Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Нехворощі потрібен сайт?
Всього відповідей: 286
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини
Сьогодні правоохоронці Полтавщини затримали 28-річного чоловіка, який підозрюється у скоєнні потрійного вбивства: зарубав сокирою 27-річну жінку, з якою мешкав, та двох одномісячних хлопчиків-близнюків (народилися 18 травня). Як він згодом сам пояснив міліціонерам, хотів таким чином помститися жінці за те, що вона записала новонароджених дітей на прізвище свого колишнього чоловіка. Сталося це вчора о 22:00. Тіла сьогодні вранці виявила сусідка. Також тілесні ушкодження отримала сестра загиблої, яка саме гостювала у них.

«Затриманий чоловік, що підозрюється у вбивстві, був раніше судимий чотири рази. Останній раз його засудили за тяжкі тілесні ушкодження, які наніс своїй матері», - розповів Новинам Полтавщини начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Полтавській області Юрій Сулаєв.
За його словами, тіла матері та немовлят були просто порубані сокирою, більшість ударів припало на голову.
Нині порушена кримінальна справа за с ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 923 | Додав: Admin | Дата: 21.06.2009 | Коментарі (1)

Потрійне вбивство було скоєне сьогодні вночі. Зараз на місці пригоди працює слідчо-оперативна група. Як повідомив Новинам Полтавщини начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Полтавській області Юрій Сулаєв, одна з версій, яку розглядають правоохоронці - вбивство міг скоїти співмешканець потерпілої. Нині міліція області його розшукує. Загибель матері та двох дітей прокоментувала і заступник голови облдержадміністрації Надія Мякушко. «Загинула жінка і двоє однолітніх дітей-двійнят. Сім’я на обліку не стояла, все благополучно. Але при тому двоє старших дітей після розлучення з чоловіком проживають у Харкові».

Надія Мякушко вважає, що такий факт повинен був насторожити кримінальну міліцію у справах дітей. «Ми повинні були відпрацювати так як треба: що батьком цих двійнят є співмешканець, який до цього двічі був засуджений. Хіба це співпраця? Ми втратили молоду жінку, матір двох однолітніх здорових дітей. І ще тяжко травмована її подруга».

regionnews ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 913 | Додав: Admin | Дата: 21.06.2009 | Коментарі (0)

Працівники Лубенської комунальної водолазної станції із річки Хорол вилучили труп хлопчика, 1996 року народження, учня 6-го класу Гаркушинської спеціалізованої середньої школи. Ознак насильницької смерті не виявлено. Труп направили на судмедекспертизу м. Миргород для встановлення причин смерті. Крім того, у с. Щербані (Полтавський район) місцевими жителями зі ставка вилучено труп чоловіка 1962 року народження, мешканця с. Щербані. Ознак насильницької смерті не виявлено. Труп направлено на судмедекспертизу м. Полтава.

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 870 | Додав: Admin | Дата: 12.06.2009 | Коментарі (0)

До чергової частини Кременчуцького райвідділу ГУМВС України в Полтавській області надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його невістка Олена, 1979 р. н. під час нічної сварки спричинила ножове поранення в серце його 29-річному синові Дмитру, мешканцю с. Максимівка. При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативна група встановила причини трагедії. Дмитро пішов з дому до знайомих, а дружина почала його шукати, заглянула до одного з сільських барів, але чоловіка там не відшукала. За таких обставин, зажурена жінка вирішила сама посидіти та випити. 

До цього ж бару завітав Дмитро, який напідпитку повертався додому. Чоловік, м’яко кажучи, не зрадів зустрічі з благовірною. Адже виглядало так, ніби весь час, доки він перебував у знайомих, дружина відпочивала в барі. Вони посварилися, разом пішли додому. А вдома знову все спочатку! Словесних аргументів не вистачило, стосунки почали з’ясовувати за допомогою рук. Несподівано Олена схопила кухонного ножа і вдарила ним Дмитра у груди. ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 813 | Додав: Admin | Дата: 12.06.2009 | Коментарі (2)

Сьогодні Глобинський районний суд відмовився дати згоду на затримання громадянина Чехії пана Мурдих і затримання його у тимчасовому ізоляторі на період розслідування кримінальної справи, на чому наполягали представники прокуратури. Нагадаємо, йдеться про загибель у ДТП за участю чеха двох полтавців. 20 травня опівночі на автодорозі «Бориспіль-Запоріжжя», на території Глобинського району, громадянин Чехії на легковому автомобілі виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклом, за кермом якого знаходився неповнолітній хлопець. В результаті зіткнення мотоцикліст і один з його пасажирів загинули на місці, ще одного пасажира з важкими травмами була госпіталізована.

Наступного ранку, не повідомивши міліціонерів, громадянин Чехії за допомогою знайомих на іншому автомобілі самовільно виїхав до Києва, де звернувся до лікарні. Йому видали довідку, що він не може бути ув’язненим. Через тиждень, після порушення відносно винуватця ДТП кримінальної справи прокурор ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 915 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2009 | Коментарі (0)

Працівники карного розшуку Крюківського райвідділу Кременчуцького міськуправління спільно з київськими колегами затримали листоношу, яка нещодавно зникла з грошима, призначеними для виплати пенсій. 22-літня Юля працювала листоношею близько 6 місяців. Отримавши гроші на виплату пенсій, дівчина сіла на маршрутне таксі і приїхала у район парку «Жовтневого». Вона викинула відомості та газети. Згодом їх знайшла місцева пенсіонерка, яка в парку збирає скляні пляшки. Знахідку жінка принесла до центрального поштового відділення. Юля розповіла, що придбала собі одяг і косметику, а вже потім викликала таксі і попрямувала до столиці. 

Таксист, якого згодом опитали правоохоронці, переповів, що довіз Юлю до залізничного вокзалу та повернувся у місто. На вокзалі дівчина познайомилася з жінкою, у якої в подальшому декілька діб винаймала квартиру. Мандрівниця стверджує, що у Києві відпочивала, прогулювалася містом.
Як повідомляють в ГУМВС у Полтавській області, матеріали перевірки факту ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 848 | Додав: Admin | Дата: 27.05.2009 | Коментарі (0)

nullСаме так називають цю подію жителі Машівського району. А садиба Литовченків віднедавна стала місцем справжнього паломництва. Зранку й до вечора сотні людей приходять сюди, приводять дітей, щоб на власні очі побачити чудо. Як каже жартома Григорій Павлович, господар, роботи немає, - одні екскурсії. Проте показує і розказує все залюбки. Ще до Паски господарі вирішили обпиляти старий сад, що мальовничим схилом спускався від будинку до самісінького ставка. Тільки коли відпилювали товсту гілку на стовбурі старої груші низько над землею, цеп бензопилки не пускав зробити це кілька разів.


І лише в одному місці зуби легко зайшли в дерево. Груші тій, як каже господар, вже років сорок. Колись навіть зовсім спиляти її хотіли, та як на те зло всі пилки в господарстві поламалися. Тож сад благополучно обпиляли і нічого особливого не помітили. Кажуть, і не ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1469 | Додав: Admin | Дата: 23.05.2009 | Коментарі (0)

16 травня до чергової частини Октябрського РВ звернулася мешканка Полтави і повідомила про те, що її 15-річний син, учень 8 класу середньої школи №3, не повернувся додому на ніч. Такого раніше не траплялося, тому жінка забила на сполох. Востаннє його бачили з двома друзями – дівчиною та хлопцем. Правоохоронці встановили, що напередодні увечері 15 травня близько 21-ї години утрьох вони блукали по території колишнього заводу «Знамено», що по вул. Автобазівській. 9-ти поверхова будівля перебуває в аварійному стані, але це не завадило дітям піднятися на останній поверх: хлопці хотіли показати знайомій вечірню Полтави з висоти пташиного польоту. Опинившись на 9-му поверсі, хлопець підійшов до самого краю, координація руху порушилася і він "полетів" униз... 

Друзі так і не встигли схопити і врятувати його. 

Після події налякані та шоковані товариші просто розійшлися по домівках (!) 

Вражаючим залишається той факт, що жоден з них так і не повідомив ні батьків пот ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 987 | Додав: Admin | Дата: 20.05.2009 | Коментарі (0)

15 травня до міліції Кременчука звернувся начальник поштового відділення Крюковського району наддніпрянського міста з заявою про зникнення співробітниці - листоноші. Як повідомили в Кременчуцькому міському управлінні міліції, працівниця пошти, 1987 року народження, узяла всю суму, призначену на виплату пенсій та зникла в невідомому напрямку. Триває розслідування.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 907 | Додав: Admin | Дата: 20.05.2009 | Коментарі (0)

Нещодавно податківці виявили 29-річну полтавську бізнес-леді, яка утримувала на території обласного центру декілька ігрових залів, не маючи на переважну більшість «одноруких бандитів» відповідних торгових патентів. При перевірці двох ігрових залів, що належали згаданій панянці, по вулиці Леніна та вулиці Жовтневій, працівники податкової міліції виявили відсутність торгових патентів на 36 гральних автоматів типу «Джекпот». Працівники податкової міліції протоколом огляду обох закладів вилучили 36 непатентованих ігрових автоматів на орієнтовану вартість близько 180 тисяч гривень.

Наразі зібрані податківцями матеріали оформлені в установленому порядку та передані на розгляд судових органів для прийняття остаточного рішення згідно з нормами чинного законодавства.
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 962 | Додав: Admin | Дата: 20.05.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.