Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Світу
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 893 | Додав: Admin | Дата: 10.05.2010 | Коментарі (0)

Один із найбільших теоретиків сучасної фізики, британський професор Стівен Хокінг впевнений, що подорож людини у часі можлива, але обмежена: потрапити можна тільки в майбутнє, минуле залишиться для людей закритим.


Вчений заявив, що жодних теоретичних перешкод для подібних експериментів насправді не існує. На його думку, досить створити надшвидкісний космічний корабель, який зможе розвивати швидкість до 98% від швидкості світла

"З моменту старту із Землі такому кораблю буде потрібно шість років, щоб розвинути подібну швидкість. У результаті в ньому зміниться плин часу - для людей на борту апарата воно сповільниться: поки вони проживуть одну добу, на Землі пройде цілий рік", - розкрив Хокінг метод подорожі в майбутнє.

За словами Хокінга, створення такого корабля актуально для людства, якому необхідно виходити за межі власної Сонячної системи, щоб збе ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 792 | Додав: Admin | Дата: 03.05.2010 | Коментарі (0)

Кабмін пропонує підвищити акцизну ставку на алкогольні напої, цигарки та бензин.

Про це йдеться у законопроекті, який уряд подав до парламенту.

"У зарубіжних країнах здійснюється оподаткування міцних алкогольних напоїв за одною ставкою незалежно від способу їх виробництва", - йдеться у пояснювальній записці до документу.

"На перехідний період запропоновано збільшити ставку на 20% - з 14 грн до 17 грн за 1 літр 100-процентного спирту, ставку на пиво з 0,60 грн до 0,74 грн за 1 літр та на вина виноградні натуральні - з 1 коп. до 10 коп. за 1 літр", - йдеться у документі.

Крім того, запропоновано застосовувати однакові підходи до оподаткування спирту, який міститься у горілці та винах.

Також законопроектом пропонується збільшити ставки акцизного збору на сигарети з фільтром: за адвалерною складовою, яка обчислюється у відсотках від максимальної ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 828 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2010 | Коментарі (0)

Підпал відбувся в ніч на 26 квітня - він був приурочений до річниці злочину майора міліції Дениса Євсюкова.

На записі видно, як люди кидають дві пляшки з "коктейлем Молотова" у вікна другого поверху будівлі. Ця будівля належить управлінню з організації дізнання ГУВС Московської області.

За словами офіційного представника ГУВС Підмосков'я Євгена Гільдєєва, пляшки потрапили у вікна одного з кабінетів дізнавачів. Ніхто не постраждав.

За даними ЗМІ, підпал влаштували представники так званого "Чорного блоку" - радикального руху антиглобалістів, в основному складається з анархістів і антифа. У той же час GZT.RU відзначає, що відповідальність за акцію взяла на себе якась організація, що називає себе "міськими партизанами".

Варто відзначити, що зв'язок з партизанами простежується в звуковому оформленні ролика - кадри підпалу супроводжуються відомою італійською народною піснею "Bella Ciao", досить популярною серед італійського опору в роки Другої світової війни.
< ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 752 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2010 | Коментарі (0)

1 квітня британський інтернет-магазин GameStation включив до "Угоди користувача" пункт про те, що покупець зобов'язується надати магазину свою душу в безстрокове володіння.

Таким чином магазин, який торгує ігровими консолями та іграми, вирішив перевірити, скільки покупців читають цю угоду. З її умовами кожен користувач повинен погодитися перед здійсненням покупки.

Як виявилося за результатами експерименту, продати свою душу погодилися 7,5 тисяч користувачів або 88% від загальної кількості покупців.

До угоди GameStation включив такий пункт: "Розміщуючи замовлення на цьому веб-сайті в перший день четвертого місяця 2010 н.е., ви погоджуєтеся надати нам можливість, яка не підлягає передачі іншій особі, заявляти про наші права, зараз і завжди, на вашу безсмертну душу. Якщо ми захочемо скористатися цією можливістю, ви погоджуєтеся відмовитися від вашої безсмертної душі і будь-яких претензій на неї протягом 5 (п'яти) робочих днів з моменту отримання письмо ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 957 | Додав: Admin | Дата: 19.04.2010 | Коментарі (0)

Американські вчені синтезували молекулу "макрокетон" (macroketone), здатну зупиняти поширення ракових клітин та утворення метастаз.


Науковці впевнені: нове відкриття - багатообіцяючий напрям у боротьбі з раковими захворюваннями.

Дослідження проводилися групою фахівців на чолі з доктором Хуаном Сіньюнем на базі медичного коледжу Уейлл-Корнелл в Нью-Йорку і Брукхейвенської національної ядерної лабораторії США.

За вихідний матеріал дослідники взяли так званий міграстатін, що виділяється бактеріями-актиноміцетами і володіє слабо вираженою здатністю перешкоджати міграції пухлинних клітин.

В результаті багаторічних експериментів учені синтезували штучні аналоги міграстатіна, які, за словами доктора Хуана, "в тисячі разів" перевершують оригінал за своєю ефективністю.

Ще в 2005 році вони опублікували роботу, в якій пр ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 776 | Додав: Admin | Дата: 19.04.2010 | Коментарі (0)

Соціальна мережа "Вконтакті" анонсувала програмний інтерфейс Merchant API, який дозволить інтернет-магазинам підключатися до платіжної системи "Вконтакті", повідомляється в офіційному прес-релізі. Для оплати товарів користувачам досить авторизуватися в "Вконтакті".


Оплата здійснюється з рахунку користувача "Вконтакті". Його можна поповнити з гаманців інших систем, а також через платіжні термінали і за безготівковим розрахунком. Всі платежі підтверджуються через SMS. Першим магазином, який використовує платіжну систему "Вконтакті", став "Невообразімо.ру" компанії Futurico.

Творці платіжної системи "Вконтакті" відзначають, що поки не збирається стягувати ніякої комісії з інтернет-магазинів і користувачів. Вони також ведуть переговори з найбільшими банками і планують через кілька місяців відкрити введення коштів у систему з нульовою ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 741 | Додав: Admin | Дата: 19.04.2010 | Коментарі (0)


Фахівці з Японії випустили жувальну гумку, яка здатна припинити процеси старіння в жіночому організмі.

Раніше американськими вченими було доведено, що щоденне жування гумки протягом 1 години не тільки стимулює вироблення слини, а й сприятливим чином впливає на травлення і міміку лицьових м'язів.

Добре розвинений і рухливий м'язовий апарат особи не дає з'являтися зморшкам в проблемних зонах: лоба і носогубного трикутника.

У зв'язку з цим Хакасімо Нагаса і Казімоко Квасі придумали жуйку, яка містить частинки платини. Справа в тому, що платина не тільки є найміцнішим металом, в порівнянні із золотом і сріблом, але і володіє унікальними омолоджувальними властивостями.

Жувальна гумка виконана в стандартній формі "подушки", має білий колір і аромат свіжої м'яти.

А ось начинка виявляється абсолютно приголомшливою: при взаємодії зі слиною наночастинки колоїдної платини, які мають розмір усього від 2-х до 3-х нанометрів, проникають в органі ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

У Норвегії в найближчим часом відкриваються п'ять перших безкоштовних борделів.

Як повідомляють норвезькі й шведські газети, близько 60 жінок і 30 чоловіків вже заявили, що хочуть працювати співробітниками установ з надання безкоштовних секс-послуг. Всі вони стверджують, що відчувають велику тягу до "вільного кохання".

"Наші хлопці зовсім не комплексують і вважають, що заняття сексом настільки ж природне, як прийняття їжі", - говорить голова організації "Вільне політичний рух" Франк Хорн Хартведт.

На його думку, "інтим" - це картопля, яку ти їси на сніданок або вечерю, і яка може бути смачною, солодкою, прісною, гарячою або холодною, але завжди - корисною і поживною. Поштовхом для розвитку нової ідеї послужив норвезький закон, спрямований проти "покупців сексу" і прийнятий у 2009 році.

Учасники руху, який Хартведт організував разом зі своїм братом, ... Читати далі »
Категорія: Новини Світу | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Дата: 07.04.2010 | Коментарі (0)

З 1 квітня 2010 доменні імена в Рунеті, власники яких при реєстрації не підтвердили свою особистість за допомогою паспорта, отримають статус "unverified" ("неперевірені").

Такий статус переводить домени в розряд "безгоспних" і дозволяє реєстраторам скасувати їх делегування в найкоротші терміни. Зокрема, власникові варто підтвердити свої права на домен протягом двох місяців після отримання статусу "unverified".

Реєстратор має право запросити від власника домену особисті дані навіть після перевірки домену. Однак у випадку виникнення конфлікту на підтвердження особи у господарів домену зі статусом "verified" ("перевірений") буде десять днів, а "unverified" - всього три.

У першу чергу нові правила, затверджені в липні 2009 року, торкнуться доменів, зареєстрованих до 1 жовтня 2009 року. Домени, зареєстровані пізніше, вже пройшли ідентифікацію. ... Читати далі »

Категорія: Новини Світу | Переглядів: 810 | Додав: Admin | Дата: 03.04.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.