Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові вам хотілось би читати новини?
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Світу

На думку вчених, коли справа стосується здоров'я, слабкою статтю є не жінки, а чоловіки.

У чоловіків частіше виявляють злоякісні пухлини. Інфаркти, інсульти ожиріння - з цими проблемами вони також стикаються частіше. Від інфарктів та інсультів помирають 300 чоловіків з 100 тисяч, у той час як для жінок ця цифра становить 190.

Зайву вагу лікарі діагностують у 41% чоловіків у порівнянні з 32% жінок.

До речі, представників чоловічої статі також більше і серед самогубців - 76% людей, які наклали на себе руки, були чоловіками.

Як вважають вчені, все це трапляється з чоловіками через їх нездоровий спосіб життя, шкідливі звички і малорухомість. За медичною допомогою вони також звертаються рідше, ніж жінки, і йдуть до лікарів у крайньому випадку.

http://tsn.ua/

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 739 | Додав: Admin | Дата: 10.11.2010 | Коментарі (0)

Підлітки, які надсилають на день по 120 і більше текстових повідомлень, більш схильні до занять сексом, пияцтва і прийому наркотиків, ніж їхні однолітки, котрі не зловживають СМС-спілкуванням.

За даними нового дослідження, істотна кількість підлітків піддаються дурному впливу однолітків, а крім того, мають батьків, які все дозволяють.

Дослідження проводилося в минулому році в двадцяти звичайних середніх школах Клівлендського регіону (штат Айова). У його основу лягли письмові відповіді 4,2 тисячі учнів на конфіденційні анкети.

Виявилося, що кожен п'ятий респондент є "гіпертекстером", СМС-залежним, а кожен дев'ятий - "гіпермережником", тобто відчуває настільки ж хворобливу пристрасть до Інтернету: може по три години і довше зависати в соціальних мережах.

Кожен двадцять п'ятий опитаний примудрився захворіти одразу на дві "недуги". Схильність до гіпертрофо ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 773 | Додав: Admin | Дата: 10.11.2010 | Коментарі (1)

Учені знайшли свідчення того, що алкоголь нібито може бути корисним для здоров'я. Згідно з результатами дослідження, проведеного в США, вживання спиртного продовжує життя.

Вчені з Техаського університету протягом 20 років вели спостереження за майже 2 тисячами добровольців, вік яких на початку цього періоду становив 55 до 65 років.

У результаті було встановлено, що люди, які п'ють у відносно розумних розмірах, жили значно довше, ніж непитущі. Навіть ті, хто випивав більше 200 грамів міцних напоїв у день, пережили тих, хто не брав в рот ні краплі.

Яскравим прикладом любителя випити і при цьому абсолютно здорову людину можна навести Вінстона Черчіля.

Коли його питали про те, як йому вдається зберегти таку гарну форму, то напівжартома Черчілль відповів, що серед усіх його правил є два непорушних: ніколи не запізнюватися на обід і завжди пити вірменський коньяк.

Разом з тим, автори цьогорічного дослідження не роблять висновку, що алкоголь однозначно подов ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 769 | Додав: Admin | Дата: 10.11.2010 | Коментарі (0)

Сьогодні, 10 листопада, головному конструкторові стрілецької зброї Концерну Ижмаш Михайлу Калашникову, що створив легендарний автомат, здійснився 91 рік.

"Ваше життя - це приклад беззавітного служіння Батьківщині й доблесті. Ви - уособлення гідного громадянина й чоловіка, для якого поняття честь не порожній звук, а моральний імператив, з яким узгодиться будь-яка Ваша дія й розв'язок", - сказане в одному поздоровлень.

Розроблений Калашниковим наприкінці 1940- х років автомат АК-47 завдяки своїй простоті, надійності й ефективності поклав початок цілому сімейству стрілецької зброї. Протягом шістдесяти років зброя Калашникова полягає на озброєнні армії РФ.

На базі конструкції АК-47 на Іжевськом машинобудівному заводі під особистим керівництвом Калашникова розроблені десятки зразків автоматичної стрілецької зброї: автомати АКМ, АКМС, АК-74, АКС-74, АКС -74В; ручні кулемети РПК, РПКС, РПК74, РПКС74; кулемети ПК, ПКС, ПКМ, ПКМС, ПКТ, ПКМТ, ПКБ, ПКМБ.

Нині близько с ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 690 | Додав: Admin | Дата: 10.11.2010 | Коментарі (0)

В останні роки істотно зросло споживання курячих яєць, і це стало приводом для занепокоєння багатьох дієтологів.

Як стверджує професор Університету Західного Онтаріо (Канада) Девід Спенс, яйця є дуже шкідливим продуктом.

Група фахівців на чолі з професором Спенсом провела масштабне дослідження з метою з'ясування, як кількість споживаних яєць впливає на стан здоров'я пацієнтів, і виявила стійкий приріст атеросклеротичних явищ, інфарктів і інсультів.

В одному яйці, в залежності від розміру, міститься 215-275 мг холестерину. Кардіологи рекомендують людям з підвищеним ризиком виникнення серцево-судинних захворювань знизити добове споживання холестерину до 200 мг.

Холестерин міститься в жовтку, тоді як білок холестерину не містить і складається на 90% з води, на 10% - з білків.

Вчені не рекомендують вживати яйця частіше 2-3 разів на тиждень. Хворим людям, які с ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 735 | Додав: Admin | Дата: 04.11.2010 | Коментарі (0)

Наступна версія Windows вийде через два роки, у 2012-му, повідомили співробітники Microsoft у блозі нідерландського представництва компанії.

У записі, присвяченому першій річниці виходу Windows 7, вони розповіли, що компанія працює над новою операційною системою. Windows 8, за їхніми словами, з'явиться на ринку через два роки.

Цей запис став першим коментарем Microsoft з приводу термінів виходу Windows 8. Однак згодом цей фрагмент тексту був видалений з блогу.

Перші подробиці про наступну версію Windows 8 з'явилися в червні, коли ЗМІ опублікували кілька слайдів з внутрішньої презентації Microsoft, присвяченій новій ОС.

Зокрема, стало відомо, що компанія має намір прискорити час завантаження системи і приділити увагу питанням енергозбереження. Windows 8 буде працювати як на настільних комп'ютерах, так і на планшетах, і обзаведеться власним м ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Дата: 26.10.2010 | Коментарі (0)

У Китаї з'явився комунікатор OTECH F1, головна особливість якого - можливість одночасного використання чотирьох сім-карток.

Зовнішнім виглядом новинка нагадує смартфони BlackBerry канадської компанії Research In Motion. Під екраном розташована QWERTY-клавіатура; дисплей у OTECH F1 сенсорний, з діагоналлю 2,4 дюйма.

Кожна зі встановлених в комунікатор сім-карт є активною, що дозволяє працювати в мережах різних операторів. Однак сервіси третього покоління (3G) пристрій не підтримує.

В арсеналі апарату - контролер бездротового зв'язку Bluetooth, інтегрований ТВ-тюнер, 12-мегапіксельна камера, а також FM-приймач.

Інформації про орієнтовну вартість смартфона і про те, чи буде він пропонуватися за межами КНР, поки що немає.

До речі, ще рік тому індійська компанія Comviva розробила програму Virtual SIM (віртуальна SIM-карта), яка дозволяє активувати на телефоні з однією SIM-картою від шести до десяти мобільних номерів.

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 727 | Додав: Admin | Дата: 26.10.2010 | Коментарі (0)

Австралійська дівчинка-підліток потрапила в сексуальне рабство в Тасманії, де протягом року була змушена надавати інтимні послуги більше 200 чоловікам. Ініціатором секс-послуг стала її власна мати, яка отримала за дитину з кожного клієнта по 100 доларів за півгодини надання сексуальних послуг.

Прикривав діяльність сутенер Гері Дівайн, який в порно-бізнесі мав не тільки авторитет, але і нажив собі на ньому ціле багатство. Дитина весь цей час не відвідувала школу, і, як стало відомо, погано харчувалася.

12-річну дівчинку довелося госпіталізувати, оскільки, крім, пригнобленого нервово-психічного стану, у неї виявилося виснаження і маса венеричних захворювань.

Матері та сутенеру загрожує до 19 років тюремного ув'язнення, а також виплата штрафу в розмірі близько 100 000 євро.

Міністр Лін Торп з питань материнства та дитинства вважає що, незважаючи на те, що дівчинку вдалося витягнути з вуличного борделю, невідомо, до яких наслідків призведе одно ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 720 | Додав: Admin | Дата: 26.10.2010 | Коментарі (0)

Бельгійський астрофізик Патрик Герил назвав дату кінця світу - 21 грудня 2012 року.

У цей день відбудеться зміна магнітних полюсів Землі, обертання нашої планети різко сповільниться, а потім змінить напрямок. Після землетрусу безпрецедентної сили підніметься величезна хвиля, яка знищить нашу цивілізацію. Континенти зникнуть. Мільярди людей загинуть. Залишки Європи та Північної Америки вкриються льодовиками.

Бельгієць пропонує свій вихід - новітній Ноєв ковчег. Ті, хто має кілька тисяч євро, можуть забронювати собі місце на фермі "Perfect Vision" в Південній Африці. До речі, вже сьогодні бажаючих більш ніж достатньо.

Введіть в пошукову систему "Грудень 2012" - отримаєте 59 мільйонів звертань. Після кількох сторінок пророцтв людина втрачає мотивацію до будь-якої діяльності після 2012 року. Кінець світу може бути наслідком глобальної війни, конфлікту з і ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 1133 | Додав: Admin | Дата: 30.09.2010 | Коментарі (0)

Майже третина росіян (31%) готові пробачити або, принаймні, зрозуміти рукоприкладство з боку своєї другої половинки. Особливо схвальне ставлення до побоїв у чоловіків. Так, як з'ясувалося, побої від дружини або коханої можуть витерпіти 69% представників сильної статі. На думку чоловіків, іноді бувають ситуації, коли треба, щоб хтось вправив мізки, і краще, якщо це зробить дружина. Проте чоловіки тут же обмовляються, мовляв, звичайно, все має бути в розумних межах.

Цікаво, що у чоловіків і жінок спостерігається істотна різниця в поглядах на цю проблему. Абсолютно іншої думки дотримуються прекрасні дами: з приказкою "Б'є - значить любить" згодні лише 10% опитаних жінок.

Про це свідчить опитування, проведене Дослідницьким центром рекрутингового порталу Superjob.ru серед росіян, що перебувають в офіційному чи цивільному шлюбі. За їхніми словами, на прощення здатна ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 711 | Додав: Admin | Дата: 12.09.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.