Меню сайту
Розділи новин
Новини сайту [58]
Новини Нехворощі [132]
Новини Полтавщини [159]
Новини Новосанжарщини [93]
Новини України [177]
Новини Світу [96]
Спорт [11]
Міні-чат
300
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся
Всього відповідей: 126
FM-Радіо
Онлайн радио
Орфографія
Система Orphus
Випадковий анекдот
Реклама
Головна » Новини Полтавщини

Завдяки скоординованим заходам нещодавно встановили особу, яка 24 вересня поточного року вчинила умисне вбивство літньої жінки в Київському районі Полтави. Затриманим виявився колишній співробітник міліції , член громадського формування з охорони правопорядку «Козацька дружини», який розповів про всі обставини скоєння ним злочину. На підставі зібраних слідством доказів затриманому пред’явлено обвинувачення за ч. 1 ст. 115 КК України та 23 листопада Київським райсудом Полтави обрано запобіжний захід – взяття під варту. Обвинуваченому забезпечено право на захист. Досудове слідство у справі триває.

http://www.regionnews.poltava.ua/

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Дата: 25.11.2009 | Коментарі (0)

Місцевим освітянам надійшов офіційний лист Міністерства освіти і науки України. У ньому рекомендовано надолужувати втрачене протягом канікул і 3-тижневого карантину шляхом ущільнення навчальних планів. Зокрема, вчителі можуть об'єднати навчальні теми, надати можливість учням самостійного відпрацювати окремі теми та використати міжпредметні зв'язки. Однак, напевно, зимові і весняні канікули будуть у школярів коротшими ніж зазвичай. Навчатися дітям доведеться по 31 грудня включно.

Як повідомили в міському управлінні освіти Кременчука, зважаючи на сезонну заслабленність дітей, заняття з фізкультури у школах і дитсадках поки що будуть на рівні спеціальних груп – жодних додаткових навантажень.

Нагадаємо, навчальні заклади на Полтавщині відкриються з понеділка – 23 листопада. Офіційне рішення з цього приводу приймають місцеві органи самоврядування спільно з протиепідемічними комісіями.

На сьогодні найчастіше до лікарів звертаються мешканці Полтави, Кременчука, Лубен. ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 836 | Додав: Admin | Дата: 20.11.2009 | Коментарі (0)

Полтавський винахідник знає, як записувати мозок людини і передавати його роботу-андроїду. Лікар-терапевт Костянтин Расін (каже, працює в приватній клініці), стверджує, що віднайшов спосіб зробити людей безсмертними: «Я запатентував свою технологію. Її суть полягає в наступному: до голови вмираючого підключають спеціальні електроди, з мозку прочитується інформація на прилад-душоприймач, що складається з мікросхем. Потім цей прилад розміщують у роботі-андроїді. У ньому прокинеться особа померлої людини. Тіло робота мало відрізнятиметься від людського, адже буде з м'якого пластика. Планую створити спецкаталог зразків тіл на вибір.

Крім того, я запропонував військовим технологію ультрамодерної
зброї, яка сама стрілятиме через долі секунди після того, як людина зрозуміє, що його атакують. Але в Міноборони мені відповіли, що мій винахід - передчасний» - зазначив Костянтин Расін.

В Українському інституті промислової власності підтвердили, що винахід Расіна запатентовано. «М ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1062 | Додав: Admin | Дата: 15.11.2009 | Коментарі (8)

«Лікарням області через лінію «Укрпошти» передали 4 тис. 240 упаковок препарату «Таміфлю», - сказав заступник голови ОДА Андрій Баранов під час сьогоднішньої прес-конференції в ІА «Новини Полтавщини». Також він додав, що зараз відпрацьовують питання з митницею, щоб забезпечити швидку доставку в область 950 тис. марлевих пов’язок з Ізраїлю. За словами заступника голови ОДА, вартість цих пов’язок, які мають три шари марлі, за попередніми підрахунками, становитиме трохи більше 90 коп. «За моєю інформацією, у тролейбусах Полтави маски вже продавали по 5 грн.», - зазначив Баранов.


Також він нагадав, що голова Полтавської ОДА Валерій Асадчев офіційно заборонив чиновникам коментувати ситуацію з грипом в області. Саме тому сказати більше заступник голови ОДА не наважився, додавши, що це справа професіоналів – медиків.

http://www.r ... Читати далі »

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Саме таку суму грошей мало не втратив 74-річний пенсіонер, купуючи десяток курячих яєць на ринку «Павленківський», що поблизу площі Зигіна, у Полтаві. Дідусь проживав сам, був скромним у своїх потребах та упродовж останніх декількох років збирав гроші для онука, який проживає у Росії. Одного дня старенький вирішив поїхати у сусідню державу і порадувати хлопця подарунком у вигляді 27 тисяч гривень. Діставши гроші зі схованки та замотавши їх у хустинку, він поклав цей згорток у звичайний пакет та попрямував на поїзд…

Однак, перебуваючи уже у районі Київського залізничного вокзалу, подорож вирішив відкласти. По дорозі додому пенсіонер зайшов на ринок «Павленківський», щоб придбати курячі яйця на вечерю. Вибравши десяток кращих, він розрахувався з продавщицею та почав класти їх у пакет.

Намагаючись «влаштувати» курячі яйця в пакеті так, щоб по дорозі вони не розбилися, дідусь витягнув згорток з грішми, який там лежав, та поклав його на прилавок, а на його місце поклав десят ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 861 | Додав: Admin | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (1)

22-річний мешканець Полтави Олександр уже майже сім років працює кондуктором у громадському транспорті на різних маршрутах міста. Спочатку - на автобусах, потім – на тролейбусах, а останні декілька років – на маршрутних таксі марки «Богдан». Часто, особливо у «час пік», коли мікроавтобус перетворювався на "консервну банку», щільно «набитою» пасажирами, хлопцеві, проходячи по салону, доводилося «тертися» своїм тілом по тілах пасажирів, серед яких, звичайно, було багато симпатичних полтавок. У представниць протилежної статі Олександр, за його словами, популярністю не користувався. Такі умови праці розбудили у ньому «природний інстинкт» до жінок, а випадкові торкання до їхніх тіл – приносити задоволення.


Випадкові торкання до жінок з часом переросли у відверті «лапання» за «пікантні» частини тіла пасажирок.

«Торкатися ж ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1081 | Додав: Admin | Дата: 31.10.2009 | Коментарі (0)

Констатуючи смерть 86-річної жінки у селі Вовчик, що на Лубенщині, лікарі зазначили, що вона померла своєю смертю. Тільки за декілька днів акт судово-медичної експертизи показав противне - жінку не тільки було убито, а й зґвалтовано. Повідомлення про те, що у селі померла пенсіонерка надійшло до Лубенського МРВ міліції у неділю зранку. Виїхавши на місце, міліціонери були упевнені, що вона, у силу свого віку, померла своєю смертю. Під час попереднього огляду тіла слідів насильницької смерті не виявлено, про напад чи зламування будинку не було й мови, адже усі засови та речі на місці, навіть 1000 гривень лежали на самому видному місці, тож родичі готувалися до похорону, а міліціонерам залишалося тільки зареєструвати звернення.

Втім, за декілька днів до райвідділу надійшов висновок судово-медичної експертизи, де чітко було прописано, що жінка померла від удушення, до того ж у неї поламані три ребра, під’язична кістка, але що найстрашніше – виявлені сліди зґвалтування. 

Ігор ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 871 | Додав: Admin | Дата: 20.10.2009 | Коментарі (0)

Зловмисник, який ґвалтував жінок у районі Занасипу Кременчука, – досі на свободі. Міському управлінню внутрішніх справ не вдалося довести причетність раніше затриманого за зґвалтування кременчужанина до відомих подій. Загалом, зловмисник, який орудував у районі Занасипу, зґвалтував шістьох жертв із застосуванням наручників. Про те, що міліцейська версія із затриманим минулого тижня чоловіком не знайшла підтвердження, розповіла прес-офіцер міського управління внутрішніх справ Анна Волювач: "Затриманий, найбільш імовірно, немає ніякого відношення до цих подій. Свідки не змогли його точно впізнати, хоча його фото і схоже з поширеним фотороботом. Але перевірка на поліграфі дала негативний результат”.

http://www.regionnews.poltava.ua/

Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 830 | Додав: Admin | Дата: 20.10.2009 | Коментарі (0)

По вулиці Сніжній, що у с. Рибцях, люди знайшли труп дитини. Викликали міліцію. Правоохоронці побачили шокуючи картину - на підлозі, загорнуте в простирадло, лежало бездиханне тіло новонародженого хлопчика, якого відразу після появи на світ задушила власна матір. Горе-матір, яка декілька годин тому вбила дитину, спокійно сиділа поруч на дивані та забавлялася із маленьким котиком. Як з’ясувалось, здійснила такий нелюдський вчинок 19-річна мешканка одного із сіл Гадяцького району Полтавської області Мирослава. Дівчина навчалась на секретаря у полтавському училищі.

Святкуючи в рідному селі на початку 2009 року новорічні та різдвяні свята, вона переспала зі своїм знайомим. Вагітніти й народжувати дитину на початку самостійного життя у її плани не входило, тому молода студентка відразу вирішила зробити аборт. Однак грошей на операцію не було, зізнатись батькам та попросити у них допомоги боялась. За допомогою до майбутнього батька дитини також не звернулась: знала, що відмовить. Кол ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 1016 | Додав: Admin | Дата: 20.10.2009 | Коментарі (0)

Кременчуцький суддя, який два тижня своїм автомобілем тому "зупинив" на залізничному переїзді у Крюкові на три години потяг "Харків - Одеса", вже компенсував нанесені залізниці збитки. Натомість, кримінальну справу за фактом зупинки потягу відкрито не буде. "Суддя заплатив за ремонт локомотиву 810 гривень. Причини для відкриття кримінальної справи в цьому випадку немає, бо немає постраждалих. Жодний пасажир зупиненого суддею потягу зі скаргою не звертався", - зазначили газеті в Крюківському районному суді.

Твердження співрозмовника з цього приводу - загалом справи проти судів, якщо є відповідні підстави у вигляді криміналу, розглядає лише Верховна Рада та Президент. "В даному ж випадку нічого такого немає. Суддя який виїхав на колію поперед пасажирського потягу й так отримав значні збитки. Дорогий імпортний автомобіль розбито, а за ремонт деталей тепловоза він заплатив", - висновок з оприлюдненого: незабаром служитель Феміди Крюківського району знову приступить до виконання сво ... Читати далі »
Категорія: Новини Полтавщини | Переглядів: 900 | Додав: Admin | Дата: 20.10.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 16 »
Форма входу
логин
пароль
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Випадкове фото

Останнє на форумі...
Нехвороща: Розклад руху автобусів
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 15.01.2023
Ответов: 2
Незабаром вибори сільського голови....
Автор: sputnica
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 6
Трава Нехворощ, що ж це за рослина така?
Автор: Admin
Форум: Про Нехворощу
Дата: 21.11.2022
Ответов: 10
Нетрадиційна медицина
Автор: Admin
Форум: Здоров'я
Дата: 21.10.2022
Ответов: 9
КОСТЯНЕЦЬКИЙ
Автор: initio
Форум: Родоводи нехворощан
Дата: 27.03.2021
Ответов: 9
Погода на сьогодні:

Курси валют
Друзі сайту
Наша кнопка:
Сайт села Нехвороща. Реферати, софт, розваги.

Код кнопки:


Крамниця-А Нехворощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Український козацький портал Личкове. Неофіційний сайт села. Історія, сучасність, фото


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нехвороща © 2008-2024
У разі передруку матеріалів посилання на на сайт www.nekhvoroscha.at.ua обов'язкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальність за додані користувачами матеріали на сайт.
Сайт оптимізовано для перегляду з роздільною здатністю 1024x768 і більше, браузером FireFox або Opera.