Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
На якій мові вам хотілось би читати новини?
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини
У Шишацькому районі на автодорозі «Лубни-Опішня» невстановлений автомобіль скоїв наїзд на скутер «Хонда-Діо», під керуванням громадянки 1968 р.н. Внаслідок ДТП остання отримала ушиб та гематому лівої голені, колінного суглобу. А пасажирка скутера - дівчинка 1998 р.н. отримала перелом позвонка. Постраждалі були доставлені до Великосорочинської дільничної лікарні. Прийнятими мірами розшуку, на а/д Суми-Полтава поблизу смт. Опішня, працівниками ВДАІ по обслуговуванню Диканського р-ну затриманий автомобіль «ХЮНДАЙ-Поні», під керуванням громадянина 1954 р.н., який скоїв наїзд на скутер і з місця пригоди зник.

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 962 | Додав: Admin | Дата: 15.05.2009 | Коментарі (1)

Що тільки не придумують шахраї, щоб допомогти нам добровільно розлучитися зі своїми грошима. Інформуємо про останні «новинки» в арсеналі шахраїв: прочитавши об’яву на стовпі, в інтернеті чи газеті (з прізвищем та місцем пропажі), злочинці розігрують нехитрий спектакль. Мовляв, вони знайшли ваші документи, ключі, тощо. Причому знаходитися шахраї можуть в будь-якій точці країни. Місця так званої передачі знахідки називають загальновідомі: залізничний вокзал або автовокзал. І деколи достатньо будь-якого уточнюючого питання, щоб зрозуміти - ці люди ніколи не були у вашому місті і знайти документи не могли. 

Коли полтавець їхав увечері у відрядження, то вирішив заправитися на АЗС. Пильність послабшала: барсетку з документами поклав на капот машини, заправився і поїхав. Банальна історія - втрата документів в повному комплекті: паспорт, права та ін. Схопився вже вранці, терміново подзвонив дружині, щоб встигнути дати оголошення в газету. Була середа і в газеті встигли прийняти інформац ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 967 | Додав: Admin | Дата: 15.05.2009 | Коментарі (1)

Двоє молодиків вирішили порибалити на березі ставка в селі Ланні, що на Карлівщині. Відпочинок на водоймищі, ймовірно вдався б на славу, якби не прикрий випадок. Замахнувшись спінінгом, 25-річний юнак, бажаючи закинути блисну якнайдалі, поцілив в око гачком своєму колезі по риболовлі, 23-річному хлопчині, який стояв поруч. На даний час постраждалого прооперовано. Унаслідок інциденту потерпілий отримав серйозне тілесне ушкодження. Необережна поведінка іншого рибалки може потягнути за собою негативні юридичні наслідки, повідомляють у ГУМВС у Полтавській області.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 916 | Додав: Admin | Дата: 15.05.2009 | Коментарі (1)

У Сонячному Машівського району водолази шукають тіло юнака, зниклого ще в неділю. Його одяг знайдено на березі ставка, що знаходиться навпроти місцевої школи. Водойма не велика, але глибока. Що сталося, достеменно ніхто не знає. Припускають, що 25-річний хлопець вирішим скупатися і втопився. Із зниклим був напарник. Але він залишився на березі. Будучи в нетверезому стані, нічого пояснити не зміг. У селі говорять, буцімто якісь чужі рибалки бачили хлопця, який плавав приблизно за 25 метрів від берега, а потім почули чи то сплеск, чи то зойк. Але на воді вже нікого не було. З понеділка по четвер дно ще обстежували, але пошуки результатів не дали.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 938 | Додав: Admin | Дата: 15.05.2009 | Коментарі (1)

null

Зокрема, вчора у Карлівці по вул. Чехова на відкритій території поблизу залізничного полотна місцеві мешканці виявили одразу 26 вибухонебезпечних предметів. Серед них: вісімнадцять артилерійських снарядів часів Великої Вітчизняної війни, а саме: калібру 88 мм – 3 шт, калібру 122 мм – 2 шт, калібру 76 мм – 13 шт та 8 підривників до артилерійських снарядів. Піротехнічна група АРЗ СП Головного управління МНС України в області зайнялася знешкодженням вказаних боєприпасів. Також у Лубнах на вул. Гагаріна при проведенні земляних робіт поблизу 5-ти поверхового житлового будинку працівниками ВАТ «Лубнижитлобуд» виявили одну гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни. 


Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками міського відділу міліції. Вилучення та знешкодження гранати планується 8.05.2009 року піротехнічною групою АРЗ СП Г ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 946 | Додав: Admin | Дата: 09.05.2009 | Коментарі (1)

Сталося це у вівторок, перед обідом. У будинок до Лідії Іванівни Шеванової, що в самому центрі селища, постукали. Бабуся відкрила. На порозі стояли дві жінки. Одна – повна, інша – худорлява. Це все, що запам’ятала старенька. Назвалися гості працівницями соціальної служби з Полтави. Запитали, чи чула господиня по радіо чи телебаченню про розпорядження Ющенка щодо обміну грошей через інфляцію. Звісно, що пенсіонерка такого не чула. Тому їй пояснили, що саме цим і займаються, допомагаючи немічним людям. Поцікавилися, чи немає в домі збережень на випадок смерті тощо. Жінка довірливо зізналася про те, що тільки вчора отримала пенсію. 

Їй запропонували обміняти купюри. Нові гроші обіцяли принести через дві години. Ніяких документів не пред’являли, але пенсійне посвідчення господині перевірили. Бабуся вийняла з гаманця 600 гривень і віддала незнайомкам. Тільки хвилин через 15 оговталася і зрозуміла, що її пограбували. На ціпках ледве дісталася до сусіднього магазину, щоб повідомити про ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1005 | Додав: Admin | Дата: 09.05.2009 | Коментарі (0)

nullБатьківська недовіра спонукала неповнолітнього мешканця с. Єрки Миргородського району покінчити зі своїм життям. Спроба самогубства виникла у хлопчини одразу після сварки зі своїм батьком. Коли вони разом господарювали, до них на подвір’я зайшли двоє знайомих чоловіків та почали звинувачувати малого в тому, що той порізав колесо на їхньому скутері. Хлопчина все заперечував, але ніхто, навіть рідний батько не повірили його словам. Збентежившись, підліток почав кричати, що зробить із собою щось, аби довести дорослим свою невинуватість. На жаль, ніхто не звернув увагу на “крик душі” юнака і батько продовжив “виховувати” сина та ще й у більш серйозній формі – не лише сварити, але й бити. 

Схвильований несправедливою позицією батька, юнак забіг до будинку та, схопивши ніж, наніс собі удар у живіт. 

Батькові було вже не до сварки! Він, не зволікаючи, від ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1008 | Додав: Admin | Дата: 06.05.2009 | Коментарі (0)

Спроба незаконного заволодіння автомобілем таксі із погрозою застосування насильства щодо його водія сталася в Київському районі Полтави. Це вже другий подібний випадок в цьому районі протягом останнього часу. На щастя, як і в першому випадку, таксисту вдалось уникнути тілесних ушкоджень. Сорокарічний Василь Н. разом зі своєю цивільною дружиною та її дядьком, які постійно проживають в одному із сіл Козельщинського району нашої області, вирішили поїхати до родичів жінки у Пирятин. Дорога неблизька, то ж, щоб „веселіше” було їхати, Василь із самого ранку поклав у свою сумку пляшку горілки, „закуску” та всі разом пішли на сільську зупинку. 

Приїхавши до Полтави, де потрібно було зробити пересадку з одного автобуса на інший, чоловіки випили по декілька чарок горілки, яку везли із собою. Випитого виявилось замало, тому подальшу подорож вирішили відкласти на годинку і зайти в гості до спільного знайомого, який проживає у місті. Знайомий виявився людиною гостинною, тож ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 968 | Додав: Admin | Дата: 04.05.2009 | Коментарі (0)

nullУ Пирятині на приватному подвір’ї 3-річний Сергій провалився у каналізаційну яму двохметрової глибини. Жвавий і непосидющий малюк бавився у дворі поблизу пісочниці. Побачивши 14-річну сусідку, він побіг до паркану, щоб поздороватися з нею. Поблизу паркану лежав люк, який закривав отвір до вигрібної ями з нечистотами. Хлопчику вдалося якось відсунути його аби вище дотягтися до краю паркану, аж тут він оступився і звалився прямо в яму… Саме в цей час його батьки та старша 12-річна сестричка Галя помітили відсутність Сергійка й кинулися на пошуки. Галина оббігла будинок і побачила відсунутий люк та почула дитячий плач… 

Доросла людина туди влізти не могла. Галя покликала батьків на допомогу, ті ж у паніці спочатку спустили до низу відро на мотузці і намагалися пояснити малюку, щоб він до нього заліз. Але перелякана дитина, яка сто ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 929 | Додав: Admin | Дата: 29.04.2009 | Коментарі (0)

Водій маршрутки переїхав дитині ногу та втік з місця пригоди. Вдень у середу на вулиці Пролетарській Кременчука, відбулась дивна дорожньо-транспортна пригода. Десятирічна дівчинка могла взагалі залишитись без ноги, адже маршрутка-автобус типу "Богдан" переїхав її. Водій, який скоїв наїзд на дитину, з місця пригоди просто втік. Чи то не побачив що скоїв, чи злякався - поки незрозуміло, і знайти його не можуть. Ні постраждалий, ні свідки номера машини або хоч декілька цифр чи літер, не запам'ятали. Цікаво, що ця пригода для дитини скінчилась дуже добре. 

Лікарі оглянули ногу та відправили малу додому. Виявилось, що нога ціла і не зламана.
Щодо водія, то не дивлячись на всі зусилля ДАЇ, його особу встановити досі не вдалося.


Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 916 | Додав: Admin | Дата: 29.04.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.