Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові вам хотілось би читати новини?
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини
В полтавському управлінні Державтоінспекції запровадили додаткову систему інформування посадових осіб щодо неправомірних дій працівників ДАІ та інших ситуацій. Відтепер у режимі SМS – повідомлень на мобільний телефон 0503460410 можна відправити повідомлення у випадку конфліктної ситуації на дорозі. 

Нововведення ініціював міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов.

Кожна чергова частина обласного ДАІ отримала окремий мобільний телефон для таких SМS-ок.

Нововведення ДАІ, зокрема, викликано численними скаргами на неможливість додзвонитися на "гарячу лінію" Державтоінспекції.

Для покращення реагування на такі повідомлення з боку правоохоронців та можливості надати відповідь, прохання вказувати особисті дані.

http://poltavanews.com.ua/

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 918 | Додав: Admin | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

Нещодавно по дорозі до Ботанічного саду у студента природничого факультету Полтавського педуніверситету Павла Петренка викрали шапку. Як розповів Новинам Полтавщини сам хлопець, він ішов до викладача складати залік. «Іду, коли хтось схопив мене за шапку і зняв її. Я відразу оглянувся - немає нікого. Тільки побачив як щось затріпотіло - наче, крила. Шапки не було», - розповів Павло. Отак з непокритою головою студент і пішов складати залік.Згодом його шапку знайшов викладач - на території Ботанічного саду. Здогадалися, що головний убір викрав птах, який чимало часу там проводить. Цікаво, що на тому ж місці знайшли ще дві чорні шапки, крім Павлової. Тож тепер студенти та інші відвідувачі Ботанічного саду мають бути дуже пильними, аби птах-клептоман не залишив їх без головного убору.

                                                    &n ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 797 | Додав: sputnica | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (0)

Лише з початку цього року працівники ДАІ Полтавської області затримали 24 транспортних засоби, у яких вилучили 24 талони про проходження державного технічного огляду з явними ознаками підробки. А це вже загрожує кримінальною відповідальністю. Наприклад, у Полтаві на вулиці Грушевського працівники взводу ДПС з обслуговування міста зупинили автомобіль ВАЗ-2103 під керуванням 46-річного полтавця, у якого на лобовому склі автівки виявили і вилучили талон про проходження техогляду з явними ознаками підробки.За фактом даного правопорушення порушили кримінальну справу за статтею 358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів), повідомили в УМВС у Полтавській області.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 810 | Додав: sputnica | Дата: 04.02.2011 | Коментарі (0)

Вони не були схожими на мультиплікаційних персонажів, натомість дуже любили красти.

«Теліпузіками» двох цих чоловіків називали їх знайомі. Походження цього прізвиська пояснюється дуже просто. Адже дядьки надзвичайно полюбляли випити. А коли випити не було, їх починало теліпати. Від цього і назва «теліпузіки».

Так от, ця чарівна парочка одного дня завітала до подвір’я у Забрідках. У будинку ніхто не жив, господарі нещодавно померли, а от поживитися було чим. Непрохані гості розібрали ліжка та забрали із собою бильця, вивернули з пічки чавунні плити і прихопили стару швейну машинку «Зінгер». Усе викрадене незабаром продали випадковим заїжджим циганам. І виручили аж 150 гривень, які одразу ж витратили на боротьбу із теліпанням — придбали та розпили горілчані напої.

За кілька днів один із цієї парочки знову скоїв крадіжку у тих же Забрідках. Він зняв гусеницю із трактора, який належав ПП «Лавіта». Більше порушувати закон чоловікам не дали. Новосанжарські правоохоронці ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 992 | Додав: Admin | Дата: 29.11.2010 | Коментарі (0)

У Полтаві ніч 19-річну дівчину дві її подруги 19 і 23 років закатували до того, що вона вистрибнула з вікна.

Її різали склом, били, підпалювали волосся. Дівчина зараз у реанімації у тяжкому стані: з численними внутрішніми забоями, травмами кінцівок, голови й хребта. Її прооперували. Нині вона у комі. Медики поки що утримуються від будь-яких прогнозів.

Подруги представили правоохоронцям версію самогубства через нерозділене кохання.

Одного не могли пояснити: хто написав на її тілі образливі слова і чому в неї була пошматована спина.

У відділенні міліції обидві почали плутатися в показах і зрештою зізналися. Подругу по кімнаті запідозрили у дрібних крадіжках, за це й покарали.

Затримані пояснили, усю ніч дівчину били руками й ногами, обрізали та підпалювали волосся на голові. Потім, вдалися до принижень: завели в туалет, одна тримала подругу - головою в унітазі, друга змивала воду.

Потім подруги порізали дівчині склом спину і лаком для нігтів напи ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 806 | Додав: Admin | Дата: 29.11.2010 | Коментарі (0)

Дуже напруженою для працівників Київського райвідділу міліції Полтави та просто жахливою для декількох десятків жителів цього району видалась ніч напередодні вихідних. Починаючи з восьмої години вечора і до ранку з інтервалом у декілька десятків хвилин до чергової частини від переляканих полтавців надійшло вісім повідомлень про підпали вхідних дверей їх помешкань. Комусь із людей вдалось справитись із гасінням самотужки, однак, більшості для приборкання вогню довелось викликати пожежних.

«Приблизно о п’ятій годині ранку, - говорить Євгенія Володимирівна, пенсіонерка, що мешкає у будинку по вулиці Жовтневій, - я почула дзвінок у двері. Він дзвенів без зупинку. Я подумала, що хтось рветься у двері, чи щось сталось, тому підскочила швидко до дверей, відкрила їх, а на мене з усіх боків полетіло полум’я. Я дуже перелякалась, закрила двері, стала стукати у стіни до сусідів, відкрила вікно, стала кричати: «Спасіть! Допоможіть!». Ну, в шоці такому була, просто жах. Отак і сиділа у вогня ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 988 | Додав: Admin | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (1)

Секретар Кобеляцької міської ради ветеранів Олександра Северин повідомила журналістам про черговий випадок вандалізму в Кобеляках. Йдучи на роботу, вона помітила на бюсті Леніна по вул. Касьяна фекалії, якими була заліплена верхівка керамічної голови вождя. 

"Людське чи собаче... - не знаю. Я взяла палицю і збила його додолу. Це ж яким чином його туди поклали- уявлення не маю!" - розповідає Олександра Северин.

Проте, як не старалася жінка, рештки лайна ще залишалися на постаменті.

Журналісти поцікавилися у директора міської сервісної служби Володимира Слісаренка, чи збираються працівники комунальної служби усунути рештки вандалізму.

Виявилось, що Володимир Слісаренко був впевнений, що лайна на пам'ятнику не залишилося зовсім.

На запит журналістів обіцяв відреагувати: «Мені повідомили, що там усе прибрали. Я направлю працівників, щоб помили» - повідомив Володимир Слісаренко.

Слід пригадати, що знущання над згаданим бюстом Володимира Ульянова відб ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 967 | Додав: Admin | Дата: 05.09.2010 | Коментарі (0)

На виконання доручення прем'єр-міністра України Миколи Азарова по забезпеченню українців продуктами високої якості за низькими цінами (в середньому на 20-30% нижче, ніж на звичайних ринках) у Полтаві на вихідних започаткували проведення новітніх ярмарків. 

Сьогодні біля центрального ринку Полтави по вул. Шевченка завирував перший такий ярмарок, де кілограм гречки коштував усього 9 гривень за кілограм (в магазині 16 грн./кг), кілограм помідорів - 2,5 грн., жива птиця - по 35 гривень за штуку, десяток яєць - 6 гривень, стакан малини - 10 гривень, тощо. Домашній творог - 18 гривень за кг, літр меду - 35 гривень, картопля - 3,5 грн., капуста та перець - по 3 грн. за кг.

Свою продукцію тут представили сільськогосподарські виробники щістнадцяти районів області, щоб показати реальну ціну продуктів. Містове для них було безкоштовним.

За словами голови Полтавської облдержадміністрації Олександра Удовіченка, проведення подібних заходів - реальна можливість «збити» спекулятив ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 836 | Додав: Admin | Дата: 04.09.2010 | Коментарі (0)

Минулого тижня провалився у воду понтонний міст через Ворсклу, що розташований на околиці села Кунівка. Ця споруда є надзвичайно важливим елементом транспортного сполучення не так для жителів Кунівки, як для мешканців Чорбівки і Комарівки. Міст дає змогу скоротити шлях до Кобеляк майже на двадцять кілометрів.

Аварійний стан понтонного моста є проблемою давньою і всім відомою. Та згадують про нього лише навесні під час повені. Тоді його трішки ремонтують і знову успішно забувають про споруду. І ось влітку міст сам «нагадав» про себе. Споруда під вагою вантажного автомобіля провалилась і лягла на дно. Зараз по мосту тече вода. Глибина потоку сантиметрів тридцять. Від повного руйнування міст врятувало обміління Ворскли в цьому місці. Там глибина річки не перевищує одного метра. І в результаті міст просто ліг на піщане дно.
... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 969 | Додав: Admin | Дата: 13.08.2010 | Коментарі (0)

Щоб попередити пожежі в лісах рятувальники МНС постійно проводять роз’яснювальну роботу серед дорослого населення та дітей щодо правил поводження в лісі. 12 червня, з метою попередження виникнення пожеж та виявлення порушників правил пожежної безпеки у лісах, працівниками Головного управління МНС України в Полтавській області разом із працівниками держлісгоспу був проведений рейд місць масового відпочинку громадян, під час якого відпочиваючим роз’яснювали правила поведінки в лісі, а також роздавали листівки.

«На території Чалівського лісництва з початку року сталося 4 пожежі - каже помічник лісничого Чалівського лісництва Олексій Зубенюк, - основні причини, це порушення правил пожежної безпеки».

Інженер лісового господарства ДП «Полтавський лісгосп» Томко Анатолій відмітив, що багато людей , які відпочивають в лісах бережливо ставляться до природи, але більшість з них, нехтує правилами та застереженнями.

Служба МНС закликає громадян бути свідомими щодо збереження «з ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 977 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 15 16 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.