьким, що вони вміють співати. Але всіх об'єднувало одне бажання - потрапити на телеекрани.Організатори просили учасників співати більш сучасні «попсові» пісні, а не народні чи академічні. Тому дехто навіть ніяковів. Наприклад, одна дівчина, яка працює перукарем і приїхала з району, хотіла співати пісню Катерини Бужинської «Як у нас на Україні». Але її попросили не співати цю пісню, а натомість виконати щось із того, що во ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1046 | Додав: sputnica | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (1)

25 лютого заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль провів нараду щодо виконання вимог наказу Міністерства охорони здоров’я про затвердження правил відпуску лікарських засобів рецептурної групи аптечних пунктів лише за рецептами - за чітко визначеною формою.

На нараді обговорили виконання в області п. 13 Протоколу наради під головуванням прем'єр-Міністра України Миколи Азарова «Про забезпечення доступності для населення якісних лікарських засобів, медичних виробів і медичного обладнання» та невідкладні заходи до розширення мережі аптечних закладів, які можуть проводити господарську діяльність з виготовлення ліків в аптечних умовах.

У нараді взяли участь Віктор Лисак - начальник Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації, Анатолій Журавльов - головний державний санітарний лікар області, Оксана Федіна - начальник Полтавської обласної державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, Микола Клюс - виконуючий обов'язки дир ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 911 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

Південна залізниця планує впровадити бездротовий доступ в інтернет за технологією WiFi на вокзалах до 2013 року в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це сказано в повідомленні Південної залізниці. 

В 2011 році Південна залізниця планує ввести бездротовий інтернет на вокзалах "Харків-Пасажирський", "Полтава-Південна", "Полтава-Київська", "Суми", "Куп'янськ-Вузловий".

Також у рамках державної програми підготовки до ЧЄ-2012 Південна залізниця планує впровадити автоматизовану систему регулювання потоку відвідувачів у квиткових касах "Електронна черга" і систему інформаційного забезпечення вболівальників Євро-2012 на вокзалах.

Усього "Укрзалізниця" планує в 2011 році освоїти 7,3 млрд гривень у рамках підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

poltavanews.com.ua

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 867 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

Два дні в ПНПУ імені В. Г. Короленка студентам відмінили заняття у двох корпусах через порив теплової мережі. Сьогодні працівники КП «Полтаватеплоенерго» вирішили дану проблему та полагодили прорив труби, - повідомив Новинам Полтавщини Олександр Циганок, прес-секретар КП «Полтаватеплоенерго». 

«Ми - третя сторона, завершуємо роботи - трубопровід приведений у робочий стан. Ми не лише знайшли порив труби і ліквідували його, але й проклали постійний, а не тимчасовий трубопровід. Це від спортивної кафедри педуніверситету до теплової камери», - уточнив Циганок.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 926 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (0)

Учениця 5-го класу загальноосвітньої середньої школи № 7 Полтави 23 лютого, вранці померла прямо у класі. Як повідомив Новинам Полтавщини представник "швидкої допомоги", дівчинка була хворою та перебувала на диспансерному обліку в зв’язку з пороком серця. Ситуацію також прокоментував начальник Головного управління охорони здоров'я Полтавської ОДА Віктор Лисак:

Коли дівчинка сіла за парту на уроці математики, їй несподівано стало зле і вона втратила свідомість. «Швидка допомога», яку викликали вчителі, констатувала зупинку серця і смерть дитини (приїхало одразу дві бригади).

Відомо, що дівчинка Даша добре навчалася і була з благополучної сім'ї (тато - водій ректора Полтавської аграрної академії, мама - викладач цього ВНЗ) і була єдиною дитиною у сім'ї.  

poltavanews.com.ua

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 905 | Додав: Admin | Дата: 24.02.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 15 16 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.