Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Ви знаєте село Нехвороща?
Всього відповідей: 301
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини

Як раніше повідомлялося, 25 квітня, о 21 годині 20 хвилин, на автодорозі "Лохвиця-Лубни", поблизу с. Васильки, водій автомобіля ВАЗ, 1969 р.н., скоїв наїзд на трьох пішоходів (1991, 1986 та 1984 р.н.). Водій не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя дороги. Внаслідок ДТП двоє молодих чоловіків загинули на місці пригоди, а третій помер від отриманих ушкоджень в Лохвицькій центральній районній лікарні. Як з'ясувалося, на момент вчинення ДТП водій, що керував ВАЗом, перебував в стані тяжкого алкогольного сп'яніння. У крові чоловіка лікарі виявили 3,1 проміле алкоголю, що межує з алкогольним отруєнням. 

Відзначимо, що після наїзду на людей, водій намагався втекти з місця події, але, дякуючи громадськості та оперативності працівників міліції, які прибули на місце трагедії, зловмисника було затримано. За фактом наїзду на пішоходів відносно горе-водія порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 КК Україну, згідно санкції якої останньому загрожує до 12 років позбавлен ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Дата: 29.04.2009 | Коментарі (0)

Справу вирішуватимуть батьки. Хто і на якому уроці вкрав у 10 класі телефон, та коли це сталося (під час уроків чи перерви), над цим міркують правоохоронці Автозаводського районного відділу внутрішніх справ. Відповідно до оприлюдненої інформації, факт крадіжки зареєстровано у одній із загальноосвітніх шкіл Молодіжного, а сам телефон “Нокіа” вартістю 1100 гривень вилучено. “Кримінальну справу в цьому випадку порушено. Але мова йде про неповнолітніх, тож, швидше за все, історією з крадіжкою у школі займатимуться батьки неповнолітньої дівчини, яку підозрюють у скоєні злочину”, - так прокоментував випадок один з керівників міської міліції.


Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 925 | Додав: Admin | Дата: 29.04.2009 | Коментарі (0)

null

У смерті коханої співмешканець звинувачує горілку. До Гребінківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителів с. Рудка про те, що на одній з вулиць знайшли труп жінки. Загиблою виявилася 36-річна місцева жителька. У тому, що її смерть мала насильницький характер не було сумнівів – тіло загиблої багровіло від синців і ран. Підозра у вчиненні насильницького злочину відразу впала на 30-річного співмешканця потерпілої. Паразитичний спосіб життя, пристрасть до алкоголю, агресивна поведінка і певний кримінальний досвід чоловіка прославили його не тільки у рідному селі.


Повернувшись з місць позбавлення волі, чоловік влаштував своє особисте життя з 36-річною жінкою. Об'єднувала коханців і пристрасть до оковитої. Заливши очі, співмешканці постійно сварилися, билися.
  Ранок 17 квітня для подружжя розпочався і ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 913 | Додав: Admin | Дата: 29.04.2009 | Коментарі (0)

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" працівники УБОЗ за інформацією національного центрального бюро Інтерполу в Україні затримали організатора злочинної групи, учасники якої продавали у сексуальне рабство до Ізраїлю громадянок України та Молдови. Як повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС, 43-річний зловмисник, уродженець Полтавщини, майже 5 років перебував у міжнародному розшуку. З 2005 року він переховувався за кордоном, використовуючи підроблені паспорти громадянина України, Ізраїлю та Нідерландів. За допомогою Інтерполу правоохоронці встановили його місцезнаходження у Канаді, де він намагався отримати статус біженця. Після передачі міграційним службам Канади відповідних матеріалів - зловмисника депортували до України. 

Злочинну групу викрили одеські УБОЗівці ще в 2002 році. Оперативники встановили, що дівчат відправляли до Ізраїлю за підробленими паспортами. У 2004 році учасники групи були засуджені до позбавлення волі, лідер групи був оголошений у розшук. 

За ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 891 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2009 | Коментарі (0)

Близько 12-ї години до Котелевського районного відділу МНС, що на Полтавщині надійшло повідомлення про те, що в селі Більськ у колодязь впала жінка. Через 15 хвилин бійці МНС були вже на подвір’ї. В колодязь спустився командир 2-го відділення сержант служби цивільного захисту Володимир Глушко. Коли рятувальник дібрався до потерпілої, в неї вже помутилася свідомість, і вона то благала врятувати її, то кликала швидку смерть. Володимир намагався її заспокоїти. Згодом жінка взяла себе в руки, і допомогла рятувальнику надійно закріпити на ній рятувальний пояс. 

«Коли почали нас підіймати, жінка майже втратила свідомість, - розповідає Володимир Глушко, - я підтримував її голову аби вона не вдарилася нею об бетонні стіни колодязя. До того ж кільця були пощерблені, тож треба було спускатися і підійматися дуже обережно, аби вони не зруйнувалися». 

Витягали бабусю з рятувальником усі разом, і бійці МНС і сусіди, які позбігалися на допомогу. Також, допомагав і чолові ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 938 | Додав: Admin | Дата: 23.04.2009 | Коментарі (0)

null

Доля 2-місячну Юленьку не балувала із самого народження. На жаль, 18-річна мати дівчинки не надто піклувалася своєю дитиною, надаючи перевагу бродяжництву, постійним запоям та компанії сумнівних друзів. Вкотре покинувши маля на батьків свого співмешканця, вона йшла з дому на 5 або й 10 діб. За цей час жодного разу не телефонувала, не цікавилася, як там її дитя. Саме тому цією родиною й зацікавилися працівники міліції та працівники відділу у справах дітей районної державної адміністрації. Спільні рейди до Макухівки, бо саме там проживала Юля, кожного разу ставали беззаперечним вирішенням питання про вилучення немовляти з сім’ї. 

«Неодноразові зауваження матері, - говорить Наталія Нечепуренко, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей полтавського РВ, - не давали позитивного результату. Дитина продовжувала утримуватися ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1197 | Додав: Admin | Дата: 23.04.2009 | Коментарі (0)

Спеціальні служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області в ніч на 23 квітня затримали 12 чоловік, причетних до організації й роботи лабораторії з виготовлення психотропного наркотику "амфетамін". Як уточнив Новинам Полтавщини начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУМВС області Юрій Сулаєв, наркотична лабораторія була розташована в Полтаві, а продавців наркотиків затримали в Кременчуці під час їх збуту. Тривалий час правоохоронці вистежували і документували дії членів організованого угрупування. В рамках ст. 115 та порушеної кримінальної справи (збут та розповсюдження наркотичних засобів у складі організованої групи) під час спеціальної операції затримали дванадцять осіб.

Відомо, що виготовлений наркотик спритники реалізовували у Дніпропетровську, Харкові та на Полтавщині. Зараз проводяться обшуки за місцем проживання підозрюваних. Інших деталей справи правоохоронці передчасно не розголошують, щоб решта організаторів не зачаїлися... 

... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 909 | Додав: Admin | Дата: 23.04.2009 | Коментарі (0)

16 квітня, у трьох районах Полтавщини - Новосанжарському, Кременчуцькому та Гадяцькому через необережне поводження з вогнем невідомими особами виникли пожежі в лісовому масиві Малоперешепинського лісництва на площі - 0,2 га, пожежа в лісовому масиві Крюківського лісництва на площі - 0,1 га, пожежа в лісовому масиві Бірківського лісництва на площі - 0,12 га, горіла лісова підстилка та суха трава. Пожежі були ліквідовані працівниками Держлісгоспу, підрозділи МНС не залучались. Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 5 надзвичайних подій, з них: 4 пожежі та дорожньо-транспортна пригода (1 чол. травмований).

15.04.2009 р. 19 год. 15 хв. Полтавський район с. Судіївка вул. Шевченка
Від чергового Полтавського РВ ГУ МВС надійшло повідомлення про те, що в господарстві громадянки К., 1974 року народження, працюючої продавцем Мачухівського ССТ, виникла пожежа. Вогнем пошкоджено дерев’яну прибудову до господарчої будівлі. Збиток - 200 грн. Причина пожежі встановлюється ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 943 | Додав: Admin | Дата: 20.04.2009 | Коментарі (0)

З метою покращення харчування у школах з 1 вересня Полтавська облдержадміністрація буде закривати буфети. Про це повідомила заступник голови Полтавської Надія М’якушко: “Потрібно забезпечити харчуванням школярів початкових класів. Крім того, плануємо ввести 100% гаряче харчування для всіх школярів. У деяких школах ставлять навіть автомати для кави. Це неприпустимо”. Іншої думки заступник міського голови Кременчука Василь Хоменко: “У буфетах наших шкіл продаються продукти, перелік яких затверджений санстанцією. На мою думку, розпорядження про закриття буфетів у школах від облдержадміністрації не буде. Питання про ліквідацію чи не ліквідацію буфету повинен вирішувати у кожній школі батьківський комітет.

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 952 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2009 | Коментарі (0)

Нещодавно правоохоронці області викрили та затримали крадіїв, які «забрали» з чужого подвір’я ведучий міст трактора Т – 40 , два колісні диски до автомобіля ГАЗ 3307 та господарський металевий візок. Пограбованим став господар - мешканець с. Чуднівці (Лубенський р-н). За словами потерпілого, злодії завдали йому матеріальних збитків на суму близько 5 тис. грн. Злочин було скоєно у ніч з 9 на 10 березня. Через дві години після прибуття на місце злочину, дільничний інспектор, опитавши сусідів та знайомих, розкрив злочин. Крадіями виявилися односельчани - два товариша, одному з яких навіть ще 18 років не виповнилось.

При бесіді з працівниками міліції товариші - крадії пояснили, що повертаючись з дискотеки, проходили повз двір, де помітили на видному, відкритому місці господарські речі і вирішили ,що їм не місце там, краще їм буде лежати на метало приймальному пункті. ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1210 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2009 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.