Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові Ви хотіли-б переглядати цей сайт?
Всього відповідей: 206
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Світу
Специалисты из немецкого ателье Wimmer RS взялись за прокачку одного из самых быстрых спорткарво в мире - Porsche 911 GT2 RS
  
Мотор мощностью 620 л.с. и 3,5 с до "сотни" в заводской модификации – это действительно ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 757 | Додав: Lesha))) | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)

Американські школярі потрапили до Книги Гіннесса, закидавши один одного тортами з кремом
Учні школи–інтернату з міста Лоуренсвілл, штат Нью–Джерсі, потрапили до Книги рекордів Гіннесса, влаштувавши наймасовіше побоїще з використанням пирогів із заварним кремом. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», велике кидання тортами відбулося ще 11 листопада, проте представники Книги рекордів проаналізували і зафіксували результат тільки зараз. У битві із застосуванням випічки взяв участь 671 школяр. За умовою, кожен мав метнути в пику товариша щонайменше два пироги.

Попередній світовий рекорд у цій «номінації» встановили в серпні 2009 року в Англії — там зійшлося «всього» 253 людини, «озброєні» виробами з тіста із кремовою начинкою.

Цікаво, що дурна забава із паплюженням півтори тисячі тортів мала за мету благодійність. Під час поєдинку хлопці й дівчата збирали пожертви для безкоштовної їдальні, яка годує бідняків і безробітних. Загалом удалося зібрати 15 тисяч доларів — на п’ ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 910 | Додав: Lesha))) | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)


У Китаї вважають, що залізничники найбільш технічно «просунутих» країн світу мають рівнятися на Піднебесну. Учора в КНР експрес «Гармонія» (потяг для комерційних пасажирських перевезень CRH380A) встановив новий світовий рекорд, розвинувши на дорозі між Пекіном і Шанхаєм швидкість 486,1 км/год. Принаймні про рекорд кажуть самі китайці. Із ними не погоджуються в Європі, де ще в лютому 2007–го французький поїзд TGV на лінії Париж–Страсбург показав швидкість 553 км/год.

Як повідомляє агенція «Сіньхуа», перевага китайської розробки — в більшій тривалості подорожі на великій швидкості.

Швидкісна колія Пекін–Шанхай ще не здана в експлуатацію — регулярне залізничне сполучення має розпочатися тут у 2012 році. Відстань у 1200 км між двома головними китайськими містами новітні експре ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 731 | Додав: Lesha))) | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)


Акулу, що напали на туристів на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх, спіймали.

... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 682 | Додав: Масяня | Дата: 02.12.2010 | Коментарі (0)

У Швейцарії розпочалися продажі презервативів для дітей.

Випуск презервативів, призначеного для використання дітьми дванадцяти-чотирнадцяти років, викликав справжню війну обурення навіть з боку прогресивних західних батьків.

Варто зазначити, що про продаж подібних презервативів анонсували 5 березня. Виробництво відповідних виробів було ініційовано дослідниками з Швейцарії.

Саме вони прийшли до висновку, що діти у віці 12-14 років відмовляються від використання презервативів тільки тому, що латексні вироби є занадто великими для ще не повністю сформованих статевих органів хлопчиків.

Ініціатива була повністю схвалена урядом країни. Однак швейцарські батьки вважають, що випуск презервативів для дітей, а також їх доступна ціна (близько 7 дол. за шість презервативів) буде тільки заохочувати дітей до ранніх статевих контактів.

tsn.ua

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 862 | Додав: Admin | Дата: 29.11.2010 | Коментарі (0)

Кількість користувачів "ВКонтакте" - найвідвідуванішої соціальной мережі в Україні, Росії та Білорусі перевищило 100 мільйонів. Даний показник користувачів більше, ніж удвічі перевищує населення України.

Як відомо, "Вконтакте" - соціальна мережа, російский аналог сервісу "Facebook". За даними сайту Alexa.com станом на листопад 2010, другий за відвідуваністю сайт в Росії і Білорусі, третій в Україні, п'ятий в Казахстані та 35-й у світі.

Сайт спочатку позиціонував себе як соціальну мережу студентів і випускників елітних російських вищих учбових закладів, пізніше - як універсальний засіб зв'язку для всіх соціальних груп і віків. У січні 2009 року "ВКонтакте" вперше обігнав по відвідуваності на пострадянському просторі свого головного конкурента - "Однокласники".

Нині "ВКонтакте" є беззаперечним лідером в Україні та Росії серед соціальних мереж за відвідуваністю, на сайті зареєстрована переважна більшість української молоді, яка використовує цей сайт як універсальний з ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 780 | Додав: Admin | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (0)

Американські вчені з Університету Джона Хопкінса знайшли спосіб як людині стерти з памяті неприємні спогади.

За словами вчених, формування хворобливих спогадів пов'язано з появою особливих "рецепторних білків" у мозковому центрі страху, які за допомогою медикаментозних засобів можна "видаляти".

Це призводить до безповоротного стирання спогадів. Хоча випробування проводилися на мишах, вчені вважають, що для людини ефект буде той самий.

Відкриття можна використовувати для лікування післятравматичних стресових розладів у солдатів та жертв насильства. А також, наприклад, в якості допомоги тим, хто пережив хворобливе розставання.

Один із дослідників, професор Річард Хуганір вважає, що цей метод може застосовуватися в боротьбі з алкогольною та наркотичною залежністю.

Проте, експерти поставилися до відкриття з обережністю.

"Як можна знищити спогади, не знищивши цілий шматок чийогось життя? І чи є це найкращим виходом, якщо врахувати, що люди ростуть і ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 716 | Додав: Admin | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (0)

У Росії житель міста Самара створив в соціальній мережі "Вконтакте" групу "Я росіянин і мені набридли чорні в Росії !!!!!", за що був засуджений до року позбавлення волі умовно.

Як повідомляє Прокуратура Самарської області, 21-річний Артем Гніломедов в листопаді 2009 року створив відкриту групу, вказавши в якості опису до неї: "Я хочу жити в Росії без чорних ублюдків!!!!! Росія для росіян Самара для волжан".

Суд постановив, що Гніломедов використовував спеціальні мовні засоби для цілеспрямованої передачі образливих характеристик, негативних оцінок представників європеоїдних рас, спрямовані на приниження гідності групи осіб з використанням засобів масової інформації.

Таким чином соціальна мережа була прирівняна до ЗМІ, а дії Гніломедова кваліфіковані за статтею 282 КК РФ (збудження ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності). На засіданні суду Гніломед ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 707 | Додав: Admin | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)

Вчені з'ясували, які відділи мозку активуються при читанні і письмі - навичках, які людство набуло зовсім недавно за еволюційними мірками, і які не могли привести до фізичних змін в організації кори. Робота фахівців опублікована в журналі Science, а її короткий опис наводиться на порталі ScienceNOW.

Учені працювали з 63 добровольцями, 31 з яких навчилися читати в дитинстві, 22 - в дорослому віці, а 10 були неписьменними. За допомогою методу функціонального магніторезонансного дослідження (functional magnetic resonance imaging) дослідники фіксували активність мозку випробовуваного в процесі читання (або перегляду літер у разі неписьменних добровольців).

Автори з'ясували, що за навички читання відповідають, зокрема, певні регіони потиличної та скроневої часток кори лівої півкулі. Ці ж регіони задіяні при мові, а також при розпізнаванні осіб. Дослідники показали, що характерний для грамотних людей малюнок активації нейронів не залежить від того, в якому віці людина навчилася ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 804 | Додав: Admin | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)

Соціальна мережа "ВКонтакте" запровадила рейтинг постів користувачів у мікроблогах.

"Нещодавно ми замінили звичну "стіну" (місце в профілі користувача, де його друзі і він сам могли залишати публічні повідомлення, відео, аудіо та інше) мікроблогами. Нова функція дозволяє користувачам знаходити найцікавіших авторів і підписуватися на їхні публікації", - розповів керівник прес-служби компанії Владислав Циплухін.

Нова функція дозволяє знаходити найпопулярніші записи з мікроблогів користувачів. Рейтинг розраховується з урахуванням кількості користувачів, яким сподобався запис, і кількості тих, хто розмістив його на своїй сторінці.

Підписатися на автора, який сподобався, користувач зможе, додавши його у друзі чи ставши його шанувальником. У цьому випадку нові записи автора будуть публікуватися у стрічці новин, запропонованій користувачеві.

Крім того, як повідомив Ципл ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 731 | Додав: Admin | Дата: 12.11.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.