Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові Ви хотіли-б переглядати цей сайт?
Всього відповідей: 206
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Світу

Шахідки здійснили серію терактів у московському метро на початку Страсного тижня. Жертвами вибухів на станціях "Луб'янка" і "Парк культури" стали більше 35 людей.

Вранці в понеділок, 29 березня, терористи атакували Москву. У годину "пік" пролунали два вибухи на станціях метро "Луб'янка" і "Парк культури". За попередніми даними, жертвами терактів стали 37 людей. Кількість постраждалих перевищила 60 людей, багато з них - у важкому стані.

Згідно з останньою інформацією, обидва вибухи в метро здійснили шахідки-смертниці. Повідомляється, що були виявлені останки тіл терористок. Інформація про третій вибух не підтвердилася.

"Огляд місця події свідчить про те, що бомба була підірвана на висоті 100-120 сантиметрів і, вочевидь, була закріплена на тілі терориста-смертника. Виявлені на місці останки терориста дозволяють зробити висново ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 784 | Додав: Admin | Дата: 29.03.2010 | Коментарі (0)

Японські біологи створили трансгенних комарів, які здатні розносити вакцини проти малярії і лейшманіозу.

Вчені вирішили скористатися тим, що при укусі комара під шкіру жертви вводиться слина, що містить антикоагулянти, які перешкоджають згортання крові. До наявних в слині протеїнів вчені спробували додати антиген - речовину, що викликає утворення антитіл і імунну відповідь.

Працюючи з геномом малярійного комара Anopheles stephensi, дослідники добилися того, що в його слині почало з'являтися нове з'єднання SP15 - перспективна вакцина проти лейшманіозу (захворювання, яке поширене в тропічних і субтропічних країнах та викликається найпростішими роду Leishmania, які передаються людині з укусами москітів). Коли таких комах випустили в клітку з мишами, в крові останніх з'явилися відповідні антитіла.

Кожен гризун, який брав участь в експеримент ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 761 | Додав: Admin | Дата: 20.03.2010 | Коментарі (0)

Вчені визначили, що межа молодості - 35 років, а старість приходить у 58 років. Середній вік дозволили обчислити соціологічні опитування, проведені в 31 європейській країні.

У них взяли участь більше 40 тисяч людей. А результати узагальнив британський професор Домінік Абрамс.

Індивідуальні оцінки людей, звичайно ж, відрізнялися. І сильно залежали від віку опитуваних. Наприклад, молоді люди - від 15 до 24 років - вважали, що молодість закінчується в 28 років. А старість починається в 54 роки. А ті, кому - за 80, називали молодістю 42 роки. А 67 років відводили для початку старечого віку.

Велика різниця і по країнах. У Португалії, скажімо, перестають молодими бути в 29 років. А людьми похилого віку стають у 51 рік. На Кіпрі молодяться до 45 років. А в Бельгії не старіють до 64.

Загальна тенденція, на думку професора, ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 827 | Додав: Admin | Дата: 20.03.2010 | Коментарі (0)

Голова ГУВС Москви Володимир Колокольцев звільнив з посади командира 1-го спецполку ДПС, підполковника міліції Олександра Козлова, пов'язаного зі скандалом навколо "живого щита" на МКАД.


5 березня співробітники інспекції безпеки дорожнього руху використовували приватні автомобілі з водіями та пасажирами всередині для створення загородження при гонитві за злочинцем.

Раніше було відомо, що за підсумками внутрішньої перевірки в дорожній міліції Козлову винесли попередження про неповну службову відповідність.

Крім того, сувору догану Колокольцев оголосив начальнику управління московської інспекції безпеки дорожнього руху генерал-майору міліції Сергію Казанцеву. Начальник ГУВС Москви приніс свої вибачення автовласникам, чиї машини були пошкоджені в результаті події на МКАД.

Раніше в столичній дорожньої міліції стверджували, що її співробітники на ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 850 | Додав: Admin | Дата: 10.03.2010 | Коментарі (0)


Великий адронний колайдер наприкінці 2011 року зупинять на рік для модернізації та проведення профілактичних робіт. Після цього ВАК буде виведено на повноцінний режим роботи.

Колайдер, розташований глибоко під землею на кордоні Швейцарії і Франції, був побудований для вивчення зіткнень пучків елементарних частинок на швидкості, близькій до швидкості світла. З його допомогою учені розраховують відтворити Великий вибух, в результаті якого, за поширеною теорією, виник Всесвіт.

За словами директора Європейського центру ядерних досліджень Стіва Майєрса, під час будівництва ВАК були допущені помилки, які завадять виведенню прискорювача на проектну потужність протягом найближчих двох років.< ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 721 | Додав: Admin | Дата: 09.03.2010 | Коментарі (0)

Норвезька компанія Opera випустила фінальну версію браузера Opera 10.50, говориться в офіційному прес-релізі. Від попередніх версій браузер відрізняє мінімалістичний інтерфейс, а також функція роботи в приватному режимі.

Як і раніше, в Opera 10.50 включені функції прискорення перегляду веб-сторінок Opera Turbo, веб-сервер Opera Unite і синхронізуючий дані сервіс Opera Link.

У компанії стверджують, що це найшвидший браузер, який коли-небудь виходив для платформи Windows. У ньому використовуються новий механізм обробки JavaScript Carakan та графічна бібліотека Vega.

Крім того, Opera 10.50 краще попередніх версій браузера підтримує стандарт гіпертекстової розмітки документів HTML5 і стильового оформлення CSS3.

Поки Opera 10.50 існує тільки у версії для Windows. Версії для платформ Mac та операційних систем на базі ядра Linux будуть анонсовані найближчи ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 922 | Додав: Admin | Дата: 02.03.2010 | Коментарі (0)

В Аргентині 7-місячна дівчинка вижила, пролежавши три дні з кулею в грудях поряд з трупами своїх батьків і маленького братика.

56-річний Франциско Лотеро та 23-річна Міріам Колетті застрелили свого 2-річного сина та вистрілили у дочку, а потім наклали на себе руки. У посмертній записці, яку знайшла поліція, вони пояснили свій вчинок побоюваннями щодо наслідків глобального потепління.

Син подружжя помер одразу ж після пострілу у спину. А дівчинці вдалося вижити, оскільки куля не зачепила життєво важливих органів.

Занепокоєні сусіди знайшли дитину разом з тілами загиблих через три дні після самогубства. Парамедики негайно госпіталізували скривавлену дівчинку і зараз вона одужує у лікарні міста Гойя в західній Аргентині. Лікарі вважають дивом, що пораненій дитині вдалося три дні протриматися без води та їжі, але зараз, за їхніми словами, її життя поза небезпекою.

tsn.ua

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 695 | Додав: Admin | Дата: 02.03.2010 | Коментарі (0)

У Пермській області чоловік зарубав жінку та її двох дочок. Зловмисник наніс жінці і дітям кілька ударів по голові. Це і стало причиною смерті.

28-річна Оксана Спіріна була розлучена і намагалася влаштувати своє особисте життя через інтернет. Вона знайомилася на сайтах з чоловіками, потім зустрічалася з ними, але ніхто з них надовго не залишався. Так само вона познайомилася зі своїм убивцею Степаном Кучевим. Вони переписувалися півроку, а потім зустрілися. На наступний день жінка разом з дівчатами зникли.

Як виявилося, чоловік запропонував жінці спільне життя, але та відмовилася, чим розсердила його. Тоді він схопив сокиру і вдарив її. А потім вбив і дітей, які прокинулися від криків.

Першими на сполох забили сусіди і подзвонили колишньому чоловікові Оксани. Той одразу приїхав і почав пошуки з дому сім'ї, де у коморі знайшов своїх двох дочок у калюжі крові.

Співробітникам міліції одразу вдалося встановити особу вбивці, адже той залишив відбитки пальців у ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 818 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2010 | Коментарі (1)

9-річна мешканка Китаю народила дитину. Вона з'явився на світ за допомогою кесаревого розтину в лікарні міста Чанчунь, провінція Гирін, 27 січня.

Вага хлопчика становить 2,750 г, медики оцінюють стан матері та новонародженого як "добрий".

Згідно з медичною статистикою, китайські дівчата вагітніють і намагаються зробити аборт набагато частіше, ніж це прийнято думати: близько 30% усіх абортів, що проводяться в цій країні, припадає на долю школярок, а разом зі студентками коледжів та учнями професійно-технічних училищ ця цифра сягає 50%.

Тим не менше, тема ранньої вагітності знаходиться в комуністичному Китаї під забороною. Персонал лікарні, де дитина з'явилася на світ, відмовляється це обговорювати.

Журналістам вдалося лише з'ясувати, що юна мати родом з міста Суньюань на північному сході країни, обставини, супутні вагітності, залишаються невідомими.< ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 904 | Додав: Admin | Дата: 01.02.2010 | Коментарі (0)

У четвер, 28 січня, в Окленді, штат Каліфорнія, США, відкрився гіпермаркет iGrow, у торговельних залах якого виставлено все необхідне для тих, хто вживає марихуану в медичних цілях, повідомляє ТСН.25 - річний власник цього універсального магазину Дар Манн заявляє, що iGrow завдасть нищівного удару по "чорному ринку" легких наркотиків.

У iGrow за рецептом лікарів можна придбати як готову продукцію зі сертифікатами якості, так і обладнання для теплиць і все необхідне для вирощування конопель у домашніх умовах. Магазин пропонує сотні сортів насіння рослини, різні добавки, що сприяють росту і виживанню розсади, передає телеканал.

Відкриття цього гіпермаркету, стало можливим після того, як муніципалітет Окленда офіційно дозволив людям, яким лікарі рекомендували вживання марихуани, самостійно вирощувати рослину.

Як повідомляє ТСН, місцева влада дозволяє одному пацієнтові вирощувати до 72 кущів конопель у закритому приміщенні, до 20 кущів на відкритому повітрі і зберіг ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 808 | Додав: Admin | Дата: 29.01.2010 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.